Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

Renault Megane R.S
modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

A sportosság a génjeibe van kódolva

A MEGANE R.S. erőteljes és sportos dizájnja tökéletesen tükrözi a magas teljesítményt és a benne rejlő technológiákat. A gépkocsi eleje vonzza a tekinteteket a 60 mm-rel kiszélesített sárvédő elemeknek, a lökhárító Forma 1-ből kölcsönzött légterelő lamellájának, valamint a többfunkciós R.S. Vision LED világításnak köszönhetően. Határozott vonalú kerékjárati ívek, széles hátsó diffúzor, középen kivezetett kipufogóvég, légellenállást csökkentő alsó küszöbelemek, valamint 18? vagy 19?-os kerekek erősítik a dinamikus megjelenést.

Engedje, hogy felébressze az autóversenyzői ösztönöket!

Hatékonyság és kiemelkedő teljesítmény

Az Új MEGANE R.S. számos, a kategóriájában kiemel - kedő szintű technológiával rendelkezik, valamint olyan vezetéstámogató rendszerekkel, amelyek minden helyzetben és minden útburkolaton bevethetők. Köszönhető mindez a Renault Sport kivételes szak - mai tudásának, amelyet a márka az autóversenyeken alkalmazott sporttechnológiáknak a sorozatgyár - tásban történő meghonosításával valósított meg.Hidraulikus véghelyzeti ütközővel ellátott felfüggesztés

A hidraulikus véghelyzeti ütközővel szerelt len - géscsillapítók alkalmazása azt eredményezi, hogy a futómű felfüggesztései hatékonyabban nyelnek el mindenféle útegyenetlenséget. Ez a megoldás szenzációs hatást eredményez az autózás, a kényelem és a teljesítmény tekintetében.Full LED R.S. Vision fényszórók Vision

Élvezze a nagy teljesítményű világítás előnyeit az egyedi, LED több fényszórós technológiánknak köszönhetően. A kockás rajtzászlóra hasonlító Új MEGANE R.S. kiegészítő fényszórók az autóversenyek világát idézik meg 4 funkciót biztosítanak: ködlámpa, kanyarfényszóró, helyzetjelzők és távolsági fényszórók.

Sportos és biztonságos

Az Új MEGANE R.S. sportos génjei ? számos vezetéstámogató rendszerének köszönhetően ? nagyfokú biztonságot is hordoznak. A modell felszereltségéhez az alábbiak tartozhatnak: head-up display, parkolást segítő rendszerek, sebességtúllépésre figyelmeztető rendszer és aktív vészfékező rendszer.
R.S. Vision multifunkciós világítási rendszer A helyzetjelző lámpa, a távolsági fényszórók, a ködlámpák és a kanyarfény egyedülálló, egy lámpatestbe szerelt egysége kiváló láthatóságot biztosít.
Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer. A riasztás 70 km/h felett aktiválódik, ha irányjelzők használata nélkül lépi át a sávelválasztó vonalat.

Ha mindez nem lenne elég...

A Renault MEGANE R.S. Trophy-R életre kelti az autósport iránti szenvedélyét. Egyesíti magában a technológiát és az örömöt az egyedi vezetési élmény érdekében. Az Új MEGANE R.S. büszke a gyökereire. A Trophy-R Laurent Hurgon pilótával legyőzte saját legjobb idejét a Nürburgring északi pályáján, hogy új 07:40:10-es pályarekordot állítson fel elsőkerék-meghajtású járműként.


Munkatársaink

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 983 4090

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 376 7375

Koszta János

haszongépjármű szakértő
Telefon:
+36 20 366 6374

Szombathy Tamás

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 245 8547

Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!