Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Hyundai Új KONA Hybrid
modellismertetőÁRLISTA LETÖLTÉSE

MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A hibrid új generációs stílusa

A megújult, átgondolt új Kona Hybrid új szintre emeli elődjének díjnyertes, plasztikus vonalvezetését; a továbbfejlesztett stílust a legmodernebb, intelligens technológiák: élvonalbeli kapcsolódási és biztonsági jellemzők egészítik ki.

DESIGN

A lenyűgöző, új külső formaterv kecses kifinomultságával és látványos védőborításaival hívja fel magára a figyelmet. A megnyújtott motorházfedél hirtelen ér véget a központi hűtőrács fölött; széles, karakteres kialakítása erőteljes megjelenést kölcsönöz az új Kona Hybridnek. A továbbfejlesztett LED-es nappali világítás keskeny, éles fényrajzolatot ad.

Első pillantásra megigéz...

Első pillantásra megigéz...

A megújult, látványos lökhárító lendületesen kapcsolódik a kerékív-toldatokhoz, egyedi, robusztus övet húzva a merészen megrajzolt új hűtőmaszk alá.
Profilja elvarázsol...

Profilja elvarázsol...

A sportos sziluettet még hangsúlyosabbá teszik a vállat kihangsúlyozó törésvonalak, illetve a letisztultabb, harmonikusabb orrész közötti, optikai kapcsolat.
Érdemes megfordulni utána...

Érdemes megfordulni utána...

Az új hátsó lökhárító az elöl és oldalt látott koncepciót követi; megjelenését a robusztus új, fémhatású védőelem teszi hangsúlyosabbá.
Kecses új LED-es lámpatestek

Kecses új LED-es lámpatestek

A látványos, új orrkialakítást a legapróbb részletekig újratervezték, beleértve a karakteres, új LED-es fényszórókat, valamint a fölöttük elhelyezkedő, keskenyebb nappali fényeket.
Védőelem

Védőelem

A lökhárító alsó felén robusztus védőelem veszi közre az alsó légbeömlőt, vizuális kapcsolatot teremtve a hűtőrácsot keretező felületekkel, amelyeken függőleges, aerodinamikus légbevezető elemek javítják a légáramlást.
Hybrid embléma

Hybrid embléma

Az új Kona Hybrid büszkén hirdeti innovatív hajtáslánc-technológiáját: külső megjelenésében egyedi könnyűfém keréktárcsái és a csomagtérajtón elhelyezett Hybrid embléma különbözteti meg az új Konától.

Érvényesüljön a személyisége! Az Ön autója, az Ön színei!

Hat új árnyalat jelent meg a palettán; a szemkápráztató sziluetthez pedig tízféle karosszériaszín közül választhat. Találja meg az egyéniségéhez legközelebb állót!

BELSŐ TÉR

Az új Kona sokoldalú, kényelmes belső tere az elődnél is modernebb, kifinomultabb hatást kelt. A megújult kialakítás egyszerre robusztus és kifinomult, így tökéletes választás az aktív életet élő ügyfelek számára, ráadásul minden részletében harmonizál a látványos külsővel. Ami pedig az intelligens megoldásokat illeti, a legmodernebb kapcsolódási és kényelmi szolgáltatások közül válogathat.

Hyundai Új KONA Hybrid

Hyundai Új KONA Hybrid

Hyundai Új KONA Hybrid

10,25

10,25" teljesen digitális műszeregység

A ragyogó, teljesen digitális 10,25 colos műszeregység még modernebb hangulatot teremt a belső térben. A kijelző színvilága a választott üzemmódtól - Öko vagy Sport - függően változik. A jobb oldali kijelző olyan, a hibrid hajtásláncra vonatkozó információkat jelenít meg, mint az akkumulátor aktuális töltöttségi szintje, vagy a pillanatnyi energiafelhasználás.
Modern belső formai részletek

Modern belső formai részletek

Az új hangulatvilágítás technológia az átrajzolt középkonzolt és a lábteret megvilágítva hangsúlyozza ki a belső tér kecses karakterét. Az elektromos rögzítőfék kapcsolója szintén a középkonzolon található. Ez nem csak praktikus és könnyen használható, de hasznos helyet is szabadít fel a belső térben.

TECHNOLÓGIA

Az új Kona Hybrid intelligens technológiák hosszú sorával támogatja az Ön hétköznapjait és aktív életmódját!

Az új KONA Hybrid hajtáslánca a pillanatnyi menethelyzettől függően zökkenőmentesen vált át a belső égésű és az elektromos motor között; időnként mindkettőt egyidejűleg használva. A regeneratív fékrendszer a villanymotor segítségével lassítja az autót, és közben tölti az akkumulátort. Az akkumulátorban tárolt energia táplálja a villanymotort, amely gyorsítás során, emelkedőn vagy kis sebességű haladás esetén kapcsolódik be a hajtásba.

Hyundai Új KONA Hybrid

Hyundai Új KONA Hybrid

Hyundai Új KONA Hybrid

Hyundai Új KONA Hybrid

Kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás, csekélyebb károsanyag-kibocsátás: ECO-DAS

A kiváló üzemanyag-fogyasztáshoz és csekély CO2-kibocsátáshoz a környezetbarát vezetési stílust támogató ECO-DAS rendszer is hozzájárul. Amikor Ön betáplál egy címet a navigációs rendszerbe, az energiagazdálkodási rendszer kielemzi az útvonalat, és a domborzati adatokat is figyelembe véve állítja össze az elektromos és benzinmotor használatának optimális megosztását.

Vezeték nélküli töltés

Vezeték nélküli töltés

A praktikusan elhelyezett vezeték nélküli töltőaljzat révén könnyen és gyorsan feltöltheti a Qi szabványt támogató okostelefonokat.
10,25

10,25" érintőképernyő

Az érintőképernyő támogatja az Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkciókat, amelyek segítségével csatlakoztathatja telefonkészülékét, és azokat közvetlenül a nagy érintőképernyőről kezelheti.
Kiterjesztett hangfelismerés

Kiterjesztett hangfelismerés

Egyszerű szóbeli utasítással aktiválhatja és szabályozhatja az olyan fedélzeti funkciókat, mint a klímaberendezés, az infotainment rendszer, vagy a külső tükrök és a kormánykerék fűtése.

BIZTONSÁG

Mivel szerettei biztonságánál semmi sem fontosabb, az új Kona Hybrid többet nyújt, mint valaha.

Aktív mögöttes keresztirányú forgalomfelügyelet (RCCA)

Ha nehezen belátható helyről kell kitolatnia, a rendszer nem csak figyelmeztet az oldalról érkező járművekre, de automatikusan le is fékezi az autót.

Sávkövető rendszer (LFA)

Az új Kona Hybrid sávkövető segédlet (LFA) funkcióval is rendelkezik. Ez 0-200 km/óra sebességtartományban a forgalmi sáv középvonalában tartja a járművet.

Aktív holttérfigyelő rendszer (BCA)


A hátsó lökhárító alsó felén elhelyezett, két radarral dolgozó rendszer figyelmezteti a vezetőt, ha hátsó holtterében mozgó járművet észlel. Amennyiben ilyen helyzetben a vezető működésbe hozza az irányjelzőt, a rendszer hangjelzéssel figyelmeztet a veszélyre, valamint automatikusan fékez, hogy elkerülje az ütközést.

Adaptív sebességtartó automatika Stop & Go funkcióval (SCC +S&G)

Még biztonságosabb, még pihentetőbb. Tartja az előre beállított távolságot az elöl haladó jármű mögött, automatikusan az előre meghatározott tempóra lassítva vagy gyorsítva. A meg-megtorpanó városi forgalomban a rendszer tartja a beállított távolságot.

További funkciók:

  • Intelligens sebességkorlátozó táblafelismerő rendszer (ISLA)
  • Elöl haladó jármű elindulására figyelmeztető jelzés (LVDA)
  • Ráfutásos balesetet megelőző rendszer (FCA)

A hibridek következő generációja! Ez a Kona Hybrid!

Kérjen ajánlatot vagy további információért forduljon bizalommal értékesítő kollégáinkhoz!

Munkatársaink

Forgács Róbert - értékesítési tanácsadó

Forgács Róbert

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Kobzi Gergely - értékesítési tanácsadó

Kobzi Gergely

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Székely György - értékesítési vezető

Székely György

értékesítési vezető
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!