Fiat Új Doblo Panorama
modellismertető

már 2 399 500 Ft - tól


 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

KÜLSŐ

Elég egy pillantást vetnünk a kocsi elejére, vagy a jellegzetes hátsó részre: azonnal szembetűnik a megújult Dobló egyedi megjelenése. Az impozáns, robosztus első részt a nagyméretű szélvédő, a lekerekített motorháztető és a hangsúlyos fényszórók uralják.

A teljesen újragondolt  első lökhárító tovább árnyalja a Dobló megjelenését: az alsó, trapéz alakú fekete betét a praktikum mellett némi sportosságot is csempész az autó megjelenésébe.

Oldalról nézve a megújult Doblò nyújtottabb, letisztultabb vonalvezetést mutat, az oldalsó tolóajtó síneket beépítették és elrejtették a karosszériába.

A hátsó rész sem maradt érintetlen; a csomagtérajtón megjelent egy karosszéria színére fényezett díszítőcsík.

A fényes, fekete ajtóoszlopok tovább erősítik a modell elegáns, egyedi megjelenítését, és esztétikai értelemben is fenntartja a folytonosságot a különböző oldalrészek között. A nagyvonalúan tervezett hátsó rész a csomagtér óriási befogadóképességét sejteti (790-3.200 liter), míg a hatalmas hátsó ajtó és a széles ablak a könnyű és hatékony berakodás ígéretével kecsegtet. Az alsó részen a határozott vonalvezetésű lökhárítók előrenyúlnak a hátsó kerekek fölé, tiszta, szép átvezetéssel.

Az autó stílusához igazodó tetőlécekkel még egyedibbé varázsolhatjuk a Dobló személyiségét.

BELSŐ

A változások nem álltak meg a külsőnél, belül még inkább szembetűnőek: az egyszerre praktikus és elegáns új műszerfal, mely tárolórekeszekben és pohártartókban is bővelkedik. A megnövelt méretű levegőkilépő nyílások és a legújabb fejlesztésű UConnect érintőképernyős rádiók tovább erősítik a személyautós komfortot. A belső ajtópanelek - melyek szintén tárolózsebekkel és rekeszekkel gazdagon ellátottak - a műszerfal dizájnját követik.

A lenyűgözően ergonomikus és funkcionális – mindazonáltal kimondottan kényelmes - belsőt gondosan válogatott anyagok és elegáns kárpitszínek uralják. A nagy szélvédő és tekintélyes méretű ablakok világossá és levegőssé varázsolják az utasteret.

KÉNYELEM

Az új Doblò-val utazni valódi öröm. A komfortot és a menetkényelmet garantálja az innovatív, független hátsó bi-link kerékfelfüggesztési rendszer, mely anélkül küzd meg minden úttípussal, hogy az útviszonyokból adódó rezgéseket az utastérbe továbbítaná. A bi-link kerékfelfüggesztés rendszer csökkenti és tompítja a függőleges és vízszintes vibrácót, maximálja a keréktapadást, javítja az úttartást és csökkenti a zajt. A kényelmet tovább növelik a nagyméretű, anatómiailag formázott ülések, a világos és levegős belső, valamint a nagy ablakok.

Az ideális belső klímát szavatolja a légkondícionáló berendezés (manuális légkondícionálóval, vagy automata egyzónás légkondícionáló berendezéssel) és a szellőztető rendszer, mely optmálisan osztja el a levegőt minden utas felé.

A Doblò vezetése különösen pihentető élmény lehet, köszönhetően az opcionálisan fűthető, magasságban állítható és dönthető vezetőülésének, tolatóradarjának, állandó nappali világításának (széria) és tempomatjának (mely lehetővé teszi a vezetést egy megválasztott, állandó sebességen, a gázpedál folyamatos nyomva tartása nélkül).

A belső tér verhetetlen:  5 üléssel óriási csomagtér áll rendelkezésre vagy felárért lehetőség van akár 7 személyes kivitel konfigurálására is.

Az öt üléses verzióban áthelyezhető kalaptartó is lehet, amely lehetővé teszi poggyászának extrém rugalmas elrendezését. Ha lehajtja a hátsó üléseket, tökéletesen sík, 70 kg teherbírású felületet kap.

A 7 személyes verzióban a leghátsó ülések egyenként kivehetőek.
A hatalmas csomagtér 790 literes, amely kategóriájában a legnagyobb.

BIZTONSÁG

Az új Doblò biztosítja Önnek a legújabb széria biztonsági felszereltséget, beleértve a legutolsó generációs ESP-t kipörgésgátlóval és visszagurulásgátlóval, ABS-t EBD-vel és MSR-el, vezető és utasoldali első légzsákokat, plusz egy innovativ első-oldalsó légzsák rendszert, mely a mellkast, a vállakat és a fejet is védi.

Az új Doblò fékrendszere fejlett elektromos és mechanikus részekből áll. A szervo rásegítéses fékek hatékony fékezőerőt képviselnek és fenntartják a stabilitást, még az egyik fékkör - igen valószínűtlen - meghibásodása esetén is. Az első kerekeket hűtött tárcsafékekkel, míg a hátsó kerekeket erős dobfékkel szerelték fel. A karosszéria nagyszilárdságú acélból készült és olyan energia elnyelő részeket foglal magába, melyek biztosítják a programozott és fokozatos gyűrődést ütközés esetén, felfogják az ütközés erejét, korlátozzák az utastér deformációját és csökkentik a lassulásból adódó sérülések kockázatát. A nagyobb kényelem és hatékonyság érdekében minden ülést hárompontos, magasságban állítható (elöl) biztonsági övvel szereltek fel.

Az első és hátsó ülésekbe egy speciális alácsúszásgátló rendszert szereltek merev kereszttartókkal az ülőpárnák alatt, mely megakadályozza az utasok biztonsági öv alá csúszását baleset esetén. A fejtámlákat is speciálisan tervezték, a nyaksérülések elkerülésére. A legkisebbek biztonságát a hátsó üléseken található Isofix rögzítési pontok szavatolják.

A Doblò-t felszerelték a Fiat FPS-sel (Tűzmegelőző Rendszer), mely egy inerciális kapcsoló segítségével ütközés esetén azonnal kikapcsolja az üzemanyagpumpát, hogy megakadályozza az üzemanyag elfolyását és esetleges meggyulladását.

KÖRNYEZET

Az új Doblò Panoráma tiszteli a környezetet. Több motorhoz elérhető a Start&Stop rendszer, mely jelentősen csökkenti a városi fogyasztást és CO2 kibocsátást ugyanakkor pénzt takarít meg az Ön számára.

A Start&Stop rendszer nagyon egyszerűen működik: dugóban és közlekedési lámpánál álló helyzetben a rendszer leállítja a motort, amint Ön üresbe teszi a sebességváltót és leveszi a lábát a kuplungról. Újraindításhoz mindössze annyit kell tennie, hogy lenyomja a kuplungot és újra sebességbe teszi a váltót.

Minden dízel motor szériaként tartalmazza a DPF-et (dízel részecskeszűrő).

Az új Doblò lehetővé teszi az eco:Drive használatát. Ez egy olyan forradalmi rendszer, mely tájékoztatja a vezetőt arról, hogy vezetési stílusa hogyan befolyásolja a jármű fogyasztását és károsanyag kibocsátását, valamint hasznos tanácsokkal látja el a még inkább környezetbarát vezetési stílus kialakítása érdekében. A rendszer “környezettudatos” javaslatai segítenek abban, hogy károsanyag kibocsátását akár 15%-al csökkentse és kevesebb legyen az üzemanyagszámlája.

Munkatársaink

Kiss Csaba

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 439 8887

Koszta János

haszongépjármű szakértő
Telefon:
+36 20 366 6374

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 293 2893
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!