Tisztelt Ügyfeleink! Augusztusban szombatonként szalonjaink zárva tartanak. Megértésüket köszönjük!

Nissan NV200 modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

NV200 - Új távlatokhoz vezet

Itt az ideje elfelejteni a régit, és átülni az új kormánykerék mögé. Az NV200-ban a kompakt kombik tökéletesen átfogalmazott koncepciója ölt testet. Kompakt külseje meglepően tágas belsőt takar, nem kevesebb, mint hét üléssel. Elegendő teret biztosít az üzleti és magánéletének is. Az NV200 kombi három üléssorából kettő lehajtható, ami elismerésre méltóan tágas, rugalmasan alakítható rakteret biztosít.
Magasan elhelyezett vezetőülésének, élénk vezetési dinamikájának és fordulékonyságának köszönhetően még forgalmas utakon is könnyen kezelhető. Ráadásul az NV200 stílusos, kényelmes és jól felszerelt, így aztán szórakozássá varázsolja a munkát.
Az új Nissan élvezetes vezetést ígér.

KIS MÉRET, NAGY LEHETŐSÉGEK

Az intelligens kialakítás révén az NV200 külső vonalai feltűnően nagy rakteret fognak közre. Az NV200 meglepően kompakt: teljes hosszúsága csupán 4,40 m, míg teljes szélessége alig 1,7 m, így a manőverezés és a parkolás még a legnehezebb városi útviszonyok között sem okoz nehézséget.

KIEMELKEDŐ SOKOLDALÚSÁG

Az egyedi stílusánál mélyebbre tekintve az NV200 kombiban olyan kivételesen sokoldalú járművet fog megismerni, amely bármely tevékenység során a segítségére lesz. A lehető legrugalmasabb mozgásteret kínálja, szinte korlátlan szállítási képességekkel. Hét személy is kényelmesen elfér benne. Öt személy szállítása esetén pedig 2,3 m3-es hely marad a csomagoknak.Az NV200 ideális jármű mind a hétvégékre, mind pedig a hétköznapokra.

ELEGÁNS ÉS KÉNYELMES

Az NV200 elegáns belső terében dolgozni és kikapcsolódni is könnyebb. Az anyagok tartós, minőségi érzetet keltenek. Mindehhez számos, kifejezetten az Ön mindennapos használati tárgyaihoz kialakítt tároló hely tartozik. Az utas ülés háttámlájának előrehajtásával például hasznos, sík munkafelület nyerhető.

KÉNYELEM ÉS ALAKÍTHATÓSÁG

Az NV200 kombi tágas belső terének állítható, moduláris ülései szinte korlátlan számú elrendezés kialakítására adnak lehetőséget. Függetlenül attól, hogy ketten, öten vagy heten utaznak benne, a csomagoknak mindenképpen meglepően sok hely marad. A második és a választható harmadik üléssor is lehajtható. Ebben a helyzetben nincsenek útban, sőt, egyenletes, alacsony rakodófelületet képeznek, így a járműben mindenki és minden könnyen elhelyezhető.

SOKOLDALÚ ÉS PRAKTIKUS KIALAKÍTÁS

Az NV200 okosan kialakított, nagyméretű raktere kiváló belső méretekkel dicsekedhet, így nagy segítséget jelent a mindennapi munkában. Belső hosszúsága nem kevesebb, mint 2,04 m, a kerékívek közötti távolság pedig 1,22 m-es, így kényelmesen elfér benne két raklap. A raktér padlója csupán 524 mm-rel van a talaj felett, így az NV200-ba gyorsabban, könnyebben lehet rakodni. A padlón található szabványos lekötési pontok lehetővé teszik a szállítmány biztonságos rögzítését.
Az NV200 az Ön igényeinek megfelelő kialakításban, egy vagy két oldalsó tolóajtóval kapható.

KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS

Az NV200 rakterének kapacitása kiemelkedő, a kategórián belül a az egyik legnagyobb. A raktér maximalizálását a belső méretek optimális kialakítása teszi lehetővé. 4,2 m3-es kapacitásával és 783 kg-os terhelhetőségével az NV200 bármilyen váratlan feladatra készen áll.

A VÁROSI KOMBI

Az NV200 a városi közegben van igazán elemében. Egyedülálló méretének köszönhetően a forgalomban és a parkolóban is könnyebben megtalálja a helyét, mint versenytársai. A megemelt vezetőüléséből nyíló kilátáshoz kiváló vezetési élmény társul. Így gond nélkül manőverezhet a zsúfolt utcákon.

TELJESÍTMÉNY ÉS GAZDASÁGOSSÁG

Az NV200 kétféle erős, ugyanakkor takarékos motorral kapható. Mindkettőhöz ötfokozatú kézi sebességváltó tartozik. Az 1,5 literes turbódízel motor 63 kW-os (85 LE-s) teljesítményt ad le, 200 Nm nyomaték mellett. Az 1,6 literes benzinmotor teljesítménye 81 kW (110 LE), nyomatéka 153 Nm.

ALACSONY FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK

Az NV200 kiváló üzleti befektetés. Tervezése során a kedvező üzembentartási költségek már a kezdetektől fogva hangsúlyt kaptak. Ebből adódóan nemcsak a napi használat során felmerülő kiadások alacsonyak, hanem ellenálló szerkezeti felépítése és tartós alapanyagai is garantálják a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot.

Munkatársaink

Bende Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 284 4466

Gyurik Éva

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 310 2931

Kovács Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 621 3051

Pongrácz László

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 929 2695

Schuck János

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 357 8539
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!