Nissan X-Trail modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

CSALÁDI KALANDOK A MAXIMUMRA PÖRGETVE

ÚJ NISSAN X-TRAIL


VEGYES ÜZEMANYAGFOGYASZTÁS
4,9 L/100 KM-TŐL


TELJESÍTMÉNY
AKÁR 160 LE

 


ÜLÉSEK
5/7 (opcionális)

 

EGY NAGYOBB, SZEMBETŰNŐBB MEGJELENÉSŰ SUV
EGY SUV, AMELYET A VALÓDI CSALÁDI KALANDOKHOZ TERVEZTEK

 

Legyen része a családi élet örömeinek ebben a nagyobb, szembetűnőbb megjelenésű SUV-ban, amelyben minden szükségest megtalál: erőt sugárzó stílus, megbízható funkciók, magasabb szintű technológiák, valamint a gyerekekkel eltöltött emlékezetes kalandokhoz szükséges kényelem és rugalmasság.

INTELLIGENSEBB, BIZTONSÁGOSABB ÉS SZÓRAKOZTATÓBB VEZETÉS
AZ INTELLIGENT MOBILITY JELLEMZŐI

 

A Nissan intelligens vezetési rendszere közelebb hozza Önhöz a Nissan X-Trailjét a magabiztosabb és energikusabb vezetés érdekében, amelynek köszönhetően határozottan irányíthatja a járművet.

A Nissan Intelligens vezetés rendszerei partnerként viselkednek, és mindig gondoskodnak Önről és az Ön körül lévőkről.

Nehéznek találja a parkolást? Csak álljon meg párhuzamosan a Nissan X-Traillel a parkolóhely mellett, és hagyja, hogy a rendszer bekormányozza az autóját.

ERŐT SUGÁRZÓ STÍLUS
A NISSAN X-TRAIL FORMATERVE

 

Az acél- és krómvonalakból álló, 19"-os könnyűfém keréktárcsával rendelkező Nissan X-Trail jelentős tényező az utakon.

Ünnepeljük együtt a családot. A 4x4-es képesség és intelligens prémium stílus egyesítésével ez a SUV valóban elképesztő.

Az oszlopoknál lévő aerodinamikai panelek és az alacsony aerodinamikájú alváz halkabb utazást és lenyűgöző üzemanyag-fogyasztást tesz lehetővé.

PRÉMIUM FELSZERELTSÉG
A NISSAN X-TRAIL TECHNOLÓGIÁJA

 

A NissanConnecttel használhatja az útvonalterveket, és hozzáférhet a mobilalkalmazásaihoz, valamint élvezheti kedvenc zeneszámait a Premium Bose hangrendszerrel.

Kiterjedt zenei élmény elöl és hátul, nyolc nagy teljesítményű hangszóró tökéletes hangmélységet, és hangzást biztosít a SUV-on belül.

Az egyetlen központi helyen, a színes 5"-os kijelzőn megjelenített vezetési információkkal magabiztos és koncentrált lehet.

Tele van a keze? Semmi gond! Csak vigye a lábát középen a lökhárító alá úgy, hogy az intelligens kulcs a zsebében van, és a csomagtérajtó másodperceken belül kinyílik.

BÁRMILYEN ÚTON, MINDEN IDŐBEN
A NISSAN X-TRAIL TELJESÍTMÉNYE

 

Az intelligens erőátvitel, a dinamikus vezetési technológiák és az intuitív összkerékmeghajtási funkciók teszik lehetővé a Nissan X-Trail közvetlen irányíthatóságát, hogy megfeleljen az összes környezeti viszonynak.

Szeretne kiváló üzemanyag-takarékosságot egy tágas SUV-ban, amelyet szórakoztató vezetni? A külső aerodinamikai jellemzőivel és a fokozatmentes X-Tronic váltóval ezt mind megkapja a Nissan X-Trailről.

A Nissan X-Trail egy szempillantás alatt képes alkalmazkodni a változó körülményekhez. Jöhet eső vagy hó, a rendszer automatikusan azokra a kerekekre irányítja a teljesítményt, amelyeknek a legnagyobb szükségük van rá.

Munkatársaink

Bende Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 284 4466

Kovács Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 621 3051

Schuck János

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 357 8539
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!