Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Kia Új Stinger
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Az új Kia Stinger a vezetés élményéért született, azoknak, akik szívből rajonganak az autókért. A lapos és hosszú motorháztetőtől kiindulva, az izmos hátsó részig minden egyes apró részlet a klasszikus Gran Turismók szellemiségét idézi. A Stinger új szemszögből mutatja meg milyen az, amikor a stílus teljesítménnyel párosul és az egyszerű utazásból élmény kerekedik.

DESIGN

Kia Új Stinger

A futurisztikus és egyben sportos külső titka a megfelelő arány és egyensúly. A megújult Kia Stinger hosszú motorháztetője, a rövid első kiszögellés, a nagy tengelytáv és az alacsonyra ültetett utastér mind-mind erre bizonyíték. A tökéletes aerodinamikát az biztosítja, hogy az oldalsó ív dinamikus vonalai összefutnak a feszes hátsó részben. Az új, 19 colos, könnyűfém keréktárcsák pedig csak fokozzák a modell sportosabb dizájnját.

Kia Új Stinger
Kia Új Stinger
Kia Új Stinger

Mi jut eszünkbe, ha vetünk egy pillantást a megújult Stingerre? Csúcsteljesítmény és felvillanyozó élmények!
A sportos hátsórésztől, a jellegzetes hűtőrácson át, a határozott oldalsó ívig a Kia Stinger minden négyzetcentimétere szemet gyönyörködtetően sportos, exkluzív és letisztult és hozzátesz a lenyűgöző vezetési élményhez. Legyen Ön is részese egy valódi Gran Turismo élménynek.

BELSŐ TÉR

Kia Új Stinger

Ismerje meg a Kia Stinger belső terét, ahol a sportos dizájn rengeteg műszaki fejlesztéssel párosul. Ez egy olyan hely, ahol minden kívánsága teljesül. Fókuszban a kényelem, a praktikus funkciók és a vezetés izgalma. Mindezt még jobban kiemeli a műszerfal 7 colos digitális kijelzője, és a 10.25" méretű navigációs képernyő, amely minden multimédiás igényt kielégít, a bőrbevonatú D-alakú kormány, valamint a hangulatvilágítás az utastér mindkét oldalán és a keret nélküli visszapillantó tükör.

Még tágasabb

Még tágasabb

A Stinger a tágas utasterét a megnövelt tengelytávnak és a ferdehátú kialakításnak köszönheti. A méretes csomagtartó alapból is 406 literes, de a 60:40 arányban dönthető hátsó ülések miatt akár hosszabb csomagokat is könnyedén bepakolhatunk.

Kiemelkedő kényelem

Kiemelkedő kényelem

A megújult Kia Stinger belső terében minden az utasok kényelméről szól: kezdve a nem csupán fűthető, de szellőzéssel is ellátott ülésektől, az sportosan alacsony utastéren át - mely stabilabb vezetést kínál - az oldalsó támasztásokig.

Intelligens csomagtér ajtó

Intelligens csomagtér ajtó

Tele a keze? Az intelligens csomagtérajtónak köszönhetően így is könnyedén pakolhat: ha a kulccsal a zsebünkben/táskánkban közeledünk az autó hátulja felé, a modell csomagtérajtója automatikusan kinyílik.

Mindet láthat

Mindet láthat

Vezetés közben minden szükséges információhoz könnyedén hozzájthat a megújult Stinger műszerfalának köszönhetően: kanyarodáskor például a holttérfigyelő kamerarendszer  segíti Önt azzal, hogy megmutatja a holttér képét. Ráadásul ahhoz, hogy egy pillanatra se kelljen levennie a szemét az útról, az olyan fontos információkat, mint a sebességkorlátozás, a szélvédőre vetítve is láthatja.

Fedélzeti szolgáltatások

Fedélzeti szolgáltatások

Mi tartozik ide? A Kia Live, az online hangfelismerés és a navigáció. Miért hasznos? Információhoz juthat a trafipaxokról, az időjárásról és a közlekedésről, de akár az utcai és beltéri parkolási lehetőségekről is. Hangvezérléssel keresheti meg a célállomást a POI-k között vagy a cím megadásával. A fedélzeti szolgáltatásokat 7 éven át díjmentesen biztosítjuk. Emellett a Kia Stinger támogatja az Android AutoTM és Apple CarPlayTM szolgáltatásokat futtató eszközöket is.

Harman Kardon® prémium hangrendszer

Harman Kardon® prémium hangrendszer

A megújult Stingerben akár világszínvonalú hangzást is élvezhet az opcionális Harman Kardon® hangrendszer 15 hangszóróján. További újdonság, hogy a mélynyomók az első ülések alatt helyezkednek el. A Clari-Fi™ technológia digitálisan javítja a hangélményt, míg a QuantumLogic™ Surround Sound technológia felel az autentikus, kifinomult, többdimenziós hangzásért.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Navigációalapú adaptív sebességtartó automatika (NSCC, ív)

Navigációalapú adaptív sebességtartó automatika (NSCC, ív)

Ez a funkció a maximális vezetési komfortot azzal segíti, hogy az autó elején található radarszenzorral figyeli az Ön előtt haladó jármű távolságát. Ha az lelassít - és nem tartható fenn a biztonságos távolság - a rendszer automatikusan csökkenti a sebességet vagy akár meg is állítja az autót, ha pedig az ütközésveszély elhárul, visszaállítja a Stingert az előre beállított sebességre.

Vezetőéberség-figyelmeztetés (DAW)

Vezetőéberség-figyelmeztetés (DAW)

A DAW a vezető és a jármű reakcióit felügyelve segít megelőzni a figyelmetlen, fáradt vezetés okozta baleseteket. Ha úgy ítéli meg, hogy lankad a vezető figyelme, hangjelzéssel és a műszerfalon megjelenő figyelmeztetéssel jelzi, hogy érdemes megállni egy pihenőre.

Ráfutásosütközés-elkerülő támogatás (FCA) kereszteződés asszisztenssel

Ráfutásosütközés-elkerülő támogatás (FCA) kereszteződés asszisztenssel

A radar és a kamera adatait egységesen értelmező FCA rendszer önállóan működésbe hozza a fékeket, ha úgy érzékeli, hogy az Ön előtt haladó jármű hirtelen fékezni kezd. Ezen felül akkor is figyelmezteti a vezetőt, ha gyalogost észlel a jármű előtt. Ha a sofőr nem reágaál, automatikusan fékez a rendszer, hogy elkerülje az ütközést.

Holttérfigyelő rendszer aktívfékezés-funkcióval (BCA)

Holttérfigyelő rendszer aktívfékezés-funkcióval (BCA)

Ez a funkció a radarok segítségével figyeli a mellettünk haladó és holttérben lévő autók helyzetét és mozgását. Potenciális ütközés felismerésekor a rendszer látható és hallható figyelmeztetést ad és automatikusan fékez, hogy a sávban tartsa az autót.

Autópályán vezetést támogató asszisztens (HDA)

Autópályán vezetést támogató asszisztens (HDA)

Ez a rendszer segít fenntartani a biztonságos távolságot az Ön előtt haladó autóhoz képest és a sáv közepén tartja új Kia Stingert, még a kanyarokban is.

Intelligens sebességkorlátozás-asszisztens (ISLA)

Intelligens sebességkorlátozás-asszisztens (ISLA)

A szélvédőn található kamera segítségével az ez a rendszer leolvassa a sebességhatárokat és előzést tiltó jelzéseket és amennyiben szükséges, a navigáció alapú adaptív sebességtartó automatikával (NSCC) együttműködve szabályozza a sebességet, így segít elkerülni a sebesség túllépést.

Hátsó keresztirányú ütközést elkerülő asszisztens (RCCA)

Hátsó keresztirányú ütközést elkerülő asszisztens (RCCA)

A rendszer segít elkerülni az oldalról jövő veszélyhelyzeteket, miközben kitolat valahonnan - látható és hallható figyelmeztetéssel jelez Önnek, szükség esetén pedig le is fékezi az autót.

Környezet-figyelő monitor (SVM)

Környezet-figyelő monitor (SVM)

Az intuitív környezet-figyelő monitor (SVM) rendszer, parkolási segéddel, az új Kia Stinger 4 kamerája - egy első, egy hátsó és két oldalsó - által készített széles látószögű képek használatával működik. Az eredmény: egy körkörös nézet, amin az autód teljes környezetét láthatod parkolásnál vagy 20 km/óra alatti sebesség esetén.

MŰSZAKI ADATOK

Garantált élmények

Garantált élmények

Az új Stingerben érezheti az utat! A villámgyors reakcióidőhöz páratlan teljesítmény jár. Az elektronikus szabályozású felfüggesztés (ECS) maximális kényelmet és biztonságot jelent, hála annak az érzékelő-rendszernek, mely folyamatosan monitorozza és kiértékeli a vezetési jellemzőket. Az üzemmódváltó kapcsolóval (DMS) pedig a beállításokat az igényeinek és a körülményeknek megfelelően állíthatja be.

Magabiztosság és kontroll

Magabiztosság és kontroll

Az új Kia Stinger GT összkerékhajtása a rosszabb minőségű útburkolatokkal is felveszi a versenyt. A rendszer dinamikus nyomatékvektoros vezérlése gondoskodik a tapadásról és stabilitásról. Így Ön és utasai is kényelmesen és biztonságosan utazhatnak - legyen bármilyen az időjárás vagy az útfelület.

Felgyorsítja a szívverést!

Felgyorsítja a szívverést!

A Stingerben egy 3,3 literes duplaturbós V6 motor dolgozik, mellyel kedvünk szerint autózhatunk visszafogott gran turismo stílusban vagy élvezhetjük a kivételes gyorsulást. Azonnal reagál és gyorsul, jelentős teljesítményt ad le minden fordulatszám-tartományában. A nyolcfokozatú automata sebességváltó gyorsan és szinte észrevétlenül vált, az egyedi beviteli és kipufogó rendszer pedig tovább fokozza a meghökkentő teljesítményt.

7 ÉV GARANCIA

Tudta, hogy a Kia Stingerre is érvényes a 7 év garancia?

Kattintson és tudjon meg többet itt.

Önt is felpörgeti ez a vérbeli Gran Turismo? Kérjen ajánlatot most


Munkatársaink

Bosák Flóra - értékesítési tanácsadó

Bosák Flóra

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Gorzsás Zoltán - értékesítési tanácsadó

Gorzsás Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Nagy Péter - értékesítési tanácsadó

Nagy Péter

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Jelinek Gábor - értékesítési vezető

Jelinek Gábor

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4073
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!