Lada Vesta Kombi
modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

Dizájn

A LADA Vesta Kombi egy kényelmes, kompakt, családi autó, amely megbízható társa lesz a városi forgalomban és azon kívül is. A LADA Vesta egyedi és merész „X” vonalvezetése még kifejezőbb a LADA Vesta Kombi kivitelében. Az „X” formaterv megjelenik a mind a VESTA radiátorrácsában, mind a nyíl alakú hátsó lámpákban és a belső kialakításban is. Egész megjelenése eleganciát és erőt sugároz. Kellemes ránézni, de igazán a mindennapi használhatósága a meggyőző.

Felszereltség

Az autót az orosz éghajlati és közúti körülményekre tervezték, ezért erőteljes és masszív. A LADA Vesta Kombi átlagon felüli felszereltséggel magas szintű kényelmet és biztonságot nyújt a városi forgalomban és a városon kívüli utazások során is.

Sebességváltó

A robotizált sebességváltó egy automatizált mechanikus váltó (AMT). Az AMT a manuális váltóval megegyezően működik, a motorféket is beleértve, viszont az automataváltó kényelmét biztosítja az Ön számára.

Biztonság

A LADA Vesta Kombi karosszériáját magasabb merevségű acél elemekkel növelték, megerősített futóművel. Megbízható, tartós és modern. Ötvözi a legfontosabb és legalapvetőbb biztonsági funkciókat az utasok védelme érdekében, minden körülmények között biztonságérzetet nyújt.

Legyen tiéd a tér!

Bevásárlás? Családi kirándulás? Költözés? A LADA Vesta Kombi egy kényelmes, kompakt, családi autó, amely megbízható társa lesz a városi forgalomban és azon kívül is. Praktikus, kényelmes és elegáns, bármihez is szeretné használni. A LADA Vesta egyedi és merész „X” vonalvezetése még kifejezőbb a LADA Vesta Kombi kivitelében. A tetővonal lejtése sportossá és lendületessé teszi. Ötvözi a legfontosabb és legalapvetőbb biztonsági funkciókat az utasok védelme érdekében, így minden körülmények között biztonságérzetet nyújt.

Munkatársaink

Blahóné Kárász Mónika

junior értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 284 4529
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!