Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Nissan e-NV200 Furgon
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

EGY 100%-BAN KÖRNYEZETBARÁT, FEJLETTEBB VÁLLALKOZÁSÉRT

A Nissan e-NV200 Furgonnal 100%-ban környezettudatosan intézheti vállalkozása ügyeit. A garantáltan nulla károsanyag-kibocsátásnak köszönhetően a városközpontok korlátozásai és környezetszennyezési előírásai soha nem fogják útját állni. Az új 40 kWh-s akkumulátornak köszönhetően pedig már hosszabb (akár 301 km-es) hatótávot érhet el.

A Nissan e-NV200 ráadásul kétféle karosszériaváltozatban kapható: furgonként és kombiként is rendelhető - akár hétszemélyes, nagycsaládos kivitelben.

BELSŐ TÉR

A merész, lenyűgöző külső találkozik az osztályában legjobb raktérkapacitással. Semmit sem kell hátrahagynia, és a manőverek sem jelentenek többé kihívást: mindent megoldottunk!

Nissan e-NV200 Furgon

Csomagtér

Kategóriája legnagyobb csomagterével az új e-NV200 kompakt mérete ellenére is tágas. Összesen 4,2 m3-es raktere a teljes mértékben a padlóba integrált lítium-ion akkumulátornak köszönhetően optimálisan kihasználható, a szélesre nyitható hátsó ajtókon vagy a tolóajtókon keresztül hozzáférhető. A talajtól mindössze 52 cm-re lévő alacsony raktér pedig egyszerűvé teszi a be- és kirakodást.

Nissan e-NV200 Furgon

Nincs több kompromisszum

A tárolók, rekeszek és ülések is az igényei szerint konfigurálhatóak, hogy minden üzleti modellhez a lehető legjobb választás legyen a Nissan e-NV200 Furgon. A versenyképes, gyorsan mindennapi szükségleteihez igazítható csomagtér révén nem kell többé kompromisszumokat kötnie.

Nissan e-NV200 Furgon

Átalakíthatóság

Az e-NV200 Furgonnal egy intelligens mobilirodát is kap. Az első utasülés ledöntésével ugyanis teljesen asztallá alakítható. Ezáltal a 12 V-os töltőcsatlakozók is könnyen elérhetők, valamint számos praktikus tároló is igénybe vehető a papírmunka számára.

Nissan e-NV200 Furgon

Intelligencia felsőfokon

A beépített és fedélzeti technológiának köszönhetően egy helyről, a kormányról kezelheti telefonját és a multimédiarendszert. Folyamatosan elérhető az online kapcsolat, így mindig a legfrissebb információk birtokában indulhat útnak.

BIZTONSÁG

A Nissan e-NV200 Furgon minden olyan funkciót biztosít vezetőjének, amely a biztonságos célba érkezéshez szükséges.

Nissan e-NV200 Furgon

Tolatókamera

Az e-NV200 Furgon kategóriájában a legjobb a vízszintes látószöggel és tolatókamerával felszerelt haszongépjármű. A parkolás így a legszűkebb helyeken sem lesz lehetetlen küldetés.

Nissan e-NV200 Furgon

NissanConnect EV

A folyamatosan frissülő navigációs rendszernek köszönhetően Önnek egy percet sem kell aggódnia, ha egy idegen városba kell szállítania. Utazásait előre megtervezheti, hogy mindenhova időben odaérjen.

TECHNOLÓGIA

A 100%-ban elektromos szállítás egyszerre lehet gördülékeny, praktikus és családbarát. A sokoldalú e-NV200 Furgonnal biztonságosan és takarékosan közlekedhet mindenhol a városban.

Nissan e-NV200 Furgon

Gazdaságos megoldás

A Nissan e-NV200 kisteher-gépjárművel üzemanyagot takaríthat meg, és 40%-kal csökkentheti a karbantartási költségeket a benzines/dízeles járművekhez képest - nincs szükség ugyanis a motor karbantartására és az olajcserékre. Így nem csak a teljes fenntartási költség alacsonyabb, hanem a mindennapi karbantartásra sem kell annyi időt fordítania, hiszen ritkábban kell az autóval szervizbe járnia. Ráadásul az állami hozzájárulásnak köszönhetően 500 000 forintos támogatást is kaphat új Nissan e-NV200 Furgonja megvásárlásához.

Nissan e-NV200 Furgon

Töltési opciók

Az autó akkumulátorát többféle módon is töltheti. A villámtöltés kínálja a leggyorsabb töltési módot, akár 80%-os töltöttség érhető el 40-60 perc alatt.* Emellett otthon fali töltőről és konnektorról is újra felkészítheti útra kész állapotra e-NV200-as Furgonját - előbbi esetben 7,5, utóbbiban 22 óra szükséges a teljes feltöltéshez. Ráadásul a NissanConnect EV alkalmazás segítségével akár távvezérlésről is felügyelhető a töltés.

*A tényleges töltési idő több tényező függvénye, mint pl. a gyorstöltő típusa és állapota, az akkumulátor mérete, valamint a környezet és az akkumulátor hőmérséklete a töltési ponton.

Nissan e-NV200 Furgon

Garantált teljesítmény

A Nissan e-NV200 Furgon esetében is jár a garancia! A járműre 5 éves vagy 100 000 kilométeres, az akkumulátorra pedig 8 év vagy 160 000 kilométeres garanciát biztosít a Nissan.

Önt is lenyűgözte ez a környezetbarát technológia?

Kérjen ajánlatot vállalkozása számára értékesítő kollégáinktól!


*Állami nagycsaládos és elektromos autó támogatással is csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.

Munkatársaink

Kovács Gábor - értékesítési tanácsadó

Kovács Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4131
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!