Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2020. március 17-től a járványügyi kormányrendeletnek megfelelően, megváltozott nyitvatartási időben állunk szíves rendelkezésükre: Márkakereskedéseink munkanapokon 8.00-15.00 között , szervizeink pedig 7.00-15.30 között tartanak nyitva. Szombaton zárva tartunk. Megértésüket köszönjük!
nagycsaládos pályázat, 7 személyes autó támogatás

Válassza ki családja autóját a Peugeot hétszemélyes modellkínálatából!


A Peugeot 208 évvel ezelőtt kis családi manufaktúraként kezdte működését, így nem véletlen, hogy a családi modellek mindig is kiemelkedő szerepet kaptak a márka történetében. Fedezze fel praktikus családi modelljeinket, és legyen Ön is tagja a Peugeot „családnak”!

Nagycsaládos vevőink számára öt, legalább hétszemélyes Peugeot modellt tudunk kínálni, amelyek akár már 2.500.000 Ft állami támogatással megvásárolhatók.

Ismerje meg hétszemélyes kínálatunkat!

Jelentkezzen be tesztvezetésre vagy kérjen ajánlatot a kiszemelt Peugeot modellre! Értékesítő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

*Az állami támogatás igénybevételének módját és feltételeit a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III. 12.) Korm. rendelet határozza meg. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak. Az akció részleteiről érdeklődjön a Duna Autó Peugeot márkakereskedésében.

ÉRDEKLŐDÖM!

MÁRKA
MODELL
NÉV
TELEFONSZÁM
E-MAIL
KÉRT VISSZAHÍVÁSI IDŐPONT
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!