Nissan Új Qashqai modellismertető


 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

EMELD A TÉTET!

ÚJ NISSAN QASHQAI


VEGYES ÜZEMANYAGFOGYASZTÁS
3,8 L/100 KM-TŐL


TELJESÍTMÉNY
AKÁR 163 LE

 


ÜLÉSEK
5

 

AZ INTELLIGENS SUV
ÚJ NISSAN QASHQAI

 

Az intelligencia vonzó – és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a kifinomult módon átdolgozott városi crossover. Az új Nissan Qashqai lélegzetelállító megjelenése hatékony aerodinamikával párosul, így Ön a lehető legjobb formában élvezheti az üdítő városi vezetést.

INTELLIGENS ÉS ÁRAMVONALAS
KÜLSŐ ÉS BELSŐ FORMAVILÁG

 

A fantasztikus, megújult stílusával – a robusztus hűtőrácstól és motorháztető-kialakítástól a luxusminőségű új ülésekig – a világ első számú SUV-ja a legjobb formáját mutatja.

A hatásos formaterv a legújabb V-Motion hűtőrácsot és márkajelzést tartalmazó teljesen áttervezett első résszel új energiát ad a Nissan Qashqainak.

Az új fényszórókialakítás a feltűnő LED-es nappali menetjelző lámpával igazán látványossá teszi ezt a SUV-ot.

EGY ÚJ KORSZAK KEZDETE
NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

 

A Nissan Intelligens vezetési rendszerei megváltoztatják a módot, ahogy interakcióba lép a Nissan Qashqaiával, és ezzel kellemesebb és magabiztosabb vezetési élményt kínálnak.

EGY MERÉSZ UTAZÁS AZ ÉLETEN KERESZTÜL

Az Ön helyett beavatkozó intelligens biztonsági funkcióktól a teljesen automatikus fejlett vezetéstámogató rendszerekig a Nissan intelligens vezetési rendszerei a következő szintre emelik a vezetési élményt.

MEGÉRINTI AZ ÉRZÉKEIT
FEJLETT TECHNOLÓGIA

 

A NissanConnect-el az új Nissan Qashqai az okostelefonja legjobb barátja lesz. Az új alkalmazásokkal, hozzáférhet a zenéihez, Facebook-híreihez, a tweetjeihez, a TripAdvisor-tippekhez és mindezt közvetlenül.

Hagyja, hogy a gördülékeny, navigáció hangvezérlés elvezesse a céljához az olyan útközbeni POI-frissítésekkel, mint az éttermek, benzinkutak és ATM-ek.

Merüljön el a csúcsminőségű Bose hangrendszer hangzásában: tartalmas hangzásélmény az elöl és a hátul utazók számára egyaránt. A 8 hangsugárzó valóban mély és tiszta hangokkal képes megtölteni az új Nissan Qashqai belterét.

IZZÍTSA SZENVEDÉLYÉT
INTUITÍV TELJESÍTMÉNY

 

Élvezni fog minden fordulást és kanyart: A Nissan Intelligens vezetési technológiáival még jobban bele fog szeretni a vezetésbe.

Ha szeretné egyesíteni a kiváló üzemanyag-fogyasztást egy sportos, prémium Crossoverel, akkor ne keressen tovább. A külső aerodinamikai jellemzőivel és a fokozatmentes X-Tronic váltóval ezt mind megkapja az új Nissan Qashqaitól.

A fürgeség és az izgalom találkozik a stabilitással a gördülékeny, mozgékony és adaptív vezethetőség érdekében – a Nissan Qashqai nem csak a világ kedvenc crossover autója, de egy új szuper SUV.

Munkatársaink

Bende Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 284 4466

Gyurik Éva

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 310 2931

Kovács Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 621 3051

Pongrácz László

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 929 2695

Pandula Zsolt

flottaértékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 915 4096

Schmidt Krisztina

biztosítási-, és hitelügyintéző
Telefon:
+36 20 248 8018

Kovács Tibor

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 363 5917
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!