Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

Lada Vesta SW Cross
modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

Dizájn

A Cross változat szériatartozékai az off-road műanyag protektorbetétek a kerékíveken és karosszérián, a matt ezüst integrált tetősín, a hátsó szélterelő és a cápauszony antenna, amelyek igazán stílusossá teszik az autót. Az ehhez társuló megemelt hasmagasság és a 17” kerekek igazán vonzó crossoverré varázsolják.

Kényelem

LADA Vesta SW Cross igazi szabadidő autó, tágas utas- és csomagtérrel. A kellemes kialakítású belső tér átlagon felüli kényelmi extrákkal párosul: 3 fokozatú ülésfűtés elöl, ülésfűtés hátul is, klíma, hátsó parkoló radar, kormányról vezérelhető tempomat, hűtött kesztyűtartó, áttekinthető fedélzeti számítógép, USB és AUX csatlakozás, esőszenzor, automata fényszóró. És ez még fokozható a legmagasabb felszereltségi szinttel, multimédiával, navigációval és tolatókamerával. LADA Vesta SW Cross: kényelem, kaland és tökéletes kezelhetőség.

Dinamika

A LADA Vesta SW Cross dinamikus, sportos, erőteljes szabadidő autó, amely a szűk utcákon, az országúton és az autópályán, mi több, az úton kívül is megbízható, kényelmes utazást és felejthetetlen élményeket biztosít Önnek. Képes helytállni a legnagyobb kihívásokat jelenő útviszonyok között is. Dinamizmusa a saját fejlesztésű EURO 6-os besorolású, 1598 köbcentis, 16 szelepes, 105 lóerős benzinmotornak köszönhető.

Biztonság

A LADA Vesta Cross nagy merevségű anyagokból készült, intelligens biztonsági egységek észrevétlenül körbeveszik, védik az utasokat: menetstabilizáló rendszer (ESP), blokkolásgátló fékrendszer (ABS), visszagurulás-gátló rendszer, vezető és utas oldali, valamint oldallégzsákok, stb. Az a biztonságérzet, amit ez a gépjármű nyújt, szavakkal nem kifejezhető, viszont érezhetően betölti tulajdonosa életét.

Felszereltség

A LADA Vesta Cross átlagon felüli alapfelszereltsége kényelmes utazást biztosít az Ön és családja számára. Kétféle felszereltségi szint közül választhat. Mint azt a fentiekben láthatta, biztonsági és kényelmi funkciók széles választéka teszi teljessé az utazás élményét a vezető és az utasok számára egyaránt.*Állami nagycsaládos támogatással és egyéb kedvezményekkel is csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.


Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!