Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Kia Niro HEV modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Megérkezett az egyedülálló Crossover

A KIA BEMUTATJA: AZ ÚJ KIA NIRO. CROSSOVER. HYBRID.

Bemutatjuk a Kia valaha gyártott legkiemelkedőbb, rendkívüli crossoverét az új Kia Niro hybrid crossovert. Ezzel az autóval megtapasztalja egy modern crossover kiemelkedő tulajdonságait. A kompakt megjelenés, tágas és kifinomult beltér, a hybrid hajtás előnyeivel párosul; mint a rendkívül hatékony motor, az üzemanyag-gazdaságosság és az alacsony károsanyag-kibocsátás. Alig várja, hogy kipróbálhassa?

KÉT VILÁG LEGJAVA

A Hybrid motorral jól jár: hatékonyság és erő ötvözete.

 

Hybrid Szellemiség

Nyissa ki az új Kia Niro ajtaját és szálljon be! Most egy olyan crossoverben ül, mely nemcsak, hogy erőteljes, környezetbarát és megbízható, még a technológiai újdonságokban is bővelkedik. Mindezek mellet pedig még vezetni is élmény. Egy crossover, hybrid esszenciával. Nem rossz, ugye?

 
 
 

Hybrid Karosszéria

Az új Kia Niro azonnal elcsábít aerodinamikus, modern vonalvezetésével. A Niro elejét a Kia jellegzetes hűtőrácsa és a merész Bi-Xenon fényszórók koronázzák meg, melyek a legsötétebb éjszakát is nappallá változtatják. Pillantson be a felsőkategóriás, tágas utastérbe, ahol fényes díszítőelemek, bőrülések és bőséges csomagtér várja.

 

Hybrid Karma

Hatalmas dolgokat vihet véghez, ha beugrik a megfelelő ötlet. A sziluettet, melyet a crossoverek inspiráltak, alacsony károsanyag-kibocsátással kombináltuk. A Niro így üzemanyag-takarékosságban kategóriaelső a kompakt crossoverek között, csakúgy, mint a vezetési élményben: pihentető, miközben feltölt energiával.

Üdv a fedélzeten! Csúcstechnológia!

 

Intelligens Sebességtartó Automatika

Intelligencia akcióban! A Kia Niro automatikusan szabályozza a sebességet, hogy biztonságos távolságot tartson fenn az előtte közlekedőktől.

 

Holttér Figyelő Hátsó Keresztirányú Forgalomfigyelővel

"Ez a teherautó meg honnan került elő?" Búcsút inthet az ehhez hasonló gondolatoknak, amikor az új Kia Nirót vezeti.

 

8 colos navigáció Kia Kapcsolódási Szolgáltatásokkal, melyeket a TomTom és az Android Auto?; üzemeltet.

Előfordul, hogy nem veszi észre, hogy autója átcsúszik a szomszéd sávba. Amikor ez megtörténik, hang és villogó fényjelzéssel figyelmezteti a rendszer.


Sávtartó Asszisztens

Hasznos, ha van egy harmadik szeme vezetés közben. Előfordul, hogy nem veszi észre, hogy autója átcsúszik a szomszéd sávba. Amikor ez megtörténik, hang és villogó fényjelzéssel figyelmezteti a rendszer.

 

Hybrid Karosszéria

A kiváló navigációs rendszer mellett az új Niro egy lenyűgöző kapcsolódási szolgáltatáscsomaggal is rendelkezik, hogy Ön mindig naprakész legyen, miközben az Android Auto?;-nak köszönhetően okostelefonját kéz nélküli vezérlésre csatlakoztathatja.


Vezetéknélküli Telefontöltés

Elege van az összegubancolódott kábelekből? Az új Kia Niro Vezetéknélküli Telefontöltővel rendelkezik. Csak helyezze rá kompatibilis telefonját, és az azonnal tölteni kezdi anélkül, hogy bármiféle kábelhez csatlakoztatni kellene.Autonóm Vészfékrendszer Gyalogos Felismeréssel

A biztonság csapatmunka. Nagy segítség, ha ezt a funkciót csapatában tudhatja. Ha váratlan ütközés fenyeget, a Kia Niro segítségére siet a vészfékrendszer aktiválásával.

 
 

JBL? Prémium Hangrendszer

Az új Kia Niro valódi Prémium Hangrendszerrel érkezik: 8 hangszórós audio rendszer a JBL?-től, egy erőteljes 320 Wattos kimenettel és külső erősítővel. Jól hangzik, nem igaz?


Munkatársaink

Bosák Flóra - értékesítési tanácsadó

Bosák Flóra

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Gorzsás Zoltán - értékesítési tanácsadó

Gorzsás Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Nagy Péter - értékesítési tanácsadó

Nagy Péter

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Jelinek Gábor - értékesítési vezető

Jelinek Gábor

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4073
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!