Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2020. március 17-től a járványügyi kormányrendeletnek megfelelően, megváltozott nyitvatartási időben állunk szíves rendelkezésükre: Márkakereskedéseink munkanapokon 8.00-15.00 között , szervizeink pedig 7.00-15.30 között tartanak nyitva. Szombaton zárva tartunk. Megértésüket köszönjük!
Szabó Kimmel Tamás

A színészlegenda Koltai Róbert oldalán debütált a filmszakmában, majd a Made in Hungáriával robbant be igazán a köztudatba Szabó Kimmel Tamás. A fiatal színművész jelenleg szabadúszó, az Orlai Produkciós Iroda több előadásában láthatjuk. Színészi munkái mellett most fordít időt arra is, hogy megszerezze jogosítványát. Kétgyermekes családapaként a legfontosabb számára a biztonság és a bizalom az autója iránt, ezért is csatlakozott a Duna Autó Zrt. "Nekünk az autó bizalmi kérdés" kampányához.

"Gyermekkoromban nem volt nagy autómániám, inkább legóztam, fociztam, fára másztam" - árulta el Szabó Kimmel Tamás. "De ahogy nőttem, egyre inkább elkezdtek érdekelni a szép autók, aztán később a szép és jó autók. A vezetés azonban valahogy kimaradt, sem igényem, sem érdeklődésem nem volt felé. Most viszont, hogy apa lettem, megváltoztak a prioritások, mert a családom biztonsága lett a legfontosabb. Két gyerek mellett lett rálátásom arra, micsoda felelősség és mekkora koncentrációt igénylő állapot a vezetés, ezért szándékosan fontossá teszem magamnak, hogy lassan én is megtanuljak. Ezzel a saját dolgomat is megkönnyíteném, hiszen a BKV-t, a taxit lecserélhetném, és kényelmesen, a saját tempómban utazgathatnék oda-vissza, akár a vidéki előadásokra is. Arról nem is beszélve, hogy a feleségemnek is be tudnék segíteni egy-egy hosszabb út alkalmával.

Mint ahogy a legutóbbi, családi nyaralásunk során is jól jött volna, ha felváltva tudunk levezetni Horvátországba. Ráadásul az utazáshoz egy megfelelő gépkocsira is szükségünk volt, ugyanis a miénk nem volt alkalmas arra, hogy öten elférjünk benne kényelmesen. Nagyon szerettük volna ugyanis, ha a feleségem édesanyja is velünk jön. A legkézenfekvőbb megoldás erre pedig az autóbérlés volt. Egy nagyon jó barátom ajánlotta a Duna Autót. Úgy voltam vele, ha ő azt mondja, hogy ők a legjobbak, akkor az úgy is van. Megmondom őszintén, nem csalódtam a tippben. Az első telefonbeszélgetéstől az autó visszaadásáig a legnagyobb barátságban zajlott minden. Na, ezt hívom én bizalomnak! Nálam ez pedig nagy szó, ugyanis nagyon kevés emberben bízom és kerülöm a bizalmaskodókat. Megszerezni nehéz, elveszíteni viszont könnyű. A választásunk a bérautó-parkból végül egy Volvo V60-asra esett, amelynek a formavilága már az első pillanatban lenyűgözött. A kifejezetten dögös külső mögött pedig egy teljesen magával ragadó belső rejtőzött. A márka fejlődését már évek óta kiemelt figyelemmel követem, ezért volt egy nagy adag "otthon vagyok" érzés bennem, minden egyes percben, amit a V60-asban töltöttem. Ez az autó, nagyon rendben van, megbízható, kiváló teljesítményű, egyszerre korszerű és stílusos. Na és persze az se utolsó szempont, hogy a család is kényelmesen elfér benne. A legjobb döntés volt, hogy a Duna Autótól béreltünk autót a külföldi nyaralásunkhoz!"

- nyilatkozta Szabó Kimmel Tamás.

Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!