Renault Új Clio modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

Vonzó városi autó - Csúcstechnológiás pilótafülke Egy autó, amely kapcsolatban marad a külvilággal!

Ellenállhatatlanul vonzó stílus kívülről...

Mutassa meg egyéniségét

Az érzéki vonalvezetés, dinamikus kialakítás és karakteres megjelenés mellett új fényjegyek és full LED fényszórók jellemzik modellünket. Az Új CLIO modern és dinamikus kialakítása, az új Vérnarancs metálfényezéssel már az első pillanattól elvarázsol mindenkit. Személyre szabási lehetőségek, új felnik és R.S. Line sportverzió - az ikonikus városi autó mindenki számára kínál megfelelő kivitelt!

Válassza a vonzó stílust

A belső térben minden egyes apró részletre odafigyeltünk. Az Új CLIO a legkiválóbb anyagokkal rendelkezik. Az új, csúcstechnológiás utastér és a kényelmes ülések olyan vezetési élményt biztosítanak, amely biztosan felébreszti az érzékeit. A még kellemesebb kialakítás érdekében pedig ismerje meg a belső tér személyre szabási lehetőségeit és a MULTI-SENSE vezetési üzemmód- és hangulatfény-beállítási lehetőségeket. A belső tér pont olyan lesz, amilyennek Ön megálmodja!

Személyre szabható 7"-os műszeregység


Az Új CLIO 7"-os műszeregysége biztosítja a gondtalan vezetést. Teljes mértékben személyre szabható, így pontosan azokat az információkat hívhatja rajta elő, amelyeket a legfontosabbnak tart.

BOSE® audiorendszer


A Renault és a BOSE innovatív hangrendszert dolgozott ki kifejezetten az Új CLIO számára. A 8 darab beépített hangszóróval és Fresh Air? mélysugárzóval ellátott BOSE? audiorendszer gondoskodik az intenzív zenei élményről.

MULTI-SENSEA MULTI-SENSE rendszerrel az Új CLIO pillanatok alatt az aktuális hangulatához igazítható - ebben segít a 3 típusú vezetési mód és a 8-féle hangulatvilágítás.

Automata Renault KártyaNyissa ki, indítsa el vagy zárja le az Új CLIO-t könnyedén. Amikor közeledik hozzá, az autó fényjegyei felkapcsolódnak, a visszapillantó tükrei pedig automatikusan kinyílnak.

Automata parkolófékAz automata parkolófék megkönnyíti a mindennapokat. Elektromos vezérléssel automatikusan behúz, amikor leállítja a motort, és kiold, amikor elindul

Tágas csomagtérAz Új CLIO 391 literes csomagtere kategóriájában a legnagyobb. A csomagtartó elrendezése igényeinek megfelelően alakítható, a lehajtott hátsó támlák pedig teljesen sík padlót biztosítanak a pakoláshoz.

... és megkönnyíti a vezetést a mindennapokban.

Az Új CLIO a legmodernebb technológiákkal garantálja a maximális biztonságot

Aktív vészfékező rendszerAz Új CLIO őrangyalként ügyel minden pillanatban a forgalomra és a veszélyekre. Hirtelen fékezés, úttestre lépő gyalogos... Ez a városi autó figyelmezteti, és akár automatikus vészfékezést is képes végrehajtani.

Sávtartást segítő rendszerekA megelőzés a legjobb módszer a biztonságra. Éppen ezért az Új CLIO, a Life verziótól kezdődően sávelhagyásra figyelmeztető és sávtartó rendszerekkel van felszerelve. Az Új CLIO akkor is óvja Önt, ha egy hosszabb utazás során lankadna az ébersége.

Holttérfigyelő rendszerAz Új CLIO észleli a holttérben lévő autókat. A veszélyre a visszapillantó tükrökbe szerelt fényjelzésekkel hívja fel a figyelmet.

Sebességkorlátozó táblák felismeréseAz autó kamerája felismeri az út során a sebességkorlátozó táblákat, így az Új CLIO azonnal értesíti a műszerfalon, ha sebességkorlátozás lép életbe..


Munkatársaink

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 983 4090

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 376 7375

Simai Tibor

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 244 7503

Márton Pál

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 245 8547
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!