Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Kia Új Rio modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Bemutatjuk az új Kia Rio-t!

Egy kis méretű autó, mely tele van izgalmas részlettel és élménnyel. A lélegzetelállító megjelenéstől kezdve egészen az innovatív funkciókig, a vadontúj Kia Rio tökéletes társa lesz a mindennapi városi életben.

DESIGN

Kia Új Rio
 

A megújult Kia Rio karosszériája csupa modern és innovatív formajegyet vonultat fel. Ezek a gondosan kidolgozott részletek teszik egyszerre sportossá, elegánssá és álomszéppé. Igen látványos például az átrajzolt, jellegzetes hűtőráccsal egyedibbé tett első lökhárító, az új, integrált, LED-es fényszórópár és a 17 colos, könnyűfém felni is. Bármerre is jár, biztosan követik majd a tekintetek.

BELSŐ TÉR

Modern belső tér

Modern belső tér

Helyezkedjen el a megújult Kia Rióban, és adja át magát az élménynek! A különleges stílus, a messze átlagon felüli kényelem, a nagyvonalú helykínálat és a páratlan műszaki fejlettség Önt is lenyűgözi majd. A puha tapintású anyagoktól az ergonomikus kialakítású első üléseken, és a sofőr igényeire szabott utastéren át a sportos stílusjegyekig mindenre odafigyeltünk. A Rio világában a kényelmi funkciók és a fejlett technológiák egyformán fontosak.
Tágas és praktikus

Tágas és praktikus

Minden alkalommal fantasztikus érzés beleülni. Tökéletes a városban, tágas a mindennapi élethez – az új Kia Rio újraértelmezi a tágasság fogalmát. Különösen a hátsó ülésen utazók fogják értékelni az extra teret, ami lehetőséget nyújt a kényelmes utazásra. Csomagtere pedig lenyűgöző 325 liter, de a 60:40 arányban dönthető hátsó üléseknek köszönhetően még tovább bővíthető.

 
Kényelmi funkciók

Kényelmi funkciók

Az új Kia Rio komolyan veszi a kényelmet. Legyen szó a fűthető első ülésekről és kormányról, kulcs nélküli indításról vagy az igény szerint alakítható csomagtárolásról, minden igényét kiszolgálja. A vezeték nélküli Android Auto™ and Apple CarPlay-nek köszönhetően az autó kijelzőjén is elérheti a telefonos alkalmazásokat és olyan funkciókat, mint például a navigáció, a hangutasítások, a kéz nélküli hívás és üzenetek, vagy a zene szolgáltatás.
A kényelem kézreáll

A kényelem kézreáll

Vessen egy pillantást a digitális műszeregység 4,2 és 8"-os központi képernyőire – minden részlet elismerésre méltó! Az új Kia Rio elérhető az UVO Connect szolgáltatással, ami összeköt a világgal és rengeteg értékes információval lát el vezetés közben - valós időben. Egyebek mellett láthatja az aktuális közlekedési információkat az útvonalon, megismerheti a várható időjárást vagy akár az utcai és egyéb parkolási lehetőségeket is az úticélja környékén.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Kia Új Rio

> Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA)
Figyelmeztet a lehetséges veszélyekre, védelmet nyújt szükség esetén

> Sávtartó asszisztens (LKA) és sávkövető rendszer (LFA)
Biztonságosan sávon tart minden helyzetben.

> Adaptív sebességtartó automatika (SCC)
Az előttünk haladó járműhöz igazítja a sebességet és a követési távolságot.

> Holttéri üzközésveszélyre figyelmeztetés és elkerülő automatika (BCW és BCA)
Szemmel tartja a holtteret.

> Első és hátsó parkolást segítő radar (PDW)
Segít biztonságosan és magabiztosan parkolni.

> Intelligens sebességhatár figyelmeztetés (ISLW)
Segít, hogy betarthasd a sebességhatárokat.

MŰSZAKI ADATOK

Válassza a gyorsabb utat

Válassza a gyorsabb utat

Mindegy, hogy a város melyik pontjára tart, az új Kia Rio dinamikus teljesítményének és egyszerű, mégis határozott kezelhetőségnek köszönhetően könnyen célba ér. A motortérben egy továbbfejlesztett, hatékony Hybrid 48V erőforrás dolgozik, ami a károsanyag kibocsátást alacsonyan, az élvezeti szintet viszont magasan tartja a városi utakon is.

Hybrid 48V erőátvitel

Hybrid 48V erőátvitel

A korszerűsített Hybrid 48V erőátvitel egyet jelent az alacsony károsanyag-kibocsátással a mindennapi utazások során. A legújabb 100 T-Gdi benzines motor párosítva a 48 voltos lítium-ion akkumulátorral páratlanul alacsony üzemanyagfelhasználást jelent. Ezt egészíti ki az integrált 'e-system', ami lassuláskor visszanyeri a mozgás energiát, amit aztán a kigyorsításkor újrahasznosít.

FELSZERELTSÉGI SZINTEK

Kia Új Rio

Új Rio GT Line

Ha arra vágyik, hogy a vezetési élmény az autózás minden pillanatát meghatározza, rendelje meg a sportos, erőt sugárzó GT Line modellváltozatot! Lendületes vonalvezetéséhez és ámulatba ejtő stílusához a legújabb „okostechnikák” társulnak, nem csoda, hogy vidéki és városi utakon egyaránt elemében érzi magát, sőt, alig várja, hogy nekivághasson a nagyvilágnak. A Rio GT Line sportos mivoltáról tanúskodik az erőtől duzzadó első lökhárító, a hangsúlyos hűtőrács, a dupla csőben végződő kipufogórendszer, a jégkockákat idéző, LED-es ködlámpa és a szintén LED-es fényszórópár is, akárcsak az exkluzív, 17 colos könnyűfémkerék-készlet, valamint a látványos küszöbborítás. Stílusos és kalandra kész: tegye próbára Ön is!

Impresszív belső

Impresszív belső

Az új Kia Rio GT utasterének sportosan dinamikus stílusával és izgalmas szolgáltatásaival könnyű átélni a vezetés szenvedélyét. A szemet gyönyörködtető fekete kárpitozás és a műbőr feltűnő szürke díszvarrásai vonzzák a tekintetet. És ez csak az első pillantás. Az élményt a számtalan elegáns és sportos részlet felfedezésével teheti teljessé.

A részletek bűvöletében

A részletek bűvöletében

Ha beül az új Rio GT Line kormányja mögé, azonnal megérzi az autó sportos lelkét. A lenyűgöző karbonszál-hatású betétek, a modern mintájú ülések, az ajtók elegáns varrása, a D-t formázó kormány csak ízelítőt ad a rengeteg részletből, mely a GT Line szeméyliségét meghatározza. Ezt egészíti ki a 8 colos navigációs kijelző UVO Connect-el, amellyel folyamatosan kommunikálhat az autóval.

További felszereltségi szintekről érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Önt is lenyűgözte? Kérjen ajánlatot már most!


Munkatársaink

Bosák Flóra - értékesítési tanácsadó

Bosák Flóra

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Szeredásné Veroczki Katalin - értékesítési tanácsadó

Szeredásné Veroczki Katalin

értékesítési tanácsadó
Gorzsás Zoltán - értékesítési tanácsadó

Gorzsás Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Jelinek Gábor - értékesítési vezető

Jelinek Gábor

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4073
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!