Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Kia e-Niro modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

KIA e-Niro - A KIA legújabb tisztán elektromos Crossoverje

Az új Kia e-Niro új, izgalmas fejezetet nyit az elektromos közlekedés történetében. A környezetbarát autózás műfaját lehengerlő stílussal teszi izgalmasabbá. A 455 km hatótávolságot és gyorstöltés funkciót kínáló autó új mérföldkövet testesít meg az elektromos hajtáslánc technológia terén. Hamisítatlan crossover modellként a fejlett technológiát és kényelmet tágas, 451 literes csomagtartóval társítja.

DESIGN

Kia e-Niro

Határozott személyiség

Az e-Niro számos egyedi megoldást kínál: ilyen a lenyűgöző rombusz mintázattal díszített, áramvonalas, zárt hűtőmaszk, amely beépített töltőnyílást tartalmaz. A látványos, nyíl alakú nappali fények, a lökhárítók és a 17 colos könnyűfém keréktárcsák egyaránt egyedi e-Niro kialakítást kaptak.

Kia e-Niro

Felvillanyozó Crossover

Az új KIA e-Niróval feltűnő lesz. Stílusosan kombinálja az olyan crossoverek tulajdonságait mint a tetősín vonala vagy az aerodinamika figyelembe vételével megtervezett zárt hűtőrács. A nyíl formájú LED helyzetjelzők mellett található légnyílások, a LED hátsó lámpák és a kék szín jelzik, hogy az autót áram hajtja.

BELSŐ TÉR

Kia e-Niro

Lépjen be egy Modern világba!

Minden információ - hatótáv, töltöttség, energia felhasználás - 7"-os elegáns LCD műszerfalon jelenik meg. 7 különböző világításból kiválaszthatja az aktuális hangulatának megfelelő világítást.

Kia e-Niro

Stílusos kényelem

A belő teret a minőségi anyagok és a gondosan megválogatott színek teszik hangulatossá, amelyet a kék és narancssárga színű díszöltések és a választható bőr üléshuzat még tovább fokoz.

Kia e-Niro

Tágas variálható tér!

A tér az új Kia e-Niróban egy olyan luxus, amit bárki kiélvezhet. A csomagtere 451 liter, amely a 60:40 arányban dönthető hátsó üléssor lehajtásával 1405 literre növelhető.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Kia e-Niro

MŰSZAKI ADATOK

Kia e-Niro

100% elektromos

Ismerje meg a kényelem és a lélegzetelállító élmények világát. Az új e-Niro az azonnali gyorsulás, az egyszerű töltés és a hosszú hatótáv élményével vár. Tágas, kényelmes, teljesen zajmentes utastér. Nulla károsanyag kibocsájtás.

Kia e-Niro

Két hatótáv, kétféle életmódhoz

Válasszon akkumulátort az életstílusához! Ha gyakran autózik nagyobb távolságokra, a 64 kWh akkumulátor csomaggal akár 455 km-t mehet egyetlen feltöltéssel. 80 kW vagy gyorsabb töltővel ráadásul 42 perc alatt 20-ról 80%-ra töltheti fel az autóját. Ha inkább városban vezet, választhatja a 39.2 kWh teljesítményű akkumulátort akár 289 km-es hatótávval.

Kia e-Niro

Kényelmes töltési lehetőségek

Használhatja a 7.2kW sebességű normál vagy a 11kW-os három fázisú váltóáramú gyorstöltést - otthon vagy nyilvános töltőponton. Sőt, az 50 kW vagy nagyobb teljesítményű egyenáramú villámtöltőket is.

Kia e-Niro

Fedezze fel a csendes kényelem világát

Élje át azt a csend élményt, amelyet egy hagyományos autó nem tud megadni. Az új e-Nirot nem csak az elektromos meghajtás teszi halkká. A belső utastér tökéletes zaj és rázkódás elvezető képességgel rendelkezik.

Kia e-Niro

Okos regeneratív fékezés

Négy fokozatban állítható. A maximális fokozatban elég egyetlen egy pedált használni, normál körülmények között elegendő csak a gázpedál használata. Az adaptív sebességtartó automatikával együtt használva az autó magától képes tartani a követési távolságot.

Kia e-Niro

Sportos gyorsulás

Fedezze fel az elektromos hajtás erejét. Felejtse el a túráztatást és a sebességváltót. Az elektromos motornak köszönhetően 7,8 mp alatt gyorsulhat fel 100 km/h sebességre. Végsebesség 167 km/h amellyel az új e-Niro kategóriájának leggyorsabb modellje lett.

Kia e-Niro

Négy vezetési mód

Négy különböző vezetési mód segít személyre szabni a vezetési élményt. Az Eco+ garantálja a minimális energiafelhasználást, Az Eco a hatótávot helyezi a teljesítmény elé, a Comfort a napi szintű vezetést teszi egyszerűvé, míg a Sport a legjobb teljesítményt hozza ki a járműből.

Ugye, hogy meggyőző? Kérjen ajánlatot már ma!


Munkatársaink

Bosák Flóra - értékesítési tanácsadó

Bosák Flóra

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Gorzsás Zoltán - értékesítési tanácsadó

Gorzsás Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Nagy Péter - értékesítési tanácsadó

Nagy Péter

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Jelinek Gábor - értékesítési vezető

Jelinek Gábor

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4073
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!