Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Renault Arkana E-TECH full hybrid
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

VEZETÉSI ÉLMÉNY

A Renault Arkana végre megérkezett E-TECH full Hybrid verzióban is, mely egy mindenki számára elérhető hibrid technológiát nyújt kiemelkedő, új módszerrel, biztosítva Önnek a valódi hibrid utazás minden előnyét!

 
Az E-TECH full Hybrid innovatív technológiának köszönhetően az Új Arkana sosem tapasztalt vezetési élményt biztosít, kiváló energiafelhasználás mellett. Az autóversenyzésből származó, öntöltő hibrid motor egyszerre gazdaságos, dinamikus és rendkívül hatékony. Az Új Arkana E-TECH full Hybrid felvillanyozza a mindennapjait! Városban akár az idő 80%-ában is tisztán elektromos üzemmódban vezethet a F1® világából származó, innovatív E-TECH technológiának köszönhetően.
ISMERJE MEG A TÁGAS ÉS SPORTOS SUV ELŐNYEIT!

RENAULT PILOT Autópálya és forgalmi asszisztens

RENAULT PILOT Autópálya és forgalmi asszisztens

Tágas lábtér (211 mm)

Tágas lábtér (211 mm)

480-1263 literes csomagtartó

480-1263 literes csomagtartó

9,3

9,3" RENAULT LINK multimédia rendszer

10,25

10,25"-os digitális műszeregység

Személyre szabható MULTI-SENSE rendszer

Személyre szabható MULTI-SENSE rendszer

Prémium Bose hangrendszer

Prémium Bose hangrendszer

MOTOR ÉS AKKUMULÁTOR

Renault Arkana E-TECH full hybrid

A Renault Arkana E-TECH full Hybrid modellt egy belsőégésű- és két elektromotor hajtja.

Az autót egy 1,6 literes szívó benzinmotorral és két elektromotorral - egy generátorral és egy hajtómotorral -, továbbá egy 230 V teljesítményű akkumulátorral fejlesztették ki.

Az E-TECH full Hybrid technológia a Renault elektromos autók terén szerzett tapasztalataira építve az elektromos járművek széles skáláját kínálja, az innovatív energia-visszanyerő technológia révén pedig kibővíti az vezetési módokat.

Vezessen elektromos módban, a jármű feltöltése nélkül!

Az E-TECH full Hybrid járművek olyan akkumulátorral lettek felszerelve, amelyenek a töltöttségét a rendszer automatikusan szabályozza.

Az akkumulátort a rendszer a lassítás és a fékezés során is visszatölti, az elektromotorban eltárolt hajtóerő segítségével. Minden további esetben pedig a belsőégésű motor generálja az energiát az akkumulátor számára.
Renault Arkana E-TECH full hybrid

Renault Arkana E-TECH full hybrid

ELEKTROMOS ÉS BELSŐÉGÉSŰ MOTOROK VÁLTAKOZÁSA

Melyik motort használja az autó induláskor?
A Renault Arkana E-TECH full Hybrid teljesen elektromosan indulnak el, míg el nem ér egy 70-130 km/h közötti sebességet. Ezután a jármű automatikusan vált át a belsőégésű motor használatára.

Lehetséges folyamatosan elektromos módban közlekedni?
Azok a Renault gépjárművek, melyek elektrtomos- és belsőégésű motorokat kombinálva használnak, a vezetési idő körülbelül 80%-ában tudnak elektromos módban közlekedni. Mindezek ellenére az E-TECH full Hybrid technológia energia-visszanyerése a legtöbb hibrid autóhoz hasonlóan magasabb szintű, így a lehető legtöbbet tud elektromos módban közlekedni.
 
Egyszerre működik a három motor?
A hibrid autók olyan elektromos járművek, melyeket belsőégésű motorral egészítettek ki. Az autó 100%-ban elektromosan indul el, majd az akkumulátor töltöttségének fogyásával átkapcsol a belsőégésű motor használatára. Ezt követően a 2 motor párhuzamos működése biztosítja a jármű haladását.
Renault Arkana E-TECH full hybrid

EGY BIZTOS: ÉRDEMES KIPRÓBÁLNI!

Az elektromos autók könnyedsége
A teljesen elektromos indulásnak, illetve az energiát optimálisan újrahasznosító technológiának köszönhetően a Renault Arkana E-Tech full Hybrid képes a maximálisan elektromos működésre, annak minden előnyével. A technológia a könnyű gyorsulással és a könnyed manőverezéssel maximálisan kényelmes vezetési élményt nyújt Önnek. Nyomja meg az EV gombos és váltson át hibrid módból elektromosra egy gombnyomással!
 
A hibrid járművek automatikus rendszere két kritérium alapján biztosítja a hibrid üzemmódból az elektromos üzemmódba történő átváltást. Ezek a gyorsító pedálra kifejtett nyomás, illetve az akkumulátor töltöttségi szintje.
 
Hibrid autóval a városban közlekedni?
A város a hibrid jármű számára a legoptimálisabb terep. Sőt, a hibrid autó a városi közlekedésben van leginkább elemében, ahol akár az idő 80%-ában elektromos üzemmódban közlekedhet.
 
A hibrid autók hosszabb utakra is képesek?
Igen! Ott, ahol a belsőégésű autó futásteljesítménye a teli tank benzin vagy dízel mennyiségétől függ, a hibrid autó nagyobb hatótávolságot tud biztosítani. Ezt a benzinmotor és az akkumulátor együttesen biztosítja. Utóbbi a fékezés vagy a lejtmenet során elraktározott kinetikus energiával táplálja az elektromos motort.

Használható hibrid jármű autópályán?
A különböző meghajtási módok közötti automatikus váltás egyedi élményt biztosít Önnek vezetés közben. A kétféle motornak köszönhetően az autó nagyobb hatótávolságra képes eljutni, illetve könnyebben gyorsul is. Aggodalomra semmi ok! Ha lemerülne az akkumulátor, a belsőégésű motor veszi át az irányítást, hogy Ön nyugodtan folytathassa az utat.
 
  • "Miért éri meg hibrid autót venni?"
  • "Mennyi lesz a megtakarításom a mindennapokban?"
  • "Mennyivel lesz kevesebb a károsanyag-kibocsátásom?"

Önben is felmerültek már hasonló kérdések? Jelentkezzen tesztvezetésre a Duna Autó Renault szalonjába és vezesse az új Renault Arkana E-TECH modellt! 

A Renault E-TECH Hybrid live test eredményei alapján a Renault E-TECH full Hybrid és Plug-in-Hybrid modelljei az alábbi eredményeket mutatják
93 kg

93 kg

Széndioxid-kibocsátás csökkenés dízel járműhöz képest
4 533 km

4 533 km

Teljes tesztút hossza
133

133

Tesztvezetések
15 234

15 234

A tesztek alatt megtakarított összeg Ft-ban

JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE
ÉS FOGLALJON HELYET AZ ÚJ RENAULT ARKANA E-TECH FULL HYBRID VEZETŐÜLÉSÉN!

Renault Arkana E-TECH full hybrid

TUDJON MEG TÖBBET AZ ARKANA E-TECH FULL HYBRIDRŐL!
KATTINTSON IDE A RÉSZLETEKÉRT

Új Arkana E-Tech Hybrid 145 vegyes fogyasztás l/100km: 4,9 – 5,1; CO2-kibocsátás g/km: 111 – 116. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. Bővebb információkért keresse fel a www.renault.hu/wltp oldalt. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A gépjármű tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépjármű terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek. A képek illusztrációk.

Munkatársaink

Galli Gyuláné - értékesítési tanácsadó

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Himpelmann Balázs - értékesítési tanácsadó

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4284
Szombathy Tamás - értékesítési vezető

Szombathy Tamás

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4284
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!