Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Renault Megane E-TECH Plug-in Hybrid
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

AZ ÚJ MEGANE MÁR TÖLTHETŐ HIBRID VERZIÓBAN IS ELÉRHETŐ!

Renault Megane E-TECH Plug-in Hybrid

Technológia a siker útján
Az új Megane - az E-Tech Plug-in Hybrid verzióval felszerelve - a 2 különböző motor legjobb tulajdonságait ötvözve biztosít egyedi vezetési élményt. Ha úgy gondolja, hétköznaponként közlekedjen teljesen elektromos módban, majd hétvégén váltson hibrid meghajtásra és felejtse el a hatótáv jelentette korlátokat!
 
Renault Megane E-TECH Plug-in Hybrid

Személyre szabhatóság
Határozza meg Ön az új Megane hangulatát. Alakítsa kedve szerint az autó hangulatvilágítását, a motor hangját vagy esetleg a vezetési módot. A „Pure“ módnak köszönhetően, 135 km/h sebességig most 100%-ban elektromos vezetésben lehet része. Ha egyszerre szeretné használni az elektromos és a belsőégésű motort, válassza a MySense vagy a Sport módot.
 
Renault Megane E-TECH Plug-in Hybrid

Ergonomikus belső
Nézze meg a térképen a töltőállomások helyzetét és állítsa be az akkumulátor feltöltését közvetlenül a RENAULT LINK érintőképernyőjén. A digitális műszeregységen könnyen megtalálhat bármilyen információt az autójáról: az innovatív vezetéstámogató technológiákat, az akkumulátor töltöttségét vagy esetleg a navigációs információkat.
Renault Megane E-TECH Plug-in Hybrid

Töltőkábelek
Töltse fel autóját egyszerűen! Akár egy nyilvános töltőállomáson, akár otthon vagy akár a munkahelyén van. A töltést beállíthatja a RENAULT LINK multimédia rendszeren vagy a MY Renault fiókon keresztül is, majd Megane E-TECH Plug-in Hybrid járművét egy nyilvános töltőállomáson (16 A)* akár 3 óra alatt feltöltheti vagy 5 óra alatt az otthoni csatlakozó (10 A) segítségével.
Renault Megane E-TECH Plug-in Hybrid

My Renault
Lépjen be MY Renault-fiókjába és tekintse meg az akkumulátor töltöttségi szintjét, állítsa be a feltöltést vagy programozza be előre az Új Megane E-TECH Plug-In Hybrid utasterében a hőmérsékletet az okostelefonjáról.

 

A TÖLTHETŐ HIBRID

A közvetlenül a F1-ből származó Megane E-TECH Plug-in Hybrid technológiája
2 elektromos motort egyesít egy 1,6 literes benzinmotorral. Szakértelmünk sosem tapasztalt
vezetési élményt biztosít.
 

Renault Megane E-TECH Plug-in Hybrid
Renault Megane E-TECH Plug-in Hybrid

A sokoldalú ötajtós

Az akár 50 km*-es elektromos hatótávnak és a vegyes fogyasztásnak köszönhetően most könnyen vezethet üzemanyag korlátozások nélkül! Utazzon szabadon a kirándulások és a mindennapok során is – nem lesz gondja a hatótávolsággal, mivel bármikor válthat az elektromos és a hibrid mód között.

Renault Megane E-TECH Plug-in Hybrid

Páratlan vezetési élmény

Csendes és könnyed vezetés, dinamikus gyorsulás és páratlan rugalmasság az elinduláskor. A Megane E-TECH Plug-in Hybrid az innovatív többmódú sebességváltóval és az 1,6 l-es új generációs 160 LE teljesítményű motorral biztosít páratlan vezetési élményt.

Renault Megane E-TECH Plug-in Hybrid

Kézben tartott fogyasztás

A hibrid technológiának hála, az autó elindulása minden esetben elektromos meghajtással történik, így a hosszabb és a rövidebb utakon is csökkentheti az üzemanyag-fogyasztását, illetve a CO2-kibocsátását (akár 70%-kal*). Válassza a sebességváltó "B" módját a még gazdaságosabb vezetés érdekében, és így a lehető legtöbb energiát nyerheti vissza.

Renault Megane E-TECH Plug-in Hybrid


ERGONÓMIA ÉS TÁGAS KIALAKÍTÁS

A Megane E-Tech Electric exkluzív kialakítása teljesen sík padlóval szerelt. 33 liternyi tárolóhely. 209 mm lábtér hátul - a hosszú kialakítás és az új openR műszerfal sok helyet felszabadít.
HARMAN KARDON HANGDIZÁJN

Az új Harman Kardon audiorendszer tökéletes hangzásával, a térhatást biztosító technológiával és a változatos hangzásvilágok (természetes, élő, klub vagy lounge) közötti választással a hangzás élménye minden érzékszervre kiterjed és intenzív utazási élményt biztosít.
VARIÁLHATÓSÁG ÉS TÁROLÓHELYEK

 USB-C csatlakozó hátul, indukciós töltő elöl, középső tárolózseb, 33 liternyi oldalsó és középső tárolóhely, illetve 440 literes csomagtartó. A Megane E-Tech Electric tökéletes utazási élményt biztosít minden utasának.
 
 

ÉLJE ÁT AZ ELEKTROMOS VEZETÉS ÉLMÉNYÉT A RENAULT LEGÚJABB E-TECH ELECTRIC MODELLJÉBEN

 

Önt is meggyőzte a legújabb Megane E-TECH Plug-in Hybrid modellünk?

Ne habozzon, kérjen ajánlatot még ma!


Munkatársaink

Galli Gyuláné - értékesítési tanácsadó

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Himpelmann Balázs - értékesítési tanácsadó

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Szombathy Tamás - értékesítési vezető

Szombathy Tamás

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4284
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!