Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Renault Captur E-TECH Plug-in Hybrid
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

CAPTUR - ELEKTROMOS AUTÓZÁS, IGÉNY SZERINT!

A jól ismert dinamikus vonalvezetésű városi SUV most Plug-in Hybrid köntösben hódít!

DESIGN

Az új, tölthető hibrid motornak köszönhetően az Új CAPTUR E-TECH Plug-in Hybriddel a hét folyamán elektromosan autózhat, míg a hétvégén a nagyobb utakra hibrid módban indulhat el! Semmiféle kompromisszumra nincs szükség. Gondosan kidolgozott kerékjárati ívek és formák, egyedi első és hátsó védőelemek, kiszélesített hűtőrács - minden ízben Captur.

Clio E-Tech Hybrid
Clio E-Tech Hybrid
Clio E-Tech Hybrid

BELSŐ

Élvezze továbbra is az Új CAPTUR legkiválóbb jellemzőit: személyre szabható dizájn és belső kialakítás, csúcstechnológia és a kategóriájában legnagyobb méretű képernyők, továbbá kiváló variálhatóság a csúsztatható és ledönthető üléssornak köszönhetően.

10,25"-os digitális műszeregység

A kiválasztott MULTI-SENSE? üzemmód megjelenítése mellett a digitális műszeregységen megtekintheti az akkumulátor töltöttségének az állapotát, az aktuális energiafogyasztást, a hatótávolságot, illetve az energia-visszanyerést is.

Clio E-Tech Hybrid
Clio E-Tech Hybrid
Clio E-Tech Hybrid

EASY LINK rendszer

Clio E-Tech Hybrid

A személyre szabható és intuitív EASY LINK multimédia rendszert egyszerűen irányíthatja a nagy felbontású, 9,3??-os érintőképernyőről. A térképen egy pillanat alatt megtekintheti a töltőállomások elhelyezkedését, nyomon követheti az energiafogyasztást, továbbá könnyedén beprogramozhatja az akkumulátor következő feltöltését, illetve akár az utastér hőmérsékletét is.

Az Új CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid akkumulátor töltöttségének a megtekintése, a feltöltés beprogramozása a csúcsidőn kívüli időszakra, az utastér ideális hőmérsékletének beállítása előre mind megtalálhatók a MYRenault alkalmazásban.

MULTI-SENSE?

A MULTI-SENSE? rendszerrel aktuális hangulata szerint szabhatja személyre az Új CAPTUR E-TECH Plug-in Hybridet - ehhez 3 személyre szabható vezetési mód, illetve 8 hangulatvilágítás közül választhat. A ?PURE? módnak köszönhetően 100%-os elektromos vezetésben lehet része, 135 km/h sebességig.

Clio E-Tech Hybrid

ÚJ CAPTUR E-TECH PLUG-IN HYBRID:

TÖLTHETŐ HIBRID, KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL!

Az elektromos autók terén szerzett szakértelmünk az Új CAPTUR E-TECH Plug-in Hybridben

Teljes nyugalomban autózhat, hiszen a modell a Renault Z.E. elektromos autók több mint tíz évnyi tapasztalatát rejti! Élményekkel teli közlekedés és fantasztikus fogyasztás a páratlan sebességváltónak, illetve a Forma-1 világa által ihletett, az energiát újrahasznosító technológiáknak köszönhetően!

Clio E-Tech Hybrid

Bármilyen célnak megfelel!

Clio E-Tech Hybrid

Az Új CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid a választás szabadságát biztosítja Önnek! A dupla motornak köszönhetően a hét során autózzon a városban elektromosan akár 65 km-en keresztül, majd vágjon neki a hétvégének hibrid üzemmódban! Válassza az adott útnak megfelelő teljesítményt!

Páratlan vezetési élmény

Az elektromos autó reakcióképessége egy hibrid modellben? Ezt biztosítja az Új CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid. A modell csendesen indul el, illetve ugyanolyan szinten gyorsul, mint egy teljesen elektromos autó - így biztosítva a legkiválóbb élményt.

Clio E-Tech Hybrid

Találjon társra az új Captur E-Tech Plug-in Hybridben!

További információkért keresse bátran értékesítő kollégáinkat!


Munkatársaink

Galli Gyuláné - értékesítési tanácsadó

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Himpelmann Balázs - értékesítési tanácsadó

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Szombathy Tamás - értékesítési vezető

Szombathy Tamás

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4284
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!