Tisztelt Ügyfeleink! Augusztusban szombatonként szalonjaink zárva tartanak. Megértésüket köszönjük!

Kia Soul modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

Friss, vagány és kifinomult külső

IKONIKUS FORMATERV - Az új KIA Soul kiforrott formavilága most még merészebb és könnyebben felismerhető, mint valaha - köszönhetően a szembetűnő kéttónusú fényezésnek, a SUV Csomag kínálta lehetőségeknek, a megújult hűtőmaszknak, a domborodó sárvédőíveknek, valamint határozott megjelenésének és különleges hátsó kialakításának.

Ikonikus forma

XENON FÉNYSZÓRÓK + LED TECHNOLÓGIA - Amellett, hogy jól mutatnak, az önállító Xenon fényszórók* erős, éles fényt nyújtva gondoskodnak éjjel a megnövelt menetbiztonságról, míg a LED menetfények nappal világítják meg az utad. Fényerő tekintetében a függőleges állású hátsó LED lámpákra sem lehet panasz.

PUTTONYSZERÜ CSOMAGTARTÓ-KIALAKÍTÁS - A mind kinézetében, mind funkcionalitásában egy puttonyra emlékeztető csomagtartó-kialakítás ízig-vérig városi hangulatot sugároz az utakon. Megkülönböztető, egyedi, ráadásul még nagyobb rakodóteret biztosít.

Belső tér

PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ - Lásd a várost új perspektívából - a KIA Soul újgenerációs panoráma napfényteteje még élménytelibbé teszi az utazást.

Panoráma napfénytető

MINŐSÉGI ANYAGOK - A puha tapintású műszerfaltól a magasfényű középkonzolig és a selymes fényű matt króm berakásokig, anyagminőség tekintetében minden a prémium érzést hivatott erősíteni. Mindezt megkoronázza a kategóriában megszokottnál jelentősen nagyobb belső tér nyújtotta luxus.

ÍVES DIZÁJNELEMEK - A kerek sebességváltó gombtól kezdve a kormányon található lekerekített gombokig és a gömbszerűen "lebegő" hangszórókig az ívek játékán alapuló belső tér kialakításánál mindent a hanghullámok ihlettek, olyan organikus és fiatalos kinézetet kölcsönözve ezzel, ami méltó párja a megkülönböztető formatervnek.

Supervision műszerfal

SUPERVISION MŰSZERFAL - Az utastér közepén, a süllyesztett egységek között helyezkedik el a csúcstechnológiát képviselő Supervision műszerfal 4.3"-es TFT LCD kijelzővel, melyről könnyen és gyorsan leolvasható az összes szükséges információ.

Technológia a te kényelmedhez igazítva

INFINITY SOUND SYSTEM™ - A nyolc hangszórón és a hatékony külső erősítőn túl egy fejlett tapintásérzékenységű, 8"-os LCD érintőkijelző gondoskodik a kényelmes kezelhetőségről. Az AUX, iPod, USB és Bluetooth felszereltségeknek köszönhetően könnyedén játszhatod le kedvenc zenéidet mobil eszközeidről.

Infinity sound system

4 IRÁNYBA ÁLLÍTHATÓ, FŰTHETÖ KORMÁNYKERÉK - Miért kötnél kompromisszumokat a kényelem terén? A kormánykerék 4 irányba (fel-le, elöre-hátra) is könnyen állítható, tökéletesen ergonomikus testtartást biztosítva a vezető számára. Ráadásul a beépített fűtőegységnek köszönhetően hideg napokon gyorsan felmelegíti a kezed.

MULTIFUNKCIONÁLIS KORMÁNYKERÉK FLEX STEER RENDSZERREL - A kormánykeréken kialakított intuitív kezelőfelület maximális kényelmet biztosít és csak a kisujjad kell mozdítanod. Kezeld a hifit, a tempomatot, a Bluetooth-kapcsolatot és a központi rendszert, vagy válassz a Kia Soul három Flex Steer vezetési módja közül: Normál, Komfort és Sport.

INTELLIGENS PARKOLÁSSEGÍTŐ RENDSZER (SPAS) - A Smart Parking Assist System (SPAS - Intelligens Parkolássegítő Rendszer) segítségével a párhuzamos és a merőleges parkolás egyaránt gyerekjáték. A lökhárítókon elhelyezett tizenkét érzékelő felismeri a lehetséges parkolóhelyeket, a kormánykerék pedig automatikusan a megfelelő irányba fordítja az autót. Neked mindössze a sebességet és a sebességfokozatot kell megválasztanod.

Iintelligens parkolássegítő

ECODYNAMICS - Az EcoDynamics technológia környezetvédelmi és gazdaságossági szempontból egyaránt előnyös: Az ISG (Idle Stop and Go) rendszer automatikusan leállítja a motort, ha a Kia Soul megáll, így csökkentve a fogyasztást és a CO2 kibocsátást.

Adatlap - Tények, tények, tények!

TELJESEN ÚJ ALVÁZ - Az új KIA Soul teljesen új alvázat kapott. Az előremutató formatervnek és az új technológiáknak köszönhetően csökkent a zaj és a rázkódás, illetve javult az úttartás a kiegyensúlyozott és komfortos utazás érdekében - nagy sebességnél és egyenetlen útviszonyok között is. Ez mind a KIA Soul prémium vezetői élmény része.

A MOTOR JELLEMZŐI - Az új KIA Soul benzines és dízel motorral egyaránt kapható. Válassz igényeid szerint motort és váltót, utóbbiból 6-sebességes kézi és automata áll rendelkezésedre! Akármelyik kombinációt is választod, biztosan számíthatsz a megnövelt teljesítményre, a gyors válaszidőre, a kedvező fogyasztásra, a tartósságra és nem utolsó sorban a kiemelkedő vezetési élményre.

Gondtalanság

Gondold el, mostantól 7 évig egyel kevesebb dolog miatt kell aggódnod! Ezt nyújtja a minden KIA modellre, így a Soulra is vonatkozó, az autóiparban kimagasló 7 év garancia. A garancia a lejáratig a jármü késöbbi tulajdonosaira is átruházható, ami növeli az autó értékállóságát.

7 év garancia

TA KIA 7 évre / 150 000 kilométerre szóló garanciája érvényes az EU összes tagországára (beleértve Norvégiát, Svájcot, Izlandot és Gibraltárt) a helyileg hatályos jogszabályok szerint.

Munkatársaink

Bosák Flóra

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 284 4479

Nagy Péter

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 472 4983

Práger Tamás

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 325 0106

Jelinek Gábor

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 569 0996
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!