Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

Lada 4x4 Urban 5 ajtós
modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS 


VÁROSI KÜLSŐ


A városi forgalom követelményeinek is megfelelve, egy valóban eredeti, stílusos és kényelmes gépkocsit alakítottunk ki – ez az ötajtós LADA 4x4 Urban. Az ötajtós LADA 4x4 Urban az összkerék-hajtásnak köszönhetően kimagasló off-road képességekkel rendelkező ötszemélyes városi terepjáró. A városi dzsungel forgatagában és annak határain túl is megállja a helyét minden forgalmi helyzetben. A legendás LADA 4x4 Urban mostantól sokkal többre képes.


 

  


 

STÍLUS

A LADA 4x4 Urban új verziójának stílusos jellemzői az eredeti üléshuzat, a padlóburkolatok, a formázott 16” könnyűfém keréktárcsák, a színre fújt, műanyag lökhárító és a formatervezett hűtőrács – ezek alapján a LADA 4x4 Urban bárhol könnyen felismerhető. Az ötajtós LADA 4х4 stílusában egyre inkább alkalmazkodik a mindennapi modern városi közlekedéshez, hogy Ön egyaránt biztonságban érezze magát a terepen és a városi forgalomban. 

KÉNYELEM

Az ötajtós LADA 4x4 Urban még több kényelmet nyújt tulajdonosának: az utastér új, modern kárpitozással készül, a középkonzolt praktikus tárolóval bővítettük. A kényelmet szolgálják továbbá az ülésfűtés, az elektromos ablakemelők és az elektromosan állítható, fűthető külső visszapillantó tükrök. Az ötajtós LADA 4x4 sikeresen ötvözi a kivételes terepjáró-képességet a tágas belső tér nyújtotta kényelemmel. Kiváló tereptulajdonságait leginkább a hegyi nyaralók tulajdonosai és a tereptúrák szerelmesei értékelik, illetve azok a vállalatok, amelyek gyakran végeznek munkát nehezen megközelíthető terepen.


 

 

 *Állami nagycsaládos támogatással és egyéb kedvezményekkel is csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.


Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!