Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 23-tól augusztus 27-ig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Szeptember 03-tól a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Kia Új Stinger
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Az új Kia Stinger a vezetés élményéért született, azoknak, akik szívből rajonganak az autókért. A lapos és hosszú motorháztetőtől kiindulva, az izmos hátsó részig minden egyes apró részlet a klasszikus Gran Turismók szellemiségét idézi. A Stinger új szemszögből mutatja meg milyen az, amikor a stílus teljesítménnyel párosul és az egyszerű utazásból élmény kerekedik.

DESIGN

Kia Új Stinger

A futurisztikus és egyben sportos külső titka a megfelelő arány és egyensúly. A megújult Kia Stinger hosszú motorháztetője, a rövid első kiszögellés, a nagy tengelytáv és az alacsonyra ültetett utastér mind-mind erre bizonyíték. A tökéletes aerodinamikát az biztosítja, hogy az oldalsó ív dinamikus vonalai összefutnak a feszes hátsó részben. Az új, 19 colos, könnyűfém keréktárcsák pedig csak fokozzák a modell sportosabb dizájnját.

Kia Új Stinger
Kia Új Stinger
Kia Új Stinger

Mi jut eszünkbe, ha vetünk egy pillantást a megújult Stingerre? Csúcsteljesítmény és felvillanyozó élmények!
A sportos hátsórésztől, a jellegzetes hűtőrácson át, a határozott oldalsó ívig a Kia Stinger minden négyzetcentimétere szemet gyönyörködtetően sportos, exkluzív és letisztult és hozzátesz a lenyűgöző vezetési élményhez. Legyen Ön is részese egy valódi Gran Turismo élménynek.

BELSŐ TÉR

Kia Új Stinger

Ismerje meg a Kia Stinger belső terét, ahol a sportos dizájn rengeteg műszaki fejlesztéssel párosul. Ez egy olyan hely, ahol minden kívánsága teljesül. Fókuszban a kényelem, a praktikus funkciók és a vezetés izgalma. Mindezt még jobban kiemeli a műszerfal 7 colos digitális kijelzője, és a 10.25" méretű navigációs képernyő, amely minden multimédiás igényt kielégít, a bőrbevonatú D-alakú kormány, valamint a hangulatvilágítás az utastér mindkét oldalán és a keret nélküli visszapillantó tükör.

Még tágasabb

Még tágasabb

A Stinger a tágas utasterét a megnövelt tengelytávnak és a ferdehátú kialakításnak köszönheti. A méretes csomagtartó alapból is 406 literes, de a 60:40 arányban dönthető hátsó ülések miatt akár hosszabb csomagokat is könnyedén bepakolhatunk.

Kiemelkedő kényelem

Kiemelkedő kényelem

A megújult Kia Stinger belső terében minden az utasok kényelméről szól: kezdve a nem csupán fűthető, de szellőzéssel is ellátott ülésektől, az sportosan alacsony utastéren át - mely stabilabb vezetést kínál - az oldalsó támasztásokig.

Intelligens csomagtér ajtó

Intelligens csomagtér ajtó

Tele a keze? Az intelligens csomagtérajtónak köszönhetően így is könnyedén pakolhat: ha a kulccsal a zsebünkben/táskánkban közeledünk az autó hátulja felé, a modell csomagtérajtója automatikusan kinyílik.

Mindet láthat

Mindet láthat

Vezetés közben minden szükséges információhoz könnyedén hozzájthat a megújult Stinger műszerfalának köszönhetően: kanyarodáskor például a holttérfigyelő kamerarendszer  segíti Önt azzal, hogy megmutatja a holttér képét. Ráadásul ahhoz, hogy egy pillanatra se kelljen levennie a szemét az útról, az olyan fontos információkat, mint a sebességkorlátozás, a szélvédőre vetítve is láthatja.

Fedélzeti szolgáltatások

Fedélzeti szolgáltatások

Mi tartozik ide? A Kia Live, az online hangfelismerés és a navigáció. Miért hasznos? Információhoz juthat a trafipaxokról, az időjárásról és a közlekedésről, de akár az utcai és beltéri parkolási lehetőségekről is. Hangvezérléssel keresheti meg a célállomást a POI-k között vagy a cím megadásával. A fedélzeti szolgáltatásokat 7 éven át díjmentesen biztosítjuk. Emellett a Kia Stinger támogatja az Android AutoTM és Apple CarPlayTM szolgáltatásokat futtató eszközöket is.

Harman Kardon® prémium hangrendszer

Harman Kardon® prémium hangrendszer

A megújult Stingerben akár világszínvonalú hangzást is élvezhet az opcionális Harman Kardon® hangrendszer 15 hangszóróján. További újdonság, hogy a mélynyomók az első ülések alatt helyezkednek el. A Clari-Fi™ technológia digitálisan javítja a hangélményt, míg a QuantumLogic™ Surround Sound technológia felel az autentikus, kifinomult, többdimenziós hangzásért.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Navigációalapú adaptív sebességtartó automatika (NSCC, ív)

Navigációalapú adaptív sebességtartó automatika (NSCC, ív)

Ez a funkció a maximális vezetési komfortot azzal segíti, hogy az autó elején található radarszenzorral figyeli az Ön előtt haladó jármű távolságát. Ha az lelassít - és nem tartható fenn a biztonságos távolság - a rendszer automatikusan csökkenti a sebességet vagy akár meg is állítja az autót, ha pedig az ütközésveszély elhárul, visszaállítja a Stingert az előre beállított sebességre.

Vezetőéberség-figyelmeztetés (DAW)

Vezetőéberség-figyelmeztetés (DAW)

A DAW a vezető és a jármű reakcióit felügyelve segít megelőzni a figyelmetlen, fáradt vezetés okozta baleseteket. Ha úgy ítéli meg, hogy lankad a vezető figyelme, hangjelzéssel és a műszerfalon megjelenő figyelmeztetéssel jelzi, hogy érdemes megállni egy pihenőre.

Ráfutásosütközés-elkerülő támogatás (FCA) kereszteződés asszisztenssel

Ráfutásosütközés-elkerülő támogatás (FCA) kereszteződés asszisztenssel

A radar és a kamera adatait egységesen értelmező FCA rendszer önállóan működésbe hozza a fékeket, ha úgy érzékeli, hogy az Ön előtt haladó jármű hirtelen fékezni kezd. Ezen felül akkor is figyelmezteti a vezetőt, ha gyalogost észlel a jármű előtt. Ha a sofőr nem reágaál, automatikusan fékez a rendszer, hogy elkerülje az ütközést.

Holttérfigyelő rendszer aktívfékezés-funkcióval (BCA)

Holttérfigyelő rendszer aktívfékezés-funkcióval (BCA)

Ez a funkció a radarok segítségével figyeli a mellettünk haladó és holttérben lévő autók helyzetét és mozgását. Potenciális ütközés felismerésekor a rendszer látható és hallható figyelmeztetést ad és automatikusan fékez, hogy a sávban tartsa az autót.

Autópályán vezetést támogató asszisztens (HDA)

Autópályán vezetést támogató asszisztens (HDA)

Ez a rendszer segít fenntartani a biztonságos távolságot az Ön előtt haladó autóhoz képest és a sáv közepén tartja új Kia Stingert, még a kanyarokban is.

Intelligens sebességkorlátozás-asszisztens (ISLA)

Intelligens sebességkorlátozás-asszisztens (ISLA)

A szélvédőn található kamera segítségével az ez a rendszer leolvassa a sebességhatárokat és előzést tiltó jelzéseket és amennyiben szükséges, a navigáció alapú adaptív sebességtartó automatikával (NSCC) együttműködve szabályozza a sebességet, így segít elkerülni a sebesség túllépést.

Hátsó keresztirányú ütközést elkerülő asszisztens (RCCA)

Hátsó keresztirányú ütközést elkerülő asszisztens (RCCA)

A rendszer segít elkerülni az oldalról jövő veszélyhelyzeteket, miközben kitolat valahonnan - látható és hallható figyelmeztetéssel jelez Önnek, szükség esetén pedig le is fékezi az autót.

Környezet-figyelő monitor (SVM)

Környezet-figyelő monitor (SVM)

Az intuitív környezet-figyelő monitor (SVM) rendszer, parkolási segéddel, az új Kia Stinger 4 kamerája - egy első, egy hátsó és két oldalsó - által készített széles látószögű képek használatával működik. Az eredmény: egy körkörös nézet, amin az autód teljes környezetét láthatod parkolásnál vagy 20 km/óra alatti sebesség esetén.

MŰSZAKI ADATOK

Garantált élmények

Garantált élmények

Az új Stingerben érezheti az utat! A villámgyors reakcióidőhöz páratlan teljesítmény jár. Az elektronikus szabályozású felfüggesztés (ECS) maximális kényelmet és biztonságot jelent, hála annak az érzékelő-rendszernek, mely folyamatosan monitorozza és kiértékeli a vezetési jellemzőket. Az üzemmódváltó kapcsolóval (DMS) pedig a beállításokat az igényeinek és a körülményeknek megfelelően állíthatja be.

Magabiztosság és kontroll

Magabiztosság és kontroll

Az új Kia Stinger GT összkerékhajtása a rosszabb minőségű útburkolatokkal is felveszi a versenyt. A rendszer dinamikus nyomatékvektoros vezérlése gondoskodik a tapadásról és stabilitásról. Így Ön és utasai is kényelmesen és biztonságosan utazhatnak - legyen bármilyen az időjárás vagy az útfelület.

Felgyorsítja a szívverést!

Felgyorsítja a szívverést!

A Stingerben egy 3,3 literes duplaturbós V6 motor dolgozik, mellyel kedvünk szerint autózhatunk visszafogott gran turismo stílusban vagy élvezhetjük a kivételes gyorsulást. Azonnal reagál és gyorsul, jelentős teljesítményt ad le minden fordulatszám-tartományában. A nyolcfokozatú automata sebességváltó gyorsan és szinte észrevétlenül vált, az egyedi beviteli és kipufogó rendszer pedig tovább fokozza a meghökkentő teljesítményt.

7 ÉV GARANCIA

Tudta, hogy a Kia Stingerre is érvényes a 7 év garancia?

Kattintson és tudjon meg többet itt.

Önt is felpörgeti ez a vérbeli Gran Turismo? Kérjen ajánlatot most


Munkatársaink

Bosák Flóra - értékesítési tanácsadó

Bosák Flóra

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Gorzsás Zoltán - értékesítési tanácsadó

Gorzsás Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Jelinek Gábor - értékesítési vezető

Jelinek Gábor

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4073
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!