Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2020. március 17-től a járványügyi kormányrendeletnek megfelelően, megváltozott nyitvatartási időben állunk szíves rendelkezésükre: Márkakereskedéseink munkanapokon 8.00-15.00 között , szervizeink pedig 7.00-15.30 között tartanak nyitva. Szombaton zárva tartunk. Megértésüket köszönjük!

Mitsubishi L200 modellismertető 
ÁRLISTA LETÖLTÉSE

 
FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

 
MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

Öt páratlan érvünk van:
Üzemanyag-fogyasztás (kombinált) 6,9 l/100 km. CO2 kibocsátás (kombinált): 180 g/km.

 1. Egy tonna terhelhetőség
 2. Akár 3 tonna vontatható tömeg
 3. 1,85 méter hosszú rakodótér
 4. Összkerékhajtás alapfelszereltségként
 5. A kategória legkisebb fordulóköre

DESIGN FEDEZZE FEL


Erős és robusztus. A Mitsubishi Motors a Pick-up koncepciót korábban elérhetetlen magasságba repítette. Az összetéveszthetetlenül jellegzetes stílus, a minőség és a megbízhatóság egyesül a modellben, így a vadonatúj L200 megfelel minden elvárásnak, amelyben az egyedi megjelenés éppen olyan fontos, mint a mindennapokban tapasztalható egyedülálló hasznosság.

KÜLSŐ MEGJELENÉS
Az elejétől a végéig látszik, hogy az új L200 Club Cab tervezésekor a hasznosság és a dizájn egyaránt szerepet játszott. A hátsó lámpa különleges formája egyedi karaktert kölcsönöz a járműnek.

BELSŐ TÉR
Az új L200 optimális ergonomiával rendelkezik: az állítható magasságú kormány és vezetőülés biztosítja a kényelmes üléspozició megtalálását. Ha beállította a vezetőülést, észre fogja venni, hogy minden kezelőszerv pont úgy helyezkedik el, ahogyan az elvárható és ezáltal a figyelmét teljes egészében az útra öszpontosíthatja.

 
 

KÉNYELEM FEDEZZE FEL


Szálljon be és helyezze magát kényelembe. Csak az tud maximális teljesítményt nyújtani, aki jól érzi magát. A vadonatúj L200 Club Cab optimális vezetési komfortot és kontrollt kínál Önnek. A megnövelt belső tér formai kialakítása folytatódik a külső megjelenés kerek, dinamikus formájában. Többek között ez az, amely az új L200-at a versenytársaitól megkülönbözteti.

FUNKCIONÁLIS BELSŐ TÉR
A tervezőmérnökök professzionális munkájának köszönhetően az elődjéhez képest megnövelt belső tér különösen jól használható, mindenhol komfortosabb és tágasabb. Elegendő hely van mindennek, amire az embernek a mindennapokban szüksége lehet.

MŰSZERFAL
Minden szükséges információt megtalál a világos és könnyen áttekinthető, elegáns műszerfalon.

KLÍMABERENDEZÉS
A manuális klímaberendezés az alapfelszereltség része, amellyel a meleg napokon is hideg fejjel közlekedhet az utakon. A belső tér kellemes hőmérséklete mellett ugyanis nemcsak sokkal kényelmesebb a vezetés, hanem biztonságosabb is.

HÁTRANYÍLÓ HÁTSÓ AJTÓK
Az új L200 megújult ajtónyitó rendszerének köszönhetően még könnyebb a beszállás. A nagyobb első ajtókat kisebb, hátul zsanérozott hátsó ajtók egészítik ki, így a hátsó üléssorba is anélkül lehet beszállni, vagy csomagokat pakolni, hogy a mozgást akadályozná a B-oszlop.

 
 

BIZTONSÁG FEDEZZE FEL


A vadonatúj L200 Club Cab átfogó biztonsági koncepciót kínál Önnek. Ennek kézzel fogható bizonyítéka az EURO-NCAP törésteszten a gépkocsiban ülők védelme területén elért 4 csillagos értékelés. Az új L200 Club Cab modell alapfelszereltsége tartalmazza az Easy Select 4WD rendszert, azaz a kapcsolható négykerékmeghajtást zárható hátsó differenciálművel, valamint az elektronikus stabilitás és kipörgésgátló rendszert is.

AKTÍV BIZTONSÁG

 • AKTÍV STABILITÁSKONTROLL ÉS KIPÖRGÉSGÁTLÓ RENDSZER
 • UTÁNFUTÓ STABILIZÁLÓ RENDSZER (TSA)
 • BLOKKOLÁSGÁTLÓ (ABS) ELEKTRONIKUS FÉKERŐSZABÁLYOZÓVAL (EBD)
 • HEGYMENETI ELINDULÁSSEGÍTŐ (HSA)
 • VÉSZFÉKEZÉS JELZŐ RENDSZER
 • NAPPALI MENETFÉNY

PASSZÍV BIZTONSÁG

 • LÉGZSÁKOK
 • KORSZERŰ BIZTONSÁGI ÖVEK
 • RISE UTASKABIN
 • BIZTONSÁGI KORMÁNYOSZLOP
 
 
 

TECHNOLÓGIA FEDEZZE FEL


Nyugodtan pakolhat rá. Az új L200 Club Cab jelentős raktérrel rendelkezik és telepakolva is megbírkózik akár egy 3 tonna tömegű utánfutóval is. Ennek ellenére kompakt külső méretekkel rendelkezik, ami megkönnyíti a tolatást és a parkolást.

„EASY SELECT 4WD“ ÖSSZKERÉKHAJTÁS
A vadonatúj L200 Club Cab alapfelszereltségként tartalmazza a jól bevált "Easy Select 4WD" összkerékmeghajtást, amelynél egészen 100 km/óra sebességig lehet a hátsó- és az összkerékmeghajtás között váltani az útviszonyoktól függetlenül. A műszerfalon lévő kapcsolóval aktiválható az elekronikusan szabályzott hátsó differenciálmű, amely a hajtáslánc működésének optimalizálásában tud nehéz terepen segítséget nyújtani.

TELJESEN ÚJ DÍZELMOTOR
Kiemelkedően jó fogyasztás, alacsony károsanyag-kibocsátás. Az új 113 KW (154LE) teljesítményű 2,4 literes turbódizel motor optimális teljesítményt kínál. A könnyen felpörgő, kis tehetetlenségű, változó geometriájú turbófeltöltő már alacsony fordulatszám-tartománytól is nagy nyomatékot kínál, és nagy fordulaton is készségesen reagál.

 
 
 

2.4 TURBÓDÍZEL DOHC DI-D STANDARD
Az új turbódízel motor maximális teljesítménye 113 kW (154 LE) 3500 fordulat/percnél, legnagyobb nyomatéka pedig 380 Nm/1500-2500 fordulatszám tartományban.

6 FOKOZATÚ MANUÁLIS SEBESSÉGVÁLTÓ
A 6 fokozatú manuális váltóval mindig megfelelően adagolhatja az erőt. A rövidebb úton járó, határozottabban mozgó váltókar és a könnyebben kezelhető tengelykapcsoló révén az autó még kényelmesebbé vált, a hosszú áttételezés tovább csökkenti a fogyasztást.

VONTATÁSI KAPACITÁS
Az új L200 nem csupán egy pick-up, amely összehasonlíthatatlanul jól teljesít a terepen, hanem egy kényelmes autó kitűnő méretekkel és megjelenéssel. A Club Cab 3 tonna súlyig vontathat utánfutót.

FUTÓMŰ
A kettős keresztlengőkaros felfüggesztés javítja a gépkocsi stabilitását mind közúton, mind a terepen. Az erőteljes hátsó tengely - a mindenkori terheléshez fokozatosan igazodó laprugójának köszönhetően - nehéz rakomány vagy nagyobb útegyenetlenségek esetén is megállja a helyét.

ROBUSZTUS HÁTSÓTENGELY
A robusztus hátsótengely többrétegű laprugóval rendelkezik, amely maximális terhelhetőséget biztosít. Ennél a modellnél egy olyan új technikát alkalmaztak, amely egyenetlen útviszonyok esetén is nagy szabadságot nyújt a gépkocsi használójának. Rakománnyal tele vagy üres raktérrel az autó kezelése egyaránt optimális, további előnye még a nagyobb stabilitás és a csökkentett zajszint.

NAGY RAKTÉR
Egy pick-up modell igazi erőssége a munkában mutatkozik meg – és a rakodótér kapacitásában. A Mitsubishi L200 itt is maximálisan kihasználja a lehetőségeket. A vadonatúj L200 Club Cab robusztus rakodófelülete igazán nagyvonalú, 1,85 méter hosszúsággal rendelkezik és a megerősített duplafalú acél raktér kapacitása is figyelemreméltó, akár egy tonna súlyig terhelhető.

SOKOLDALÚ RAKTÉRAJTÓ
A nagy méretű raktérajtó mögött sok minden elfér. Az új L200 ClubCab modell hátsó csomagterének ajtaja a sokoldalúság bizonyítéka. Ezt szükség esetén gyorsan és teljesen le lehet hajtani, úgy hogy egy targonca közvetlenül a gépkocsihoz állhat és a nehéz illetve nagyméretű tárgyakat rárakodhatja. A rakodótérnél nagyobb méretű tárgyak is elhelyezhetők, szállíthatók hiszen a hátsó raktérajtó teljes egészében levehető. A rakodófelület a szabványos EUR-raklapok szállításának figyelembevételével került kialakításra.

AUTO STOP & GO (AS&G)
Az Auto Stop & Go (AS&G) rendszer csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a CO2-kibocsátást, mivel automatikusan leállítja a motort, ha a jármű áll (például egy piros lámpánál). A kuplungpedál benyomásával (üres fokozatban) a motor azonnal újraindul.

FORDULÓKÖR
A Mitsubishi Motorsnak sikerült az L200 esetén a maga kategóriájában a legkisebb sugarú fordulókört elérnie. Ez elsősorban a preciziós fogasléces kormányműnek köszönhető, amely mind közúton, mind terepen kiemelkedően jó kormányzási tulajdonságokat garantál. Nehéz terepen és akár teljes rakománnyal is játszva veszi be a szűk kanyarokat.

 
 
 


*Állami nagycsaládos támogatással és egyéb kedvezményekkel is csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.

Munkatársaink

Koszta János

haszongépjármű szakértő
Telefon:
+36 20 366 6374

Fehér Attila

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 579 8571

Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!