Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Kia Xceed PHEV
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

DESIGN

Mivel a Ceed családot kezdetektől fogva úgy tervezték, hogy a hibrid hajtásláncokat is befogadja ezért a PHEV modellek esetén minimálisak a külső eltérések. Hogy mi különbözeti meg külsőleg a plug-in hibrid verziót a benzines/dízeles modellváltozattól? Például a zárt „tigrisorr” hűtőmaszk, vagy a bal első sárvédő felett található töltőcsatlakozó.

Xceed Phev

Új dimenziókat nyit

Egy igazi, karakteres crossover coupé nagy hasmagassággal, robusztusan hosszú motorháztetővel és határozott ívű tetővonallal. A sportos lökhárító és a 18'' méretű kerekek az autó profilját még sportosabbá teszik, a LED fényszórók és az 'Ice Cube' LED helyzetjelzők pedig beragyogják az autó elejét és hátulját.

Xceed Phev

Drámaian hatásos

A csomagtérajtó meredek íve egészen a lökhárítóig vezeti a szemet. Az autó erőt sugárzó arányait és határozott megjelenését a terep diffúzornak és a dupla kipufogócsonkoknak köszönheti, ehhez adnak egy csipetnyi high-tech eleganciát a hátsó LED fényszórók.

BELSŐ TÉR

Xceed Phev

Íme az új komfortzónánk

A magasabb vezetési pozíció mellett tágas fejtér és lábtér gondoskodik a kényelmes utazásról. Mindegyik ülés gyorsan felfűthető, éppúgy, ahogy a kormány is. Az első üléseket ráadásul hűteni is lehet. A 'Driver Only' gomb megnyomásával pedig úgy élvezheti a fűtés vagy hűtés kényeztetését, hogy közben spórol az energiával.

Xceed Phev

Teret ad a szabadságnak

Az akkumulátor a hátsó üléssor alá került, így nem vesz el értékes helyet a csomagtérből. Az alaphelyzetben 291 literes hasznos terület a hátsó ülések lehajtásával akár 1243 literesre növelhető. A hátsó ülések 40:20:40 arányban dönthetők. Vontatni szeretne? A modell akár 1300 kg-os fékezhető vontatmányra is készen áll.

Xceed Phev

12,3" digitális műszerfal

A multifunkcionális digitális kijelző tűélesen mutatja a sebességet és a fordulatszámot. Itt jelennek meg a navigációs utasítások, a multimédiás információk, telefonhívások és a vezetési mód, illetve a töltöttség állapota is.

Xceed Phev

Könnyű hozzáférés

Az intelligens csomagtérajtó egyszerűsíti az életünket, amikor tele a kezünk csomagokkal. Az ajtó automatikusan nyílik, ha az autó hátuljához közelítünk a kulccsal a zsebünkben vagy a táskánkban.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A DRIVE WiSE olyan fejlett vezetőtámogató-rendszerek összessége, amik biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik számodra az utazást. A kevesebb stressz és figyelni való gondoskodik róla, hogy az új Kia XCeed Plug-in Hybrid vezetése még több szórakozást nyújthasson.

Xceed Phev
Xceed Phev
  • Adaptív sebességtartó automatika: tartja az ideális sebességet autópályán.
  • Holttéri ütközésveszélyre figyelmeztetés: jelzi az elhaladó járműveket, így csökkenti az ütközésveszélyt.
  • Intelligens parkolást segítő rendszer: a tolatókamera segítségével a legszűkebb helyekre is segít beállni.
  • Ráfutásos ütközéskerülő támogatás: bármilyen veszély legyen előttünk, segít elkerülni az ütközést.
  • Sávkövető rendszer: biztonságos távolság nagy forgalomban is.
  • Távolságifényszóró-asszisztens: tompítja a reflektor fényét, hogy ne vakítsuk el a szemből érkezőket.
  • Tolatókamera: segít betolatni a parkolóba, együttműködik a mögöttes keresztirányú ütközésveszélyre figyelmeztetés funkcióval.

MŰSZAKI ADATOK

Xceed Phev

Fedezze fel a tisztaság erejét

A Kia első európai fejlesztésű plug-in hibrid hajtásláncában egy 8,9 kWh kapacitású akkumulátor, egy 44,5 kW teljesítményű elektromos erőforrás és egy 1,6 l-es GDI motort dolgozik hatsebességes duplakuplungos váltóval. A teljesítmény magáért beszél: 141 lóerő, 11 másodperces gyorsulás 0-100 km/h-ra. Ráadásul a hétköznapi autózások nagy részét tisztán elektromos erőforrással is elintézhetjük.

Xceed Phev

Bemutatkozik a modern hibrid

A regeneratív féktechnológia a fékezés vagy gurulás során keletkező kinetikus energiát elektromos energiává alakítja az akkumulátor számára. A "szabadonfutás támogatás" szolgáltatás elemzi az útvonalat és segít eldönteni, mikor érdemes levenni a lábunkat a gázpedálról. A virtuális motorhang generáló rendszer tisztán elektromos módban lép működésbe, hogy a gyalogosokat figyelmeztesse az autó haladásáról.

Xceed Phev

Vezessen kedve szerint

Az EV/HEV gombbal a tisztán elektromos és hibrid mód között válthat. A második esetben az elektromos és a belső égésű motor egyszerre hajtja a járművet. A sport gomb lerövidíti az erőforrás reakcióidejét.

Xceed Phev

Töltés egyszerűen

Élvezze az egyszerű töltés kényelmét akár egy sima konnektort, akár nyilvános töltőpontot használva, ahol akár 2 óra 15 perc alatt teljesen feltöltheti az akkumulátort. A töltés állapotát a kívülről is jól látható, műszerfal tetejére helyezett 3 LED-es töltésjelző mutatja.

Hogy működik a plug-in hibrid?

Hogyan tölthetjük az akkumulátort?

Miért érdemes plug-in hibridet venni?

A felszereltégi szintekről érdeklődjön munkatársainknál!

Önt is lenyűgözte? Kérjen ajánlatot értékesítő kollégáinktól!


Munkatársaink

Bosák Flóra - értékesítési tanácsadó

Bosák Flóra

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Szeredásné Veroczki Katalin - értékesítési tanácsadó

Szeredásné Veroczki Katalin

értékesítési tanácsadó
Gorzsás Zoltán - értékesítési tanácsadó

Gorzsás Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Jelinek Gábor - értékesítési vezető

Jelinek Gábor

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4073
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!