Nissan NT400 modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

KISHASZONGÉPJÁRMŰ PÁRATLAN MODELLVÁLASZTÉK

A NISSAN FOLYAMATOS ÚJÍTÁSOKKAL SEGÍTI A VÁLLALKOZÁSÁT - Intelligens új módszerekkel állunk elő a kiemelkedő térkínálat, a hatékonyabb munkavégzés, a továbbfejlesztett tartósság és sokoldalúság, a nagyobb költség megtakarítás és a könnyebb használat érdekében. Az élmények és innovációk állnak munkánk középpontjában, hogy az Ön mindennapjait zökkenőmentesebbé, a munkáját pedig szórakoztatóbbá tegyük, valamint hogy a mezőny élén tartsuk Önt. Mert semmi sem fogható a hatékonyabban elvégzett munka élményéhez.


VÁLASSZON CSAPATTÁRSAT

 A NISSAN NT400 CABSTAR A LEGKIVÁLÓBB SZÁLLÍTÓ JÁRMŰ BÁRMELY VÁLLALKOZÁS 
SZÁMÁRA. Mindegy, hogy Ön egy nagyvállalt képviselője, vagy saját vállalkozását vezeti, az NT400 Cabstar meg fog felelni az igényeinek. Kompakt külső mérettel ötvözi a maximális rakteret, optimális hatékonyságot biztosít, emellett alacsony fenntartási költségek és páratlan irányíthatóság jellemzi az emelkedőkön és a kanyarokban is, a rakomány súlyától függetlenül. Univerzális megoldást jelent, bármilyen formájú és méretű rakományról is legyen szó. Helyezze magát kényelembe az új munkahelyén!


ALVÁZFELÉPÍTMÉNYEK

VÁLASSZON KAROSSZÉRIÁT
, valamint szimpla vagy dupla hátsó kerekeket a szállítandó tömegnek megfelelően. A 3,5 tonnás változat akár 1 830 kg-ot is elbír.


NAGYVONALÚ BELSŐ MÉRETEK, KOMPAKT KÜLSŐ

TAPASZTALJA MEG A KÉNYELMET.
Kompakt külső méretei ellenére a fülke bőséges lábtérrel, fejtérrel és szélességgel rendelkezik, az üléseket pedig kifejezetten a maximális kényelem szem előtt tartásával alakították ki.
- PRÉMIUM KÉNYELMET NYÚJTÓ ÜLÉSEK
- 14 TÁROLÓHELY,


A FÁRADTSÁGÉRZET CSÖKKENTÉSE VALÓDI PROFIKNAK 

CSÖKKENTSE A STRESSZT, ÉS NÖVELJE A TELJESÍTMÉNYT az NT400 
Cabstar kivételesen kis fordulókörének, a visszagurulás-gátlónak és a többi hasonló hasznos technológiájának köszönhetően: Mindez jelentősen megkönnyíti a vezetést.

AZ NT400 CABSTAR ALVÁZ KAPHATÓ 2,5 m-es, 2,9 m-es és 3,4 m-es tengelytávval, valamint 2,8 és 3,5 tonna össztömeggel. A 3,5 tonnás változat dupla hátsó kerekekkel van felszerelve. A 2,9 és 3,4 méteres tengelytávú, 3,5 tonna össztömegű változatok dupla fülkével is elérhetők.


TELJESÍTMÉNY AZ EMELKEDŐKÖN IS

Bármit is szállít, törjön a magasba: Az NT400 2 féle Euro 6+ motorja kifejezetten a kishaszongépjárművek részére készülnek, és elegendő erőforrást biztosítanak az emelkedőkre történő felkapaszkodásban, miközben alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást biztosítanak. A motor 130 és 150 lóerős teljesítményváltozatban kapható.

A 2,5 LITERES
145 LE-S, 350 NM-ES YD25 MOTOR A 3,5 TONNA ÖSSZTÖMEGŰ VÁLTOZATHOZ RENDELHETŐ


A VÁLLALATA SZÁMÁRA AZ NT400 CABSTAR JELENTI A MEGOLDÁST

Nagyszerű TULAJDONSÁGAINAK köszönhetően az NT400 CABSTAR a kiskereskedőktől a nagyvállalatokig minden vállalkozás kedvenc teherautója lesz. A maximális hatékonyság figyelembe vételével kifejlesztett CABSTAR olyan értékes tulajdonságokkal rendelkezik, mint az alacsony üzemeltetési költség, a kompakt külső méretekhez társuló maximális raktér és a kivételesen jó irányíthatóság. Bármit is szállít, az NT400 CABSTAR széles választékában biztosan megtalálja az Ön igényeinek megfelelő változatot. A CABSTAR háromféle (2,5 m, 2,9 m és 3,4 m) tengelytávval és három különböző, az Euro 5-ös előírásokat teljesítő motorral rendelhető. A korábbi változatnál 22%-kal alacsonyabb üzemanyag-fogyasztással, nagy teljesítményű motorral, szimpla vagy dupla fülkével, valamint felépítmények széles választékát lehetővé tevő alvázzal rendelkező NT400 CABSTAR megvásárlása a legokosabb üzleti döntések közé tartozik. A 3,5 tonnás változatok teherbírása akár 1 830 kg is lehet, ami kiemelkedő a kategóriában.


TEGYE HATÉKONYABBÁ ÜZLETMENETÉT

AZ INTELLIGENS, MODERN ÉS RENDKÍVÜL JÓ HELYKIHASZNÁLÁSÚ NT400 CABSTAR
korszerű kialakítása tágas fülkét és kiemelkedően nagy rakteret biztosít, meglepően rövid tengelytáv mellett. Az NT400 CABSTAR kompakt karosszériája és
hihetetlenül tágas belső tere az üzleti igényeket szolgálja: egy igazi haszongépjármű, amelyet kifejezetten munkavégzéshez alakítottak ki.


OTTHONOS MUNKAKÖRNYEZET

Az NT400 CABSTAR
igazán kényelmes teret kínál a munkához. Kompakt külső méretei ellenére a fülke bőséges lábtérrel, fejtérrel és szélességgel rendelkezik, az üléseket pedig kifejezetten a legnagyobb kényelem szem előtt tartásával tervezték. A hatalmas szélvédő nagyszerű kilátást biztosít. Az összhatás egy olyan nyugodt környezet, amely a kényelem és a jó kezelhetőség tökéletes kombinációját nyújtja.


A SZÜKSÉGES ERŐ

MINDHÁROM MOTOR
megfelelő teljesítménnyel rendelkezik, így a Cabstar teljes terheléssel is megbirkózik az emelkedőkkel. A motorokhoz 5 (a 121 lóerős változatok esetén) illetve 6 (a 136 és 145 lóerős változatok esetén) fokozatú sebességváltó kapcsolódik. A részlegesen önzáró differenciálmű akkor is gondoskodik a hajtóerő átviteléről, ha valamelyik hátsó kerék például jeges vagy sáros felületen elveszíti a tapadását. AZ EURO5B+ előírásokat teljesítő 2,5 literes motorjaival az NT400 CABSTAR új mércét állít fel a teljesítmény, a nyomaték és a gazdaságosság területén. Válasszon a közös nyomócsöves közvetlen befecskendezésű dízelmotorok és háromféle teljesítményszint közül: 121 LE/250 Nm, 136 LE/270 Nm vagy 145 LE/350 Nm. Ezeket a különösen csendes, korszerű és takarékos erőforrásokat kifejezetten a kishaszongépjárművekhez fejlesztették ki.


ÜDVÖZLET A DUPLA FÜLKÉS VÁLTOZAT FEDÉLZETÉN

HA HATÉKONY SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE
, a 3,5 tonna össztömegű változatokban elérhető, duplafülkés NT400 CABSTARRA mindig számíthat. A nagy méretű ajtókkal és a be- és kiszállást megkönnyítő, kényelmes lépcsőkkel felszerelt dupla fülkés változatban akár hat fő utazhat kényelmesen. Hogy egy évszakban se kelljen lemondania a kényelemről, a hátsó részhez választhat egy kétsebességes ventilátorral szerelt külön fűtést is. Ha pedig a szerszámoknak vagy egyéb áruknak kell a hely a fülkében, a hátsó ülések lehajtásával megnövelheti a rakteret.


JÓL SZERVEZETT ÉS HATÉKONY

Mivel egy RENDEZETT FÜLKE kellemesebb benyomást kelt, és biztonságosabb is, az NT400 CABSTAR fülkéjében akár 14 tárolóhely várja a különféle holmikat. Ide tartozik a kombinált műszeregység előtti, A4-es méretű dokumentumtartó, egy
középen található hűtött rekesz, melybe üdítős dobozokat és kisebb flakonokat helyezhet, egy külön kesztyűtartó, a hűtött
vagy fűtött pohártartók a vezető és az utas oldalán, a tetőre szerelt tárolórekesz, valamint a középső ülés hátára szerelt új,
nagyméretű, lapos tárolódoboz, amely az ülés lehajtásakor praktikus asztalként is használható.


KÉSZÜLJÖN FEL AZ MUNKÁRA

A NISSAN FOLYAMATOSAN OLYAN MEGOLDÁSOKON DOLGOZIK, AMELYEK ELŐBBRE VISZIK
AZ ÖN VÁLLALKOZÁSÁT. LEGÚJABB AJÁNLATUNK A ÜZLETRE KÉSZ MEGOLDÁS.


MUNKÁRA KÉSZ JÁRMŰ. Rendelje meg a vállalkozásának megfelelő ideális járművet a Nissan Üzletre
Kész megoldással. Válasszon a gyári felépítmények széles választékából, és építtesse be azokat az Ön
specifikációinak megfelelően. A járművel ezt követően már egyenesen indulhat is a munkába a Nissan
márkakereskedőjétől. Bővebb információért látogasson el a weboldalunkra, vagy forduljon Nissan
márkakereskedőjéhez.

ÉLVEZZE A LEGGYORSABB ÁTFUTÁSI IDŐVEL JÁRÓ ELŐNYÖKET. Az Üzletre Kész megoldásnak
köszönhetően a teherautójának átalakítására felépítményépítő igénybevétele nélkül kerül sor,
mert a legsikeresebb vállalkozások azok, melyek a leggyorsabban tudnak reagálni.

EGYSZERŰ RENDELÉS. Akár lehajtható oldalfalú platós, akár hidraulikus billenőplatós vagy dobozos
járművet szeretne, a legközelebbi Nissan márkakereskedésnél lévő Üzletre Kész menedzser lebonyolítja
a rendelését a kiválasztástól, a szállításon keresztül a későbbi karbantartásig: az egyetlen kapcsolattartó
egyszerűbbé teszi az életet, és értékes időt takarít meg Önnek.

PIACVEZETŐ GARANCIA. A Nissan alvázra és átalakításra is vonatkozó teljes körű garanciájával lefedett,
precíziós építésű NT400 CABSTAR a professzionális megbízhatóság, hatékonyság és tartósság mintapéldája.

HOZZON EGY JÓ DÖNTÉST. Válassza az Üzletre Kész megoldást, mely leegyszerűsíti a teherautó vásárlását
és karbantartását, hogy a vállalata nagyobb sebességfokozatba kapcsolhasson.


NT400 CABSTAR ALVÁZ

Az NT400 CABSTAR 2,8 és 3,5 tonna össztömegű, 2,5, 2,9 és 3,4 méteres tengelytávval, szimpla vagy dupla hátsó kerekekkel,
szimpla- vagy duplafülkés változatokban RENDELHETŐ, és igazán átfogó választéka mindenféle vállalkozás számára megfelel.

A NT400 CABSTAR ALVÁZ KAPHATÓ 2,5 m-es, 2,9 m-es és 3,4 m-es tengelytávval, valamint 2,8 és 3,5 tonna össztömeggel. A 3,5 tonna össztömegű változatok dupla hátsó kerekekkel vannak felszerelve. A 2,9 és 3,4 méteres tengelytávú, 3,5 tonna össztömegű változatok dupla fülkével rendelkeznek.


“Heavy Duty” verzió N1-es homologizációval, erősített alvázzal a kifejezetten nagy terhelést is bírja
Könnyen irányítható, fordulékony
Kényelmes, praktikus, biztonságos vezetőfülke

Munkatársaink

Bende Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 284 4466

Kovács Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 621 3051

Schuck János

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 357 8539
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!