Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Kia Ceed SW PHEV
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Design

Kia Ceed SW Phev

Jövőbemutató design

Az aerodinamika és a trendteremtő külső jól megfér együtt ebben a modern, erőt sugárzó testben. A Kia első Európában készülő plug-in hibrid modellje környezetvédő karaktert ad a kombi sportos vonalainak és tágas kialakításának. A Ceed kombi plug-in hibrid változatával a napi ingázás és a rövid autózások akár tisztán elektromos meghajtással is megtehetők.

Kia Ceed SW Phev

Markáns, tiszta vonalvezetés

A sportos első lökhárító és a jellegzetes tigrisorr hűtőrács nem csak esztétikus, de funkcionális is, hiszen önmagában is csökkenti a légellenállást.

A 17'' méretű diamond cut könnyűfém keréktárcsák pedig tovább fokozzák az autó atlétikus megjelenését.

Kia Ceed SW Phev

Modern belső

A tágas belsőben egy 12,3" méretű teljesen digitális műszerfal kapott helyet és a 10,25? méretű navigációs érintőkijelző szintén a belső dizájn organikus része. Nagy felbontásban láthatsz minden információt, így a részletes navigációs instrukciókat, az audio információkat, telefonhívásokat és még sok minden mást.

Kia Ceed SW Phev

Egyedi LED fényszórók

Az új Kia Ceed Plug-in Hybrid kombi modellekben az egyedi első és hátsó 'Ice Cube' LED fényszóró az alapfelszereltség része.
A LED technológia alacsonyabb fogyasztása ráadásul ideális az elektromos meghajtáshoz is.

Haladó technológiák a fenntartható jövőért

Kia Ceed SW Phev

Környezetvédő, gazdaságos és dinamikus

A meghajtásról egy 8,9 kWh kapacitású lítium-polimer akkumulátor csomag, egy 44,5 kW teljesítményű elektromos erőforrás és egy hatékony, 1,6 les GDI (közvetlen dízel befecskendezéses) motor gondoskodik, hatfokozatú duplakuplungos sebességváltóval és meggyőző teljesítménnyel:

  • 141 lóerő
  • 10,8 másodperces gyorsulás 0-100 km/h-ra,
  • mindössze 28g CO2/km kibocsátás mellett.
Kia Ceed SW Phev

Modern hibrid megoldások

A regeneratív féktechnológia a fékezés vagy gurulás során keletkező kinetikus energiát elektromos energiává alakítja az akkumulátor számára. A "szabadonfutás támogatás" szolgáltatás elemzi az útvonalat és segít eldönteni, mikor érdemes levenned a lábadat a gázpedálról. A virtuális "motorhanggeneráló" rendszer tisztán elektromos módban lép működésbe, hogy a gyalogosokat figyelmeztesse az autó haladásáról.

Kia Ceed SW Phev

Hatékony vezetési módok

Az EV/HEV mód növeli üzemanyag-hatékonyságot. A sport gomb hatására pedig lerövidíti az erőforrás reakcióidejét.
A hatfokozatú duplakuplungos váltó lehetővé teszi, hogy a belső égésű és az elektromos motor erejét maximálisan kihasználhassuk.

A variálhatóság kényelme

Kia Ceed SW Phev

Meghódítja a teret

A Ceed Sportswagon plug-in hibridként is 437 literes csomagteret kínál, amely 1506 literesre növelhető a hátsó ülések 40:20:40 arányú előredöntésével. Az intelligens csomagtérajtó magától nyílik, ha a kulccsal a zsebedben az autó hátuljához közelítesz.

Kia Ceed SW Phev

Töltés egyszerűen

A műszerfal tetején található a töltésjelző, amely mutatja, hogy az autó éppen töltődik-e, vagy már teljesen fel is töltődött, így a vezető azonnal, akár az autón kívülről is ellenőrizheti a töltöttségi szintet.

Kia Ceed SW Phev

100% digitális

Az egyetlen tűéles multifunkciós kijelző mutatja a navigációs utasításokat, a multimédiás információkat, a telefonhívásokat és még sok mindent. A kijelző felületén egyszerre láthatod a kilométerórát és a plug-in hibrid rendszer összes információját, köztük a vezetési módot, az akkumulátor töltöttségi szintjét vagy a még megtehető elektromos hatótávot.

Kia Ceed SW Phev

Intelligens kényelem

A rendszer az összes ülést és a kormánykereket is pillanatok alatt kellemesen meleggé teszi a hideg téli napokon. De a kánikulában sem kell megsülnünk, hiszen az első ülésekben hűtés funkció is elérhető. Ha pedig egyedül vezetsz, csak nyomd be a 'Driver Only' gombot és élvezd a fűtés vagy a hűtés kényelmét kisebb energiafelhasználással.

Információs panel és kapcsolódás

Kia Ceed SW Phev

10,25" méretű navigációs érintőkijelző

A multi-connection Bluetooth? kapcsolattal két telefont is csatlakoztathatsz, támogatja az Apple CarPlay and Android Auto. szolgáltatást is. A 7 év díjmentes térképfrissítés pedig gondoskodik arról, hogy naprakész maradj.

Kia Ceed SW Phev

UVO CONNECT szolgáltatás

Segítségével a telefonodról szinkronizálhatod az útvonalat. A TomTom által működtetett Kia Live Services eközben gondoskodik róla, hogy minden információt valós időben megkapj a traffipaxokról, az időjárásról vagy a forgalom erősségéről és még számos egyébről.

Kia Ceed SW Phev

Vezeték nélküli töltő

Nincs szükséged kábelekre vagy dugókra. Egyszerűen tedd a Qikompatibilis okostelefonodat a töltőfelületre és a töltés elindul.

DRIVE WISE vezetőtámogató rendszer

A DRIVE WiSE olyan fejlett vezetőtámogató-rendszerek összessége, amik biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik számodra az utazást. Kevesebb stressz és figyelni való nélkül az új Kia Ceed Plug-in Hybrid kombi vezetése még élvezetesebb lesz számodra.

Kia Ceed SW Phev

Adaptív sebességtartó automatika

Tartja az ideális sebességet autópályán

Kia Ceed SW Phev

Sávkövető rendszer

Biztonságos távolság nagy forgalomban is.

Kia Ceed SW Phev

Panoráma kamerarendszer

Jelzi az elhaladó járműveket, így csökkenti az ütközésveszélyt

Kia Ceed SW Phev

Távolsági fényszóró asszisztens

Garantálja, hogy mindig a lehető legtöbbet láthass az útból anélkül, hogy elvakítanád a szembejövőket.

Kia Ceed SW Phev

Intelligens sebességhatár figyelmeztetés

Az intelligens sebességhatár figyelmeztetés szolgáltatás megkönnyíti a sebességkorlátozások betartását. A szélvédőre helyezett kamera felismeri a táblák jelzéseit, amit a műszerfalon, valamint a navigációs képernyőn is jelez.

Kia Ceed SW Phev

Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás

A támogatás kamerákkal figyeli az autó előtti területet és figyelmeztet az ütközés veszélyére. A jármű az autó útjába kerülő gyalogosokra, kerékpárosokra vagy egyéb járművekre rezgéssel figyelmeztet, majd - ha nem reagálsz - lefékez, így segít elkerülni egy esetleges balesetet.

Kia Ceed SW Phev

Intelligens parkolást segítő rendszer

Az intelligens parkolást segítő rendszerrel mindig könnyű parkolni. A tolatókamerának köszönhetően az autó mögötti teljes területet láthatod, a kormányálláshoz igazodó segédvonalak pedig megkönnyítik a beállást.

Eleget gondolkodtál, próbáld ki!

Hogy működik a plug-in hibrid?

Hogyan töltheted az akkumulátort?

Miért érdemes plug-in hibridet venni?


Munkatársaink

Bosák Flóra - értékesítési tanácsadó

Bosák Flóra

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Gorzsás Zoltán - értékesítési tanácsadó

Gorzsás Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Nagy Péter - értékesítési tanácsadó

Nagy Péter

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Jelinek Gábor - értékesítési vezető

Jelinek Gábor

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4073
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!