Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 31-től augusztus 21-éig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Augusztus 28-án már a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Renault Új Megane
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

TECHNOLÓGIA A SIKER ÚTJÁN

A forradalmian kidolgozott Új MEGANE bizonyára mindenkinek meglepetést okoz majd kifinomult kialakításával.

DESIGN

Harmonikus vonalvezetés, karakteres megjelenés és gondosan kialakított részletek. A vonzó és dinamikus Új MEGANE elegáns vonalvezetését a csúcstechnológiás utastér egészíti ki. Készüljön fel az autóra szegeződő tekintetekre!

Renault Új Megane

Renault Új Megane

Újragondolt orr-rész

Újragondolt orr-rész

Újragondolt lökhárító, új krómozott hűtőrács és a Renault emblematikus, egyedi C-alakú fényjegyei: az Új MEGANE már a első pillantásra igazán egyedi. 
 
Full LED „Pure Vision” fényszórók

Full LED „Pure Vision” fényszórók

Árassza el fénnyel az Ön előtt álló utat! Full LED „Pure Vision” fényszórók segítségével jobb láthatóságra tehet szert, így éjszaka is nyugodtan vezethet. 
 

BELSŐ TÉR

Renault Új Megane
 

Válassza az egyedi utazás élményét! Az Új MEGANE a pilótafülkétől kezdve az utastérig egyedülálló: a kényelmet, a gondos tervezést és a technológiát kiválóan ötvöző kialakítással várja Önt. Rendkívül intuitív vezetési élményben lehet része ebben a modern és ergonomikus, a mindennapos utazás megkönnyítésére megtervezett belső térben, amelyet teljesen személyre szabhat az új MULTI-SENSE rendszer segítségével.

9,3''-os multimédia képernyő

9,3''-os multimédia képernyő

Maradjon kapcsolatban a világgal - az EASY LINK 9,3’’-os érintőképernyőn keresztül bármikor könnyedén hozzáférhet a multimédia szolgáltatásokhoz, illetve a MULTI-SENSE beállításaihoz.
 
Személyre szabható műszeregység

Személyre szabható műszeregység

GPS navigáció, vezetéstámogató technológiák… A személyre szabható, 10,2’’-os digitális műszeregység intuitív funkcióinak segítségével teljes nyugalomban vezetheti Új MEGANE-ját.
 
Gondosan kidolgozott belső tér

Gondosan kidolgozott belső tér

Az Új MEGANE minden részletét gondosan megterveztük.: bőrkárpit, elektrokróm belső visszapillantó tükör, digitális klímavezérlők, krómozott elemek, könnyedén beállítható elektromos ülések.
Elektromos panoráma üvegtető

Elektromos panoráma üvegtető

Engedje be a fényt! Válasszon a 3 nyitási pozíció közül és engedje be a fényt az autóba kedve szerint.

BIZTONSÁG

Renault EASY DRIVE vezetéstámogató technológiák

Utazzon teljes nyugalomban! Segítség a hosszabb utakon és nagy forgalomban, Stop & Go adaptív tempomat, AEBS aktív vészfékező rendszer kerékpáros- és gyalogosérzékelővel. Innovációinknak köszönhetően vezetéstámogató technológiáink nagyobb biztonságot és könnyebb vezetést biztosítanak.

MULTI-SENSE®

Kapcsolja be az érintőképernyőn a MULTI-SENSE® technológiát, ami az autó összes beépített vezetési technológiáját képes vezérelni: a gázpedál érzékenységét, az EDC váltó karakterisztikáját, a 4CONTROL® rendszer paramétereit, a felfüggesztést, a kormányszervó keménységét
 

4CONTROL®

A 4CONTROL® rendszer valós időben figyeli a kerekek tapadását bizonytalan helyzetekben is, és az érzékelők által megfigyelt útviszonyok, valamint a haladási sebesség függvényében képes az autó nyomvonalának korrigálására.
 

Vezetéstámogatás az autópályán és forgalomban is

A legteljesebb nyugalommal utazhat, akár nagy forgalomban is! A vezetéstámogató rendszer a sebességet biztonságos szinten tartja, illetve ügyel rá, hogy az autó a megfelelő nyomvonalon haladjon. Forgalmi dugó esetén a rendszer kezeli az autó meg- megállásait.
 

Automata távolsági fényszóróvezérlés

A szélvédőbe épített kamerával felszerelt rendszer a fényforrások elemzése után automatikusan átvált a távolsági fényszóróról a tompított fényszóróra, a fény, illetve a forgalmi viszonyok függvényében.
 

Sebességszabályozó és –korlátozó

A sebességszabályozó és –korlátozó rendszerrel könnyedén kézben tarthatja az autó sebességét. A kormányon található gombokkal adja meg a maximális sebességet, és kerülje el a forgalmi szabályok megszegését.
 

Adaptív tempomat

Tartsa meg a távolságot saját járműve és az Ön előtt haladó jármű között. A rendszer beállít egy minimális követőtávolságot, és automatikusan fékez, amennyiben a távolság túl kicsi, illetve fordítva - automatikusan gyorsít, ha az út üressé vált az autó előtt.
 

360°-os kamera

A kamera valós időben biztosít 360°-os képet, így könnyedén elkerülheti az autó körüli akadályokat, akár még a járdán is, illetve könnyedén parkolhat még a legkisebb helyen is.
 

Parkolássegítő rendszer elöl/hátul/oldalt

A parkolás megkönnyítése érdekében a rendszer hangjelzésekkel jelzi a sofőr felé az akadályok jelenlétét, még akkor is, ha azok nem láthatók. A hangjelzések egyre erősödnek, ahogy a jármű az adott akadályhoz közelít.
 

Az elegancia új irányvonala várja Önt!

További információkért keresse bátran értékesítő kollégáinkat!


Munkatársaink

Galli Gyuláné - értékesítési tanácsadó

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Himpelmann Balázs - értékesítési tanácsadó

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Pál Lívia - értékesítési tanácsadó

Pál Lívia

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 244 7503
Szombathy Tamás - értékesítési vezető

Szombathy Tamás

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4284
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!