Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Nissan Navara modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

NISSAN NAVARA

ERŐS MINT MINDIG, TÖBBRE KÉPES, MINT VALAHA

A 4X4-ES PICK-UPOK ÚJ GENERÁCIÓJA ERŐS ÉS SOKOLDALÚ


Az új Navara Extra kabinos vagy Dupla kabinos változatban is rendelhető. Jellemzői:

  • Erőteljes és hatékony motor
  • Masszív, teljes egészében zártszelvényből készült létraváz
  • Crossoverekre jellemző kényelem
  • Legújabb Nissan formaterv és technológia

Csak Önön múlik, hogy mire használja az új Navarát. Ez az autó egyszerre tökéletes partner a kikapcsolódáshoz és sokoldalú munkaeszköz a hétköznapokban. Az új Navara 5 év / 160 000 km gyártói garanciával kapható.TÖBB MINT 80 ÉV TAPASZTALAT
Az első Nissan pick-upot 1935-ben készítettük, az új Navara már a 12. generáció a sorban. A Nissan pick-upok folyamatos fejlődésen mentek keresztül, és magasra tették a lécet a pick-up szegmensben. Az első extrakabinos pick-upot a Nissan gyártotta 1977-ben. Az újdonságnak számító C-csatornás rögzítőrendszert 2005-ben vezettük be. 2015-ben a többlengőkaros hátsó felfüggesztéssel emelkedünk ki az egytonnás pick-upok szegmenséből. Mára 180 országban 14 millió pickup-tulajdonos jár Navarával. Ahol kaland van a láthatáron, ott a Nissan az élen jár.


ERŐTELJES ÉS HATÉKONY MOTOR
Korszerű, 2.3 literes dízelmotor, 160 lóerős egyturbós vagy 190 lóerős kétturbós változatban. Kategóriavezető üzemanyag-takarékosság, üzemanyag-fogyasztás: 6,3 l/100 km, CO₂-kibocsátás 167 g/km.

4X4 - EXTRÁKKAL
Kapcsolható összkerékhajtás 3 üzemmóddal:

  • 4WD High üzemmód a könnyebb terepekre
  • 4WD Low üzemmód a nehezebb terepeken, homokban, hóban, mély sárban való használatra
  • 2WD az aszfaltozott utakra

Új jellemzők:

  • A visszagurulás-gátló megkönnyíti a hegymenetben indulást
  • A lejtmenet-vezérlőrendszer automatikusan vezérli a sebességet, így megkönnyíti a lejtőkön lefelé való vezetést
 
 

SPORTOS
PROVOKATÍV


Az új Nissan Navara pick-up erős és elegáns autó. A legújabb Nissan formaterv szembe ötlően megkülönbözteti az új Navarát a versenytársaitól.


NEM CSAK A KÜLSŐ TESZI
Erőteljes külső egy összkerékmeghajtású munkaeszköznek. Az új Navara kiválóan ötvözi a 4x4 terepjárók teherbírását a személyautók kényelmével.


ELSŐ BENYOMÁS
Teherbíró, de stílusos - ez az új Navara. Az új Navara erőt és egyediséget sugall.

BIZTONSÁGOS ÉS EGYSZERŰ PAKOLJON!


Az új Nissan Navarát arra fejlesztették ki, hogy kezelni tudja a kemény feladatokat és nehéz rakományokat. A megszokottnál könnyebb csomagtérajtó segíti a fel- és lerakodást. A forradalmi, 3 oldalú, C-szelvényekből álló rögzítési rendszerrel könnyű rögzíteni a rakományt.


MINDEN NAP ELSŐ OSZTÁLYON UTAZHAT
Kívülről nézve 4x4-es pick-up. Belülről azonban az új Navara jobban hasonlít egy prémium crossoverre. Űrhajósok által ihletett, a hátat megtámasztó ülések. Kétzónás automatikus hőmérséklet-szabályozás. Ergonomikus kialakítású műszerfal és kiváló minőségű anyagok. Gondolja újra a pick-up utasterével kapcsolatos elvárásait!

 
 
 

NISSANCONNECT
A VILÁG EGYETLEN ÉRINTÉSRE VAN


A NissanConnecttel minden utazásán Önnel lesznek kedvenc zenéi, közösségi hálózata és egyéb tartalmai. Kezelje okostelefonját az autó 7"-os érintőképernyőjének használatával.

DIGITÁLIS VILÁG
A NissanConnect kihangosító rendszere az Ön okostelefonja és az érintőképernyő segítségével biztosítja, hogy Ön mindig kapcsolatban maradhasson a digitális világgal. Az alkalmazásokkal zenét játszhat le, használhatja a közösségi oldalakat és magabiztosan navigálhat, bárhol is jár.


JÁRJA A SAJÁT ÚTJÁT
Az új Nissan Navara fejlett navigációs rendszere nem csak a helyes irányt mutatja Önnek. Továbbfejlesztett hangfelismerő rendszerének, valós idejű, az éttermeket, szállodákat, üzemanyagtöltő-állomásokat is tartalmazó közlekedési információknak és frissítéseknek köszönhetően minden információt megad Önnek ahhoz, hogy utazása valódi élmény legyen.

 
 

INTELLIGENS NAVARA KÉNYELEM ÉS TECHNOLÓGIA


A beépített kényelmi technológiának köszönhetően Ön az útra figyelhet, kapcsolatban maradhat a világgal és biztonságban érezheti magát. Intelligens és felhasználóbarát.

ÖN IRÁNYÍT
Válasszon zenét, fogadja telefonhívásait, váltson az információs képernyők között és állítsa be a sebességtartó automatikát a bőr bevonatú kormánykeréken.

 
 
 

Munkatársaink

Kovács Gábor - értékesítési tanácsadó

Kovács Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4131
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!