Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon
Partner előny


A Duna Autó Zrt. több mint 30 éve áll vevői rendelkezésére, legyen szó autóvásárlásról vagy szervizelésről. Emellett nem csak a privát ügyfeleknek, de közbeszerzési partnereinknek is segítséget nyújtunk, immáron 15 éve.

Az Autóváros eddig is egyedülállónak számított a magyar autópiacon - nemcsak az általa forgalmazott 19 márkának, és üzemeltetett 24 márkaszerviznek köszönhetően, hanem komplex szolgáltatáscsomagja miatt is. Önálló közbeszerzési osztályunk dedikált, a közbeszerzési eljárás ügyintézésében jártas kollégái koordinálják a projekteket - a megjelenő közbeszerzési eljárások nyomon követésétől az igényeknek megfelelő autók kiajánlásán és engedélyeztetésén át a műszaki felkészítésig. Az ügyintézés így felgyorsul, egy részlegnél összpontosul, a határidők betartása pedig nem jelent gondot. Munkánkat a Duna Autó 19 márkakereskedése támogatja, így mindig naprakész információkkal tudunk szolgálni az elérhető modellekről, illetve felszereltségi lehetőségekről. Az autók értékesítése mellett vállaljuk azok átalakítását, feliratozását, extrákkal, esetleg megkülönböztető jelzésekkel való felszerelését, plusz garancia vállalását. Partnereink az autók átadását követően is tudnak hozzánk fordulni - legyen szó akár utólagos felépítményezésről, vagy a kötelező szervizeltetésről, az Autóváros 24 márkaszervizében.

Szolgáltatási hátterünk:

  • 19 márka újautó kínálata
  • 24 márka szervizszolgáltatásai
  • több mint 30 éves cégtörténelem
  • több mint 15 éves szakmai múlt közbeszerzési területen
  • több 100 közbeszerzési pályázatban való eredményes részvétel
  • 300 autó átadás /év

Sikerünket bizonyítja, hogy a benyújtott ajánlataink 70-80%-át szerződéskötés követi. Évente így közel 300 autót adunk át Partnereinknek. Ügyfélkörünk nem csak a fővárosra koncentrálódik, országosan több megrendelést teljesítünk - Pécstől Zalaegerszegen át Nyíregyházáig. Legfőbb partnereink az állami szervek, illetve az állam fenntartása alá tartozó cégek, valamint a nonprofit szervezetek. Többek között a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól, az Országos Rendőr-főkapitányságtól, Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt., Országos Vízügyi Főigazgatóság, Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság valamint a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-től is kaptunk már megbízást.

Egyetlen titkunk a munka - a folyamatos, tisztességes, odafigyeléssel végzett munka, amit elkötelezett szakembereink végeznek.

Reméljük a jövőben Önöket is a Partnereink között tudhatjuk!

Munkatársaink

Mészáros András - közbeszerzési műszaki referens

Mészáros András

közbeszerzési műszaki referens

Referenciáink

NAV
hm
Élelmiszerlánc-biztonsági centrum
KORMÁNYHIVATALOK
OGY
NÚSZ
MAGYAR KÖZÚT
KÉSZENLÉTI RENDŐRSÉG
OVF
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!