Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 
Molnár Andrea
 

Táncos, műsorvezető és sportoló egy személyben - ő Molnár Andrea, akit a legtöbben talán az RTL Klub Szombat esti láz című műsorából ismerhetnek. A híresség nagy gondot fordít egészségére, testi és lelki épségére. Nem csak azzal, hogy megfelelően táplálkozik és sportol ennek érdekében, hanem autót is például úgy választott magának, hogy a biztonsága egy percig se legyen kérdéses.

"Mindig mozgásban vagyok. Míg a táncnál a jó cipő, az úton a megbízható autó nyújtja számomra a biztonságot. Ezért egy olyan elkötelezett helyet, céget kerestem, ahol a biztonságos autó mellett komplex, profi szolgáltatáscsomagot is igénybe vehetek. De a biztonság mellett azért az is fontos, hogy jól érezzem magamat a kocsiban.

Régóta szemeztem az új Fiat 500 Collezione modellel, mindig is nagyon csajosnak és stílusosnak tartottam. Korábban méretesebb autóim voltak, de rájöttem, hogy se nekem, se a tánccuccaimnak nincs szükségünk nagyteljesítményű és nagyméretű autóra. Sokkal praktikusabb az én igényeimnek egy kisebb fogyasztású kocsi. Emellett az is szempont volt, hogy könnyebben lehessen parkolni a
"városi cirkálóval", de azért a Balaton, illetve a vidéki fellépéseim helyszínei sem jelentenek gondot neki. Az utazás pedig biztos igazi élmény lesz egy ilyen gyönyörű Fiat 500-asban, hiszen kényelmi szempontból is minden benne van, ami nekem lényeges.

Megnyugtató az a tudat is, hogy a Duna Autó nem engedi el a kezemet a vásárlás után, az autó mellé egy komplex szolgáltatáscsomagot is kapok. Szervizre biztosan az Autóvárosba fogom hozni a kiskocsimat, de a biztosítási ügyek intézését is rájuk bízom. Azon kívül az autóbérlés szolgáltatásukkal is élni fogok, ha a tánccsoporttal egy nagyobb turnéra utazunk"
- nyilatkozta Molnár Andrea.Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!