Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Mitsubishi Új L200 modellismertetőÁRLISTA LETÖLTÉSE

FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Mitsubishi Új L200

DESIGN

Erős és robusztus. A Mitsubishi Motors a Pick-up koncepciót korábban elérhetetlen magasságba repítette. Az összetéveszthetetlenül jellegzetes stílus, a minőség és a megbízhatóság egyesül a modellben, így a vadonatúj L200 megfelel minden elvárásnak, amelyben az egyedi megjelenés éppen olyan fontos, mint a mindennapokban tapasztalható egyedülálló hasznosság.

KÜLSŐ MEGJELENÉS

MARKÁNS FRONTRÉSZ

A Mitsubishi "Dynamic Shield" formatervezési nyelve határozza meg az új L200 jellegzetes arculatát.

Mitsubishi Új L200
 

OLDALFELLÉPŐ

Az oldalfellépő nemcsak optikai elem, hanem a beszállást is megkönnyíti a komfortos kabinba


Mitsubishi Új L200

HÁTSÓ LÖKHÁRÍTÓ FELLÉPŐVEL

A vonzó kialakítású hátsó lökhárító és fellépő egyszerűvé teszi a be- és kirakodást.


Mitsubishi Új L200
 

KÖDFÉNYSZÓRÓK

Az új L200 Double Cab ködfényszórója rossz időjárási viszonyok esetén elősegíti a kilátást a gépkocsiból, ugyanakkor design elemként is jól mutat. A fényszórók alá pozicionált és gondosan kialakított lökhárító engedi érvényesülni a ködfényszórókat, melyek az új L200 modell zárt vonalát hangsúlyozzák.

Mitsubishi Új L200
 

LED FÉNYSZÓRÓ NAPPALI MENETFÉNNYEL

A LED fényszórók kiváló látási viszonyokat teremtenek a sötét téli napokon és az éjszakai autózás során. A LED nappali menetfény fényereje kisebb, mint a tompított fényszóróé, viszont nem lefelé irányul, hanem vízszintes a nyaláb, ezért jobban és távolabbról észlelhető a gépjármű.

Mitsubishi Új L200

STÍLUSOS HÁTSÓ LÁMPA

Az új L200 hátsó lámpája az egyedi megjelenést mellet kitűnő láthatóságot is biztosít.


Mitsubishi Új L200
 

FUNKCIONÁLIS KABIN KIALAKÍTÁS

Az új L200 optimális ergonómiával rendelkezik: az állítható magasságú kormány és vezetőülés biztosítja a kényelmes üléspozíció megtalálását. Ha beállította a vezetőülést, észre fogja venni, hogy minden kezelőszerv pont úgy helyezkedik el, ahogyan az elvárható és ezáltal a figyelmét teljes egészében az útra összpontosíthatja.Mitsubishi Új L200
 

INFORMÁCIÓK EGY PILLANAT ALATT

Menet közben az Ön számára legfontosabb információk egyszerű és átlátható megjelenítése a biztonságos és kényelmes vezetés egyik alapja. A vadonatúj L200 Double Cab elegáns műszerfalán minden információ azonnal és könnyen leolvasható. Az információs kijelző a műszerfal közepén, pontosan szemmagasságban pedig fontos kiegészítő információkat nyújt.

Mitsubishi Új L200

BŐR KORMÁNYBEVONAT ÉS SEBESSÉGVÁLTÓGOMB

Az új L200 nagyvonalú belső terét kényelmesebbé teszik a sötétített ablakok. Ez nemcsak a luxus és a biztonság érzését kelti a hátsó üléseken, de védik is az utasokat a tűző naptól, kívülről pedig tovább emelik az autó megjelenését.
Mitsubishi Új L200
 
Mitsubishi Új L200

KÉNYELEM

Szálljon be és helyezze magát kényelembe. Csak az tud maximális teljesítményt nyújtani, aki jól érzi magát. A vadonatúj L200 Double Cab optimális vezetési komfortot és kontrollt kínál Önnek. A megnövelt belső tér formai kialakítása folytatódik a külső megjelenés kerek, dinamikus formájában. Többek között ez az, amely az L200-at a versenytársaitól megkülönbözteti.

NAGYVONALÚ BELSŐ TÉR

A négyajtós L200 belsejében Önnek és utasainak elegendő tér áll rendelkezésre, és mindannyian élvezhetik a minőségi belső kialakítást és kényelmet. A belső tér tele van praktikus és jól használható tárolóhelyekkel, ilyen például a behajtható napszemüvegtartó vagy az ajtókon található tárolók, melyekben akár az egyliteres palack is kényelmesen elfér - és ezek mindegyike csak karnyújtásnyira van.

Mitsubishi Új L200
 

BŐSÉGES LÁBTÉR

Utazzon teljes kényelemben a vadonatúj L200 Double Cab modellben. A utastérkabin hosszú kialakításának köszönhetően bőséges lábtér áll rendelkezésére.


Mitsubishi Új L200

ÚJ, LUXUSSZÍNVONALÚ ÜLÉSEK

Az új L200 Double Cab ülései még komfortosabb oldal- és combtámaszt kínálnak, a stabil hát- és széles válltámasz még kényelmesebb üléspozíció beállítását teszi lehetővé.


Mitsubishi Új L200
 

KÉTZÓNÁS AUTOMATA KLÍMABERENDEZÉS

A kétzónás automata klímaberendezés lehetővé teszi, hogy külön-külön állítsa be a vezető és az utas oldalán a mindenki számára kellemes hőmérsékletet.


Mitsubishi Új L200
 

MULTIFUNKCIÓS KORMÁNYKERÉK

A multifunkciós kormánykerék lehetővé teszi, hogy akár a Tempomatot, akár a Bluetooth?-audio rendszert anélkül kezelje, hogy akár csak egy pillanatra is el kellene engednie a kormányt.Mitsubishi Új L200

KULCS NÉLKÜLI NYITÁSI ÉS INDÍTÁSI RENDSZER

Ha a rádiófrekvenciás kulcs Önnél van, az első ajtók külső kilincsein lévő gombok megnyomásával is nyithatja és zárhatja az összes ajtót, a motort pedig a műszerfali motorindító gombbal indíthatja.

Mitsubishi Új L200
 

KÖRKÖRÖS MONITOR

Az elülső, hátulsó és oldalsó kamerák által közvetített képek különböző módokon jeleníthetők meg (többek között madártávlati nézetben is), ezért a holttérben lévő tárgyak felfedésével biztonságosabb a parkolás.

Mitsubishi Új L200
 

FŰTHETŐ KORMÁNY

Hideg időszakokban is biztos kézzel foghatja a kormányt, hiszen fázó kezeit hamar felmelegítheti.
Mitsubishi Új L200

USB TÖLTŐCSATLAKOZÓ

A hátsó ülésen utazóknak kialakított praktikus mobiltelefon tárolórekesz a készülék töltésére használható USB csatlakozóval rendelkezik.Mitsubishi Új L200
 
Mitsubishi Új L200

BIZTONSÁG

Az új L200 teljes körű biztonsági védelmet nyújt. A vadonatúj L200-as olyan különleges pick-up, amely állandó összkerékhajtással, terepáttétellel, valamint elektronikus stabilitáskontroll és kipörgésgátló rendszerrel is elérhető.

AKTÍV BIZTONSÁG

Mitsubishi Új L200

ÜTKÖZÉSMEGELŐZŐ RENDSZER (FCM)

Az ütközés hatását mérséklő rendszer (FCM) a baleset-megelőzés hatékony eszköze lehet: a rendszer figyeli a jármű előtti területet, és ha akadályt észlel a jármű előtt, előbb figyelmezteti a vezetőt, majd szükség esetén beavatkozik és aktiválja a jármű fékberendezését. A rendszer nagy sebesség esetén az esetleges becsapódás erejét csökkentheti, alacsony sebességnél pedig a jármű teljes megállítására alkalmas.

Mitsubishi Új L200

AKTÍV STABILITÁSKONTROLL ÉS KIPÖRGÉSGÁTLÓ RENDSZER

Az elektronikus stabilitás-ellenőrző és kipörgésgátló rendszer (MASC/MATC) lehetővé teszi a vonóerő mindenkori kihasználását, a vezető számára a jármű feletti maximális ellenőrzést, és garantálja a lehető legnagyobb mértékű aktív biztonságot rendkívüli körülmények között is. A rendszer ellenőrzés alatt tartja a motor teljesítményét és a fékek működését egyaránt, és szükség esetén megkönnyíti mind az egyenletes gyorsulást, mind pedig a megállást.

Mitsubishi Új L200

BLOKKOLÁSGÁTLÓ (ABS) ELEKTRONIKUS FÉKERŐSZABÁLYZÓVAL (EBD)

A Blokkolásgátló (ABS) egyrészt csökkenti a féktávolságot, másrészt segít megőrizni a vezetőnek az autó kormányozhatóságát. Az elektronikus fékerőelosztó (EBD) biztosítja a fékerő hatékony elosztását a kerekek között. A két rendszer egymással összhangban lévő működésével érhető el a maximális fékezési teljesítmény, akár teljes terheltség esetén is.

Mitsubishi Új L200

SÁVELHAGYÁSRA FIGYELMEZTETŐ RENDSZER (LDW)

A szélvédő mögé épített kamera érzékeli, ha a jármű 65 km/órás sebesség felett kisodródik a sávból; a rendszer ilyenkor fény- és hangjelzéssel figyelmeztet a veszélyre.

Mitsubishi Új L200

HOLTTÉR FIGYELŐ RENDSZER (BSW)

A visszapillantó tükörben lévő figyelmeztető lámpa jelzi, ha a holttérben másik jármű található.

Mitsubishi Új L200

HÁTSÓ KERESZTIRÁNYÚ FORGALOM FIGYELŐ RENDSZER (RCTA)

A parkolóhelyről kitolatásnál hasznos funkció tolatáskor figyeli, hogy jobb vagy bal oldalról közelít-e másik jármű.

Mitsubishi Új L200

TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ ASSZISZTENS (AHB)

A beépített érzékelő észleli a szembejövő és az elöl haladó járműveket, és annak függvényében automatikusan kapcsolja a fényszórót a tompított és a távolsági fény között.

Mitsubishi Új L200

ULTRAHANGOS KOCCANÁSELKERÜLŐ RENDSZER (UMS)

A parkolás során bekövetkező koccanások megelőzése érdekében hang- és vizuális jelzés figyelmezteti Önt, ha a szenzorok közeli tárgyat észlelnek. Amennyiben véletlenül gázt adna, a rendszer szükség esetén a motor teljesítményét is korlátozza.

Mitsubishi Új L200

UTÁNFUTÓ STABILIZÁLÓ RENDSZER (TSA)

A TSA vontatáskor javítja a stabilitást. Ha a jármű kileng az úton, a rendszer automatikusan szabályozza a motor teljesítményét, és szükség esetén fékezéssel is megőrzi a jármű és a vontatmány stabilitását.

PASSZÍV BIZTONSÁG

Mitsubishi Új L200

7 LÉGZSÁK

Meredek emelkedőn való induláskor a HSA megakadályozza az autó visszagurulását; a rendszer a fék felengedése után még két másodpercig fenntartja a féknyomást, amíg Ön lenyomja a gázpedált.

Mitsubishi Új L200

RISE UTASKABIN

A megerősített RISE (Reinforced Safety Evolution) karosszéria körkörös és hatékony védelmet nyújt. A frontrész gondosan megtervezett gyűrődési zónái elvezetik az ütközési energiát, miközben a megerősített alvázkeret és az ajtókba épített oldalsó merevítők stabilizálják a jármű szerkezetét és baleset esetén védik a bent ülőket.

Mitsubishi Új L200

BIZTONSÁGI KORMÁNYOSZLOP

Az egyéb biztonsági rendszerekkel együttműködve a biztonsági kormányoszlop frontális ütközés esetén a vezető védelmét figyelembe véve mozdul el, ezáltal jelentősen csökkentve a vezetőre ható ütközési erőket.

Mitsubishi Új L200

TECHNOLÓGIA

Kiemelkedően jó fogyasztás. Extrém alacsony CO2-kibocsátás. Egy pickuptól erőt és hatékonyságot várunk, amit a kis tömegű 2,2 literes turbódízel motor biztosít olyan modern megoldásokkal, mint az alumínium motorblokk és a precíziós, közös nyomócsöves közvetlen üzemanyag-befecskendezés.

Mitsubishi Új L200

TELJESEN ÚJ MIVEC DÍZELMOTOR

A könnyű alumínium motorblokknak és a precíziós közös nyomócsöves befecskendezésnek köszönhetően a motor kedvező fogyasztás és csekély CO2-kibocsátás mellett kínál nagyfokú hatékonyságot. A még komfortosabb és még tisztább működés érdekében a káros nitrogén-oxid gázok csökkentéséről az SCR (AdBlue?) rendszer gondoskodik.

Mitsubishi Új L200

2.2 MIVEC DOHC DI-D

Egy igazi pickuptól mindenki erőt és hatékonyságot vár. Az új 2,2 literes turbódízel motor ezt az elvárást tökéletesen teljesíti. A könnyen felpörgő, kis tehetetlenségű, változó geometriájú turbófeltöltő már alacsony fordulatszám-tartománytól is nagy nyomatékot kínál, illetve nagy fordulaton is dinamikusan reagál. Az égés hatékonyságát tovább javítja a közteslevegő-hűtő.

Mitsubishi Új L200

AUTO STOP & GO RENDSZER

Az Auto Stop & Go (AS&G) rendszer leállítja a motort, ha a jármű megáll (pl. egy közlekedési lámpánál), ezáltal csökkentve a károsanyag-kibocsátást és az üzemanyag-fogyasztást. A rendszer azonnal újraindítja a motort, ha leveszi a lábát a fékpedálról (automata sebességváltóval szerelt modellek), illetve ha lenyomja a kuplungpedált (manuális sebességváltóval szerelt modellek).

Mitsubishi Új L200

„SUPER SELECT 4WD-II“ ÖSSZKERÉKMEGHAJTÁS

Az új L200 "Super Select 4WD-II" összkerékmeghajtását a Mitsubishi Motors úgy fejlesztette ki, hogy Önt a legnehezebb körülmények között is eljuttassa az úti céljához. A "Super Select 4WD-II"-vel egészen 100 km/h sebességig lehet a hátsó- és az összkerékmeghajtás között váltani, és akár a tapadás hirtelen csökkenésekor is megtartható a lendület. A "Super Select 4WD-II" elosztja a hajtóerőt a viszkokuplung által, illetve maximalizálja a tapadást üres raktér esetén is. A "Super Select 4WD-II"-vel az L200-as olyan különleges pick-up, amely állandó összkerékmeghajtást kínál az útviszonyoktól függetlenül, és terepfokozatot nehezebb terepen.

Mitsubishi Új L200

2LEJTMENETVEZÉRLÉS (HDC)

A lejtmenetvezérlő rendszer (HDC) segít egyenletes sebességet fenntartani meredek lejtőn lefelé, ha a motorfék nem elegendő, vagy ha nehéz terepen közlekedik.

Mitsubishi Új L200

OFF ROAD MÓD

„Super Select 4WD-II“ összkerékmeghajtással szerelt modelleken 4HLc és/vagy 4LLc állásban egyetlen gombnyomással a terepviszonyokhoz igazíthatja a motorvezérlést, a sebességváltó működését és a fékvezérlést.

Mitsubishi Új L200

„EASY SELECT 4WD“ ÖSSZKERÉKMEGHAJTÁS

Az új L200 alapfelszereltségként tartalmazza a jól bevált "Easy Select 4WD" összkerékmeghajtást, amelynél egészen 100 km/óra sebességig lehet a hátsó- és az összkerékmeghajtás között váltani az útviszonyoktól függetlenül. A műszerfalon lévő kapcsolóval aktiválható az elektronikusan szabályzott hátsó differenciálmű, amely a hajtáslánc működésének optimalizálásában tud nehéz terepen segítséget nyújtani.

Mitsubishi Új L200

HÁTSÓ DIFFERENCIÁLZÁR

A hátsó differenciálzár minimálisra csökkenti a hátsó kerekek forgási sebessége közötti különbséget, ezáltal a tapadás a homokos, saras vagy sziklás útfelületen is megfelelő marad. A hátsó differenciálzár a Super Select 4WD-II 4HLc és 4LLc állásában, az Easy Select 4WD 4H és 4L állásában használható.

Mitsubishi Új L200

MINIMÁLIS FORDULÓKÖR

A Mitsubishi Motorsnak sikerült az L200 modellnek a maga kategóriájában a legkisebb sugarú fordulókört elérnie. Ez elsősorban a precíziós fogasléces kormányműnek köszönhető, amely mind közúton, mind terepen kiemelkedően jó kormányzási tulajdonságokat garantál. Nehéz terepen és akár teljes rakománnyal is játszva veszi be a szűk kanyarokat.

Mitsubishi Új L200

6 FOKOZATÚ AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ SPORT ÜZEMMÓDDAL

A hatfokozatú automata sebességváltó a vezetési körülményekhez igazodva kapcsolja a sebességeket. A hosszú áttételezésnek köszönhetően javult az üzemanyag-fogyasztás, és a motor is csendesebb lett még nagy sebesség mellett is.

Mitsubishi Új L200

VÁLTÓFÜLEK

A kényelemért nem kell feláldoznia a sportos vezetési élményt, ugyanis a hatsebességes automata váltó sport üzemmódjában a kormány mögött található váltófülekkel úgy kapcsolhatja a fokozatokat, mint egy manuális sebességváltóval.

Mitsubishi Új L200

6 FOKOZATÚ MANUÁLIS SEBESSÉGVÁLTÓ

Az Auto Stop & Go (AS&G) rendszer leállítja a motort, ha a jármű megáll (pl. egy közlekedési lámpánál), ezáltal csökkentve a károsanyag-kibocsátást és az üzemanyag-fogyasztást. A rendszer azonnal újraindítja a motort, ha leveszi a lábát a fékpedálról (automata sebességváltóval szerelt modellek), illetve ha lenyomja a kuplungpedált (manuális sebességváltóval szerelt modellek).

Mitsubishi Új L200

MEGNÖVELT FÉKTÁRCSÁK

A 18? kerekekkel felszerelt modelleken megnövelt első féktárcsák növelik a fékrendszer hatékonyságát.

Mitsubishi Új L200

VONTATÁSI KAPACITÁS

A vadonatúj L200 nem csupán egy pick-up, amely összehasonlíthatatlanul jól teljesít a terepen, hanem egy kényelmes autó kitűnő méretekkel és megjelenéssel. A Double Cab modellek 3,1 tonna tömegig vontathatnak utánfutót.

Mitsubishi Új L200

SOKOLDALÚ RAKTÉRAJTÓ

Nagy ajtó sokat rejt: az új L200 Double Cab hátsó raktérajtaja a sokoldalúság bizonyítéka. Szükség esetén gyorsan és teljesen lenyitható, ezáltal egy targonca is közvetlenül a járműhöz állhat és akár nehéz, illetve terjedelmes rakományt is el tud a platón helyezni.


Munkatársaink

Fehér Attila - értékesítési vezető

Fehér Attila

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4000
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!