Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Nissan e-NV200 Evalia
modellismertető

Nagycsaládos ikon már 12 520 000 Ft - tól*


ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A NAGYCSALÁDOSOK SZÁMÁRA IS IDEÁLIS, 100%-BAN ELEKTROMOS AUTÓ

Olyan autót vásárolna, amely egyszerre nyújt biztonságot és elegendő teret családjának, de közben környezetbarát is? Jó hírünk van! Az e-NV200 Evalia minden ilyen igény kiszolgál. Sőt!

A kompakt, sokoldalú és kiválóan felszerelt, 100%-ban elektromos Nissan e-NV200 Evalia ideális városi jármű, amely az egész családot kiszolgálja, hiszen akár hét személy szállítására is képes. Emellett pedig furgon-karosszériaváltozatban is rendelhető.

A legjobb családi befektetés: a hétszemélyes Nissan e-NV200 Evaliára egyszerre igényelhető a 2,5 millió forintos nagycsaládos állami támogatás, valamint az 500 000 forintos, elektromos autó megvásárlására vonatkozó állami hozzájárulás. Így legalább 3 millió forint kedvezménnyel juthatnak hozzá új gépkocsijukhoz.

Design

A kompakt külső hatalmas belső teret is magába foglal a Nissan e-NV200 Evalia esetében. Nem túl hosszú, nem túl széles: a keskeny utcák és a parkolás sem jelentenek gondot. Mindeközben rugalmas és sokoldalú, hiszen akár hét személy szállítására is alkalmas - ráadásul az utasok mellett a csomagoknak is bőven marad helye.

Nissan e-NV200 Evalia
Nissan e-NV200 Evalia

BELSŐ TÉR

A merész, lenyűgöző külső találkozik az osztályában legjobb raktérkapacitással. Semmit sem kell hátrahagynia, és a manőverek sem jelentenek többé kihívást: mindent megoldottunk!

Nissan e-NV200 Evalia

Lehengerlő formavilág

A formatervezett váltógomb és kormánykerék mellett nem csak elöl, de a hátsó sorokban is mindent megtettek a mérnökök a személyes kényelem érdekében.

Nissan e-NV200 Evalia

Alkalmazkodás felsőfokon

Az e-NV200 személyautó-változatában is többféle belső konfiguráció érhető el, aminek köszönhetően igény szerint alakítható az autó belső tere. Rugalmas kialakítása miatt pedig a rakodási magasság is könnyen elérhető.

Maximumra törekedve

Variálja kedve és igényei szerint az e-NV200 Evalia belső terét! Mutatunk pár opciót, mi mindenre is képes ez a modell. A siker vele garantált!

Nissan e-NV200 Evalia

TECHNOLÓGIA

A Nissan e-NV200 Evalia a bizonyíték, hogy a 100%-ban elektromos meghajtás egyszerre lehet gördülékeny, praktikus és családbarát.

Nissan e-NV200 Evalia

Egy zöldebb jövőért

Elektromos autó lévén a Nissan e-NV200 Evalia esetében sincs szükség a motor karbantartására és olajcserére. Így nem csak az üzemanyagra, de a karbantartásra szánt költségeket is megspórolhatja.

Az új 40 kWh-s akkumulátorral pedig a kombinált és a városi WLTP szerint is akár 200-301 km-es hatótávot képes teljesíteni az autó - és mindezt garantáltan nulla károsanyag-kibocsátással.

Nissan e-NV200 Evalia

Egyszerű és kényelmes újratöltés

Családi autóként a legegyszerűbb módja az autó akkumulátorának töltéséhez, ha otthoni fali töltőn vagy konnektoron keresztül szerzi az áramforrást. Előbbi esetben elég ehhez egy éjszaka, míg 220V-ról inkább 21,5 óra szükséges a teljes feltöltéshez. Ugyanakkor egyre több nyilvános töltőállomás működik, ahol már 40-60 perc alatt* elérheti az autó a 80%-os töltöttségi szintet.

*A tényleges töltési idő több tényező függvénye, mint pl. a gyorstöltő típusa és állapota, az akkumulátor mérete, valamint a környezet és az akkumulátor hőmérséklete a töltési ponton.

Nissan e-NV200 Evalia

Intelligens technológia

A fedélzeti online szolgáltatás a NissanConnect EV alkalmazással együttműködve minden információt a rendelkezésére bocsát, beleértve a töltési állapotot és energiafelhasználást. Így könnyen, távvezérlésről is ellenőrizhető az autó töltöttségi állapota.

Nissan e-NV200 Evalia

Gördülékeny technológia

Szinkronizálja mobilját a Nissan e-NV200 Evaliával, legyen online a NissanConnect EV navigációs rendszer segítségével, a navigációs kijelzővel pedig szabja testre az utazás minden részletét. Az alkalmazás folyamatosan frissül, hogy mindig naprakész információkat nyújtson.

Nissan e-NV200 Evalia

Garancia a Nissan munkájáért

Az e-NV200 Evalia esetében is garantálja a Nissan a teljesítményt! A modellre 5 éves vagy 100 000 kilométeres, az akkumulátorra pedig 8 éves vagy 160 000 kilométeres garancia a biztosíték.

Ugye, hogy a Nissan e-NV200 Evaliánál nincs is jobb családi autó?

Igényelje meg a nagycsaládos és elektromos autókra járó állami támogatást, és kérjen ajánlatot értékesítő kollégáinktól!


*Állami nagycsaládos támogatással és egyéb kedvezményekkel is csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.

Munkatársaink

Bende Gábor - értékesítési tanácsadó

Bende Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4131
Kovács Gábor - értékesítési tanácsadó

Kovács Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4131
Konkoly Béla - értékesítési vezető

Konkoly Béla

értékesítési vezető
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!