Nissan Evalia modellismertető


 
AJÁNLATKÉRÉS

NV200 EVALIA. CSALÁDÁLLÓ.

Az NV200 EVALIA készen áll a családbarát ötletek megvalósítására: ebben az autóban a mozgékony gyerekek, a kerékpárok és a sáros talpak éppolyan természetesek, mint a hirtelen jött ötletek. Tágas, strapabíró, és jó társ a családi programokban: ez az NV200 EVALIA, amellyel mindig nekivághat a következő kalandnak.

CSALÁDI NAPPALI

Az NV200 akár hét teljes értékű üléssel felszerelt, tágas és világos belső tere tele van családbarát ötletekkel. A második sorban utazók a pohártartókkal felszerelt, lehajtható asztalokon akár útközben is falatozhatnak. Messze van még a kemping? A 12V-os aljzat lehetővé teszi a játékok vagy a laptop csatlakoztatását. A rengeteg tárolóhelynek köszönhetően minden fontos holmit magával vihet. Mostantól a ragacsos kezek vagy a lecsöpögő fagylalt miatt sem kell aggódnia: az NV200 EVALIA családálló belső kárpitozása nedves törlőkendővel is tisztítható.

HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket kell elhoznia a kertészetből? Forduljon egyet, és győződjön meg róla, mi mindenre képes. Az NV200 EVALIA készen áll a váratlan helyzetekre.

MEGLEPŐEN KOMPAKT ÉS RUGALMAS

Ötletes kialakításának köszönhetően az NV200 EVALIA kompakt karosszériája tágas belső teret rejt. Közvetlen vezethetősége és könnyű kezelhetősége hatalmas előnyt jelent a forgalmas városi utakon, miközben kisebb parkolóhelyekre is befér, mint gondolná! Az élénk, ugyanakkor takarékos benzin- vagy dízelmotorokkal sűrű forgalomban és autópályán is tarthatja a közlekedés ritmusát.

ÚJ FELFEDEZÉSEKRE CSÁBÍT

Az NV200 EVALIA felszereltsége egyszerűvé és szórakoztatóvá teszi az új úti célok felfedezését. Egyértelmű multifunkciós fedélzeti számítógépe kijelzi a motor fordulatszámát, az átlagos és az aktuális üzemanyag-fogyasztást, valamint a következő tankolásig megtehető távolságot. Ne feledkezzünk meg az Intelligens Kulcsról sem. Elég ha a zsebében lapul a kulcs, amely magától nyitja és zárja az ajtókat, és lehetővé teszi a motor indítását. Mi lehetne ennél egyszerűbb?

MEGNYUGTATÓ BIZTONSÁG

Akárcsak Ön, mi is azt szeretnénk, hogy mindenki biztonságban érezze magát az NV200 EVALIA-ban, ezért az autót számos aktív biztonsági rendszerrel, köztük az elektronikus fékerőelosztással (EBD) szerelt ABS-szel, a fékezőerőt fokozó fékasszisztenssel, valamint menetstabilizáló rendszerrel is felszereltük. Az alapfelszereltség része a vezető- és utasoldali légzsák, valamint az első ülésekhez tartózó biztonságiövelőfeszítők. A menetstabilizáló elektronika (ESP) kiemelkedő védelmet biztosít.

ERŐ ÉS TAKARÉKOSSÁG

A motorválaszték egy 1,6 literes, 81 kW-os (110 LE) benzinmotort és egy 1,5literes, 81 kW-os (110 LE) dCi turbódízel erőforrást tartalmaz. Mindkét motor rendkívül gazdaságos, így kevesebbet kell költenie üzemanyagra, és ritkábban kell tankolni. A multifunkciós kijelzőn megjelenik a sebességváltás optimális időpontja, így Ön még takarékosabban vezetheti autóját.

NV200 EVALIA: LENYŰGÖZŐ ÉS TESTRE SZABHATÓ

Ezek az egyedi tervezésű tartozékok még több lehetőséget adnak a családi kalandokra, vagy egyszerűen megkönnyítik a mindennapi vezetést. A tetőboxoktól és kerékpártartóktól az egyedi tervezésű sátoron át a padlószőnyegekig és a „családálló” padlóburkolatokig a tartozékok széles választéka gondoskodik arról, hogy Ön mindig a lehető legtöbbet hozza ki szabadidejéből és az NV200 EVALIA fantasztikus képességeiből.

100%-BAN CSALÁDÁLLÓ

  • 3 ÉV VAGY 100,000 KM GARANCIA
  • 12 ÉV ÁTROZSDÁSODÁS ELLENI GARANCIA
  • 30,000 KM VAGY 12 HÓNAP SZERVIZPERIÓDUS

Munkatársaink

Bende Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 284 4466

Gyurik Éva

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 310 2931

Kovács Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 621 3051

Pongrácz László

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 929 2695

Kovács Tibor

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 363 5917
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!