Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

Lada 4x4 Classic 5 ajtós
modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS A LegendaAz ötajtós LADA 4x4 Classic a személyautó kényelmének és a terepjárók off-road tulajdonságainak előnyös ötvözete. A legendás LADA 4×4 extrém körülmények között is állja a sarat, ötajtós változatban is. LADA 4×4 – egy különleges modell, amely az összkerék meghajtással új korszakot nyitott a gépjárművek fejlődéstörténetében. Ez az autó történelmével igazolja, hogy a 40 éve lerakott elvek ma is időszerűek: kivételes terepjáró-képesség, megbízhatóság és az egyszerű karbantartás.Meghódította az Északi-sarkot és a Mount Everestet, rendszeres résztvevője a Párizs‒Dakar Rallynak és megszelídítette az Antarktiszt. Minden kontinensen ismerik és szeretik.
Erős, masszív és időtálló – igazi legenda.


 

 


 


 

MEGBÍZHATÓSÁG

Havas mező, esőáztatta utak, beláthatatlan mocsaras láp, sziklás emelkedő vagy sima aszfaltút? A LADA 4×4 remek választás, mely sosem hagyja cserben Önt és utasait.
Az ötajtós LADA 4×4 egy ötszemélyes, közkedvelt terepjáró átlagon felüli tereptulajdonságokkal, amit az összkerék-hajtás biztosít. Kiválóan alkalmas kihívásokkal teli terepre, ahol teljes mértékben ki tudnak bontakozni a terepképességei. Közúti forgalomban a végsebessége 137 km/óra. A LADA 4x4-re minden időjárási és útviszonyok között számíthat.

*Állami nagycsaládos támogatással és egyéb kedvezményekkel is csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.


Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!