Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

Kia Új Rio modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

Legyen részese egy kicsi, de annál nagyobb meglepetésnek.

Az új KIA RIO Vetekedik a nagyokkal

Bemutatjuk az új Kia Rio-t!

 

Egy kis méretű autó, mely tele van izgalmas részlettel és élménnyel.

A lélegzetelállító megjelenéstől kezdve egészen az innovatív funkciókig, a vadontúj Kia Rio tökéletes társa lesz a mindennapi városi életben.

Nézze meg a saját szemével, és próbálja ki az elsők között!

 
 

Ne érje be kevesebbel

Dinamizmus

A környezettől azt kapjuk vissza, amit adunk, ezért arra törekedtünk, hogy jól bánjunk vele. A vadonatúj Kia Rio környezetbarát 1.0 T-GDI motorral érkezik.

 

Külső design

Merész, új külsejének köszönhetően mindenki megfordul utána az utcán, és készen áll rá, hogy az utakat kifutóvá változtassa.

 
 

Belső design

A külsőségek mellett a belső is számít. A vadonatúj Kia Rio-ban elegendő hely várja Önt, barátait és családját is. De nem csupán egy tágas városi autóról van szó. Az alumínium pedálokkal és a bőr kormánnyal emlékeztetjük Önt, hogy a középpontban még mindig a vezetés áll.

Intelligens kapcsolódás

Tudjuk, hogy van három dolog, amit minden sofőr utál: útbaigazítást kérni, összecsomósodott kábeleket rendezni és olyan pici kijelzőt nézni vezetés közben, amihez nagyító kell. Ezeket a gyötrelmeket kiiktattuk az új Kia Rioból. A Kia Online szolgáltatások - melyeket a TomTom (1) üzemeltet - minden úticélt kerülőutak nélkül segít elérni -, míg az Android Auto? és az Apple CarPlay? (2) vezetéknélküli kapcsolódást biztosít mobiltelefonja és az új Kia Rio között. A 8 colos érintőképernyő pedig semmilyen részletet nem rejt el a szeme elől.

 

Fűtött ülések és kormány

Egy hideg autó hasznos, ha nincs hűtőszekrénye, de valójában kellemetlen. Még jó, hogy a vadonatúj Kia Rio fűtött ülései és kormánya kényelmessé teszik az utazást.

 

Tolatókamera

A tolatás ugyanolyan élvezetes, mint az előre haladás. Főleg a vadonatúj Kia Rioban elhelyezett tolatókamera segítségével. Mindent látni fog, ami az autó mögött történik, és persze bemanőverezni is segít minden parkolóhelyre. Varázslatnak tűnik, de ez az okos Kia Rio.

 
 
 
 

Okos kulcs

A táska jó dolog, de többnyire tele van. Ami azt jelenti, hogy nehéz benne megtalálni bármit is. Különösen az autó kulcsait. Most képzelje el egy pillanatra, hogy nincs többé szüksége kulcsra ahhoz, hogy kinyissa és elindítsa vadonatúj Kia Rioját.

Drive Wise technológiák.

Fedezze fel a Drive Wise technológiákat (3) - a Kia vezetési és támogató technológiáinak jövőjét. Megnövekedett biztonságérzetet ad Önnek, hogy jobban kiélvezze a vezetés örömét.

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer Senki sem tökéletes, és ez teljesen rendben is van. Mert a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer azonnal jelezni fogja, ha letér a sávjáról. Jó érzés egy ilyen funkciót tudni a fedélzeten, nem igaz? Autonóm vészfékrendszer

Még egy megfontolt sofőr is hibázhat, ilyen az ember. De az új Kia Rio felkészül a hibákra. Az Autonóm Vészfékrendszer (4) segítségére siet a gyalogosokkal vagy más járművekkel történő potenciális ütközések esetén és még időben megállítja az autót.


Munkatársaink

Bosák Flóra

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 284 4479
Videochat
Elérhető
Bosák Flóra

Nagy Péter

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 472 4983
Videochat
Elérhető
Nagy Péter

Jelinek Gábor

értékesítési vezető
Telefon: +36 20 569 0996
Videochat
Elérhető
Jelinek Gábor
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!