Renault Espace modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS


Fedezze fel újra a komfortot

Helyezze magát kényelembe az Új Renault ESPACE komfortos üléseinek egyikében. Különleges Panoramique Lumière® szélvédője fényben úszó utasteret biztosít.


Irányítsa az érzelmeit!

A legújabb motorválasztéknak és a Renault MULTI-SENSE® rendszernek köszönhetően igazán egyedi vezetési élményben lesz része. A motorok koncentrált hatékonysága kivételes vezethetőséget biztosít.


Közlekedés teljes nyugalomban

A Renault ESPACE a legjobb színvonalú aktív és passzív biztonsági rendszerekkel van ellátva. Az innovatív eszközök segítenek, figyelnek és szükség esetén beavatkoznak, amennyiben az autóban ülők biztonságát veszély fenyegeti.
Intenzív élmények

Komfortos utazás, még egyedibb stílus. Az Új Renault ESPACE INITIALE PARIS művészi szintre emeli a gondoskodást, biztosítva az autóban utazók maximális kényelmét. A nemes anyagok felhasználásával készült utastér hívogató és csábító. A belső tér kényelmét sokszorozza az ülések Nappa bőr kárpitja, valamint a különleges akusztikai komfort, amellyel igazi védőburokban érezheti magát.


Adja át magát az érzelmeknek!

Fedezze fel újból a vezetés élményét az egyedi Renault MULTI-SENSE® rendszerrel! Az innovatív technológiai megoldások egy új dimenzióba kalauzolnak el, még élvezetesebbé varázsolva az utazást. 4CONTROL® rendszer, szabályozható felfüggesztések, változó rásegítésű szervokormány, pontos és gyors váltók, belső hangulatot meghatározó világítás… A MULTI-SENSE® rendszer az összes olyan rendszert egyesíti, amely az utazást hivatott élvezetesebbé tenni.Munkatársaink

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 983 4090

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 376 7375

Koszta János

haszongépjármű szakértő
Telefon:
+36 20 366 6374

Szombathy Tamás

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 245 8547
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!