Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2020. március 17-től a járványügyi kormányrendeletnek megfelelően, megváltozott nyitvatartási időben állunk szíves rendelkezésükre: Márkakereskedéseink munkanapokon 8.00-15.00 között , szervizeink pedig 7.00-15.30 között tartanak nyitva. Szombaton zárva tartunk. Megértésüket köszönjük!

Renault Új Espace
modellismertető

már 12 499 000 Ft - tól*


 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

Érezze a különbséget! Karakteres külső, teljesen megújult belső – az Új ESPACE egy igazán egyedi crossover.

DESIGN

Még elegánsabb külső megjelenés

Karakteres megjelenés, lendületes vonalvezetés és gondosan kidolgozott kialakítás: az Új ESPACE egy igazán kiváló megjelenésű, nagy méretű crossover

LED MATRIX VISION fényszórók, 19’’ és 20’’-os könnyűfém felnik, illetve a MULTI-SENSE rendszernek köszönhetően személyre szabható vezetési élmény… ez az autó igazán egyedi!

BELSŐ JELLEMZŐK

KÉNYELEM ÉS VARIÁLHATÓSÁG

Törjön ki a hétköznapokból! A tágas, variálható és kényelmes Új ESPACE egyedi utazásokra invitálja.

Elegancia a kényelem szolgálatában

Induljon útnak elegánsan... Az 5 vagy 7 férőhellyel is választható Új ESPACE ideális partner a hosszabb utakon, hiszen kényelmes, gondosan kialakított belső térrel várja utasait. Készen áll a különleges élményre?

Variálhatóság, igény szerint


Ismerje meg az autó variálhatóságát! Együttesen vagy külön-külön is lehajthatja az Új ESPACE üléseit egyetlen kattintással, a One Touch variálhatóságnak köszönhetően pedig aktuális hangulata szerint alakíthatja ki az autó belső terét.

Új ESPACE INITIALE PARIS

A Renault kiváló autóinak emblematikus INITIALE PARIS verziója az utasok összes érzékszervét elvarázsolja: tapintás, látás, hallás és vezetési élmény.

Válassza a kiválóságot!


A legkiválóbbat szeretné? Párnázott, fekete nappa vagy homokszürke színű, dupla varrással, továbbá masszírozó funkcióval ellátott, hűthető és fűthető ülések, Relax fejtámla INITIALE PARIS felirattal ellátott hűtőrács… Ez az autó felébreszti az érzékeket, miközben kiváló vezetési élményt nyújt.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A technológia a nyugalom szolgálatában

Renault EASY DRIVE vezetéstámogató technológiák, EASY CONNECT megoldások, MULTI-SENSE rendszer… Ismerje meg a mindennapokat megkönnyítő innovációkat!a 

MULTI-SENSE

A Renault MULTI-SENSE rendszer segítségével Ön állíthatja be az Új ESPACE működését, illetve kedve szerint személyre szabhatja az alábbiakat: hangulatvilágítások, adaptív felfüggesztés, 4CONTROL négykerék-kormányzás, motorhang és -reakció…

EASY LINK Multimédia rendszer
Okos navigáció, a térképek automatikus frissítése, online kapcsolat, rádió, mobilalkalmazások… A Renault EASY LINK rendszerrel az utazás során folyamatosan kapcsolatban maradhat, az adatokat pedig megtekintheti az Új ESPACE 9,3’’-os érintőképernyőjén.
Renault EASY DRIVE - Vezetéstámogató technológiák

 

Vezessen gondtalanul! Adaptív LED MATRIX VISION fényszórók, EASY PILOT Forgalmi és Autópálya asszisztens Stop&Go funkcióval, Tolatóradar Kkresztirányú forgalomfigyeléssel… Aktív vészfékrendszer kerékpáros- és gyalogosérzékelővel… Ismerje meg az Új ESPACE csúcstechnológiás megoldásait, és utazzon teljes nyugalomban.

Kérdés esetén értékesítő kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.*Állami támogatással csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.

Munkatársaink

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 983 4090

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 376 7375

Koszta János

haszongépjármű szakértő
Telefon:
+36 20 366 6374

Tóth István

szerviz tanácsadó
Telefon:
+36 20 964 0562

Szombathy Tamás

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 245 8547

Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!