Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Mitsubishi ASX modellismertetőÁRLISTA LETÖLTÉSE

FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

MEGÉRKEZETT A KOMPAKT VÁROSI SUV

DESIGN

Üljön be az új generációs ASX vezetőülésébe, és hagyja, hogy mosolyt csaljon az arcára. A kompakt SUV kialakítás megkönnyíti a manőverezést a városban, miközben az autó öt személynek kínál kényelmes utazást. A vadonatúj ASX a legújabb vezetéstámogató rendszerekkel rendelkezik, melyekkel még magabiztosabban fedezheti fel a várost.

HATÁROZOTT MEGJELENÉS

HATÁROZOTT MEGJELENÉS

Határozott megjelenés, amellyel az ASX mindig a középpontba kerül. Az ASX kialakítása a sportosságot és a határozottságot testesíti meg, miközben a védelem és teljesítmény érzetét kelti.
DYNAMIC SHIELD

DYNAMIC SHIELD

Az új ASX a Mitsubishi Motors jellegzetes ‘Dynamic Shield’ orrkialakításával készült, ami egyszerre sugall robusztusságot és dinamizmust, miközben látványos környezetet biztosít az ikonikus háromgyémántos emblémának.
MERÜLJÖN EL A RÉSZLETEKBEN

MERÜLJÖN EL A RÉSZLETEKBEN

A „hűha-élmény“ átélését olyan stílusos külső részletek fokozzák, mint a fekete vagy krómozott küszöbdíszítések, a fekete első lökhárítóbetétek és a fekete vagy krómozott sárvédő díszítések.
LÁTNI ÉS LÁTSZANI

LÁTNI ÉS LÁTSZANI

Minden ASX modellben alapfelszereltség a jellegzetes formájú LED fényszóró és a LED hátsó lámpa. Ezek nemcsak energia-hatékonyak, hanem a biztonságos és kényelmes utazás érdekében kiváló megvilágítást és láthatóságot is biztosítanak. Minden nap, minden évszakban.
LENDÜLETES VONALVEZETÉS

LENDÜLETES VONALVEZETÉS

Oldalnézetből remekül érvényesülnek az új modell lendületes körvonalai, akárcsak az, ahogyan az erőteljes, magasra húzott vállvonalak sportos kiállással ruházzák fel az autót.
STÍLUSOS HÁTSÓRÉSZ

STÍLUSOS HÁTSÓRÉSZ

A sportosságot és sokoldalúságot sugalló formavilág hátul is érvényesül. A hátsó világítást egyedi stílusú LED-ek biztosítják, akárcsak elöl. A hátsó rész dizájnját a csomagtérajtót díszítő, új tervezésű ASX-embléma és Mitsubishi felirat teszi teljessé.
ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ DEKORÁCIÓS BETÉT

ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ DEKORÁCIÓS BETÉT

A felszereltség függvényében anyagában fekete vagy fényes fekete kiegészítő egyéni stílust ad az ASX-nek.
HÁTSÓ LÖKHÁRÍTÓ DEKORÁCIÓS BETÉT

HÁTSÓ LÖKHÁRÍTÓ DEKORÁCIÓS BETÉT

Az első lökhárító stílusához illeszkedik a hátsó kialakítása, így téve teljessé a megjelenést.

BELSŐ TÉR

 
Az Ön kényelme a mi prioritásunk!
Az ASX üléseit úgy terveztük, hogy a lehető legjobb megtámasztást biztosítsák. A luxusérzet megteremtéséhez bőrkárpit is rendelhető, és lehetősége van állítható deréktámasszal rendelkező, elektromosan állítható vezetőülést is választani.
Mitsubishi ASX
 
TELJES KONTROLL

TELJES KONTROLL

A kimagasló stílus és az intelligens funkciók tökéletesen kiegészítik egymást az ASX belső terében. Minden kezelőszervet úgy helyeztünk el, hogy a lehető leginkább megkönnyítsük az Ön dolgát.
MULTI-SENSE

MULTI-SENSE

Az SDA-n keresztül vezérelhető a Multi-Sense rendszer is, amivel a kormányzás, a meghajtás karakterisztikája, valamint a belső hangulatvilágítás az egyedi igényeknek megfelelően állítható be.
KORMÁNYFŰTÉS

KORMÁNYFŰTÉS

A leghidegebb téli időszakban is a legnagyobb kényelemben foghatja a kormánykereket.
ÜLÉSFŰTÉS

ÜLÉSFŰTÉS

Az ülésfűtésnek köszönhetően az első ülések még nagyon alacsony külső hőmérséklet esetén is kimagasló kényelmet kínálnak.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Fejlett biztonsági funkciók Kompakt méret, nagy biztonság. Az ASX a legújabb biztonsági és kényelmi rendszerekkel rendelkezik, mint például a félautomata MI-PILOT vezetéstámogató rendszer.

ADAPTÍV TEMPOMAT (ACC) STOP & GO FUNKCIÓVAL*

ADAPTÍV TEMPOMAT (ACC) STOP & GO FUNKCIÓVAL*

Az adaptív tempomaton beállított sebességet úgy módosítja a rendszer, hogy megtartsa az elöl lévő járműtől a követési távolságot. Ha az elöl lévő jármű teljesen megáll, a rendszer megállítja az ASX-et, és ha az elöl lévő jármű elindult, követi azt.
SÁV KÖZEPÉN TARTÓ AUTOMATIKA (LCA)

SÁV KÖZEPÉN TARTÓ AUTOMATIKA (LCA)

Az LCA folyamatosan figyeli a sávfelfestéseket, és szükség esetén a kormánykerék működtetésével segíti a járművet a sáv közepén tartani. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a vezetőnek ne kellene figyelnie az utat, vagy hogy elengedhetné a kormányt. Ha a rendszer nem érzékeli, hogy a vezető fogná a kormányt, figyelmeztetéssel jelzi ezt.
MI-PILOT*

MI-PILOT*

Ez a félautonóm rendszer az adaptív tempomat [ACC] és a sáv közepén tartó automatika [LCA] összehangolt működésével nyújt extra kényelmet és biztonságot hosszú utakra.

TECHNOLÓGIA

Mitsubishi ASX

Az új generációs ASX számos fejlett és elektromosított hajtásmódja megfelel az európai városi SUV-vezetők sokszínű igényeinek, akár a csekély károsanyag-kibocsátást, akár az alacsony üzemanyag-fogyasztást, akár az élvezetes teljesítményt tartják fontosnak.

 
10“ MŰSZERFALI KIJELZŐ (DIGITAL DRIVER DISPLAY)

10“ MŰSZERFALI KIJELZŐ (DIGITAL DRIVER DISPLAY)

A 10 hüvelykes, színes Digital Driver Display teljesen személyre szabható, a vezető számára fontos információkat jeleníti meg. A nagyobb kényelem és biztonság érdekében a navigációs rendszer útmutatásai is megjeleníthetők a kijelzőn.
1,3 LITERES BENZINMOTOR TURBÓFELTÖLTŐVEL

1,3 LITERES BENZINMOTOR TURBÓFELTÖLTŐVEL

A lágy hibrid hajtáslánc kis elektromotorral rendelkezik, amely segíti az erőteljes gyorsításokat és a forgalomban történő araszolást. Így simább indítást, alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást és CO2-kibocsátást biztosít. A lágy hibrid modellhez hatsebességes manuális sebességváltó vagy hétsebességes duplakuplungos automata sebességváltó választható.
TOLATÓKAMERA

TOLATÓKAMERA

A kényelmesebb és biztonságosabb parkolás elősegítése érdekében a csomagtérajtón lévő kamera képe az SDA képernyőjén jeleníthető meg.
PARKOLÁSSEGÍTŐ RADAR

PARKOLÁSSEGÍTŐ RADAR

Az alapfelszereltség része az elöl és hátul egyaránt 4 érzékelőt tartalmazó radarrendszer, amivel a parkolás egyszerűbbé és biztonságosabbá válik.

Önt is meggyőzte a legújabb Mitsubishi modellünk? kérjen ajánlatot még ma!


Munkatársaink

Fehér Attila - értékesítési vezető

Fehér Attila

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4000
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!