DESIGN

Az új PEUGEOT 408 feltűnő formáját az inspiráló és dinamikus "Fastback" hátsó kialakítás emeli ki. A modern elegancia jegyében megemelt hasmagasság és alacsonyabb tetővonal jellemzi, a sportos sziluettnek és a lágy vonalaknak pedig kiváló aerodinamikai tulajdonságokat köszönhet.
 
    

Egyedi hátsórész
Orrkialakítás
Egyedi fények

BELSŐ TÉR

PEUGEOT I-COCKPIT®
A legújabb generációs PEUGEOT i-Cockpit® kiváló minőségű ergonomiát és technológiát kínál, ami a kompakt kormánykeréknek, a 10" méretű 3D műszeregységnek és a 10"-os HD központi érintőkijelzőnek köszönhető. A vezetői pozíciót meghatározza a magasabb építés, amitől más szemszögből láthatja az utat.

Kimagasló kényelem
Konfigurálható I-Toggle
Minőségi utastér

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Vezetési asszisztensek

Számtalan vezetőt támogató rendszer növeli a biztonságát és a kényelmét az új 408 modellben:

  • Félautonóm vezetés az új Drive Assist 2.0 Pack segítségével
  • Parkolássegítő 360°-os kamerával
  • Night vision
  • Automatikus vészfékezés
  • Nagy hatótávolságú holttérfigyelés (75 méterig)

MŰSZAKI ADATOK

A választás szabadsága
 
    

Plug-in hibrid

Kétféle PHEV modell érhető el, 81kW elektromos motorral és 8 sebességes e-EAT8 automata váltóval: 180 LE (132 kW) PureTech 150 LE (110kW) PureTech

Benzines

A PureTech 130 EAT8 S&S benzinmotor kormányra szerelt váltófülekkel érkezik a még könnyebb vezethetőség és a hatékonyság érdekében.

PEUGEOT SZAKÉRTŐINK

Többet szeretne megtudni az új 408-ról? Keresse értékesítő kolléginkat!
 

 
 

Váradi Ferenc értékesítési vezető
Baranyai Zsoltné értékesítési tanácsadó

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.

Outlet Ár 408 1.2 PureTech Allure Pack EAT8 Tesztautó készletről azonnal
Peugeot

408 1.2 PureTech Allure Pack EAT8 Tesztautó készletről azonnal

Évjárat: 2023 Futott: 4 800 km
Listaár: 15 100 000 Ft 11 990 000 Ft
Megnézem

Nincs találat.

JOGI MEGJEGYZÉS

* Minden 2021. január 1. után megrendelt, új Peugeot személygépkocsi vásárlása esetén minden magánszemély ügyfél számára biztosított 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást, míg minden flotta 1 kedvezményre jogosult belföldi székhelyű jogi személy részére biztosított 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2, illetve 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2, illetve flotta 3 kategóriára nem vonatkozik. Az akció elektromos és hibrid Peugeot személygépjárművekre nem vonatkozik.

**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

***A tisztán elektromos hatótávolság WLTP szerinti hitelesítése folyamatban van.