Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Hyundai Új KONA modellismertetőÁRLISTA LETÖLTÉSE

MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Az új KONA

A kecses kifinomultság páratlan kiáltványa

Akárhonnan nézzük, a kifejező formavilágú új Kona új szintre emeli elődjének díjnyertes, plasztikus vonalvezetését, a továbbfejlesztett stílust a legmodernebb, intelligens technológiák: élvonalbeli kapcsolódási és biztonsági jellemzők egészítik ki.

DESIGN

A merész és semmihez sem fogható új Kona formavilága teljes körűen megújult. Magabiztos megjelenését kecsesebb, kifinomultabb vonalak erősítik: markánsan különbözik a kategória többi képviselőjétől.

Fedezze fel a dinamikus,új megjelenést:

Szemből

Szemből

A megújult, látványos lökhárító lendületesen kapcsolódik a kerékív-toldatokhoz, egyedi, robusztus övet húzva a merészen megrajzolt új hűtőmaszk alá.
Oldalról

Oldalról

A sziluettet még hangsúlyosabbá teszi a vállat kihangsúlyozó törésvonal, illetve a letisztultabb, harmonikusabb orrész közötti, optikai kapcsolat.
Hátulról

Hátulról

Az új hátsó lökhárító az elöl és oldalt látott koncepciót követi; megjelenését a robusztus új, fémhatású védőelem teszi hangsúlyosabbá.

Engedje érvényesülni személyiségét. Az Ön autója. Az Ön színei.

Kedve és ízlése szerint válogathatja össze az új Kona stíluselemeit. Öt új árnyalat jelent meg a palettán; a szemkápráztató sziluetthez tízféle karosszériaszín közül választhat. Ezen túlmenően a Phantom Black árnyalatú, kéttónusú tetőlemez és külső tükörház révén tökéletesen személyes ízléséhez igazíthatja autója megjelenését.

BELSŐ TÉR

Élvonalbeli online komfort

Az új Kona sokoldalú, kényelmes, belső tere az elődnél is modernebb, kifinomultabb hatást kelt. A megújult kialakítás egyszerre robusztus és kifinomult, így tökéletes választás az aktív életet élő ügyfelek számára, ráadásul minden részletében harmonizál a látványos külsővel. Ami pedig az intelligens megoldásokat illeti, a legmodernebb kapcsolódási és kényelmi szolgáltatások közül válogathat.

Hyundai Új KONA
Vezeték nélküli töltés

Vezeték nélküli töltés

A praktikusan elhelyezett vezeték nélküli töltőaljzat révén könnyen és gyorsan feltöltheti a Qi szabványt támogató okostelefonokat. Élvezze az új KONAban rejlő technológiákat!
Új 10,25

Új 10,25" érintőképernyős navigációs rendszer

A 10,25 colos érintőképernyő támogatja az Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkciókat, amelyek segítségével csatlakoztathatja telefonkészülékét, és azokat közvetlenül a nagy érintőképernyőről kezelheti.
Valós idejű üzemanyagár-információ

Valós idejű üzemanyagár-információ

Találja meg a legközelebbi üzemanyagtöltő állomást, a legkedvezőbb üzemanyagárakat. A folyamatosan frissülő üzemanyag-információ ellátja Önt az aktuális árakra és töltőkutakra vonatkozó tájékoztatással.
Parkolás az utcán és parkolóházban

Parkolás az utcán és parkolóházban

Találjon gyorsan parkolóhelyet, parkoljon hatékonyabban és egyszerűbben. A funkció segít megtalálni és összehasonlítani a parkolási lehetőségeket a parkolóházakban, a felszíni parkolókban, valamint az utcán.
Forgalom-információk

Forgalom-információk

Érjen célhoz gyorsabban. A Hyundai valós idejű forgalominformációs szolgáltatása a pillanatnyi állapotokat figyelembe véve megmutatja az ideális útvonalakat, valamint az érkezés várható időpontját.
Időjárás előrejelzés

Időjárás előrejelzés

A valós idejű időjárás szolgáltatás révén bármikor áttekintheti a tartózkodási helyére, úti céljára vagy kedvenc városaira vonatkozó, legfrissebb meteorológiai jelentéseket.
Érdekes helyek egy helyen

Érdekes helyek egy helyen

Minden eddiginél egyszerűbben kereshet rá úti célokra, érdekes helyekre, vagy a kettő kombinációjára.
Traffipax figyelmeztetés

Traffipax figyelmeztetés

A teljes körű szolgáltatás a mobil és telepített sebességmérőkre egyaránt figyelmeztet*.
Élvonalbeli kapcsolódás

Élvonalbeli kapcsolódás

A Bluelink® segítségével okostelefonján keresztül vagy hangvezérléssel vezérelheti autóját. A Hyundai LIVE szolgáltatások valós idejű forgalmi és parkolási adatokkal, valamint számos egyéb információval szolgálnak.
Környezeti hangulatvilágítás

Környezeti hangulatvilágítás

Az új hangulatvilágítás technológia az átrajzolt középkonzolt és a lábteret megvilágítva hangsúlyozza ki a belső tér kecses karakterét.
Tolatókamera

Tolatókamera

Elég egy gombnyomás, és a tolatókamera megjeleníti a központi érintőképernyőn a Kona mögötti területet - akár menet közben is.

TECHNOLÓGIA ÉS BIZTONSÁG

Élvonalbeli biztonsági és fejlett vezetőtámogató rendszerek

Mivel szerettei biztonságánál semmi sem fontosabb, az új Kona többet nyújt, mint valaha. Az élvonalbeli, fejlett vezetőtámogató funkciókat felvonultató Hyundai SmartSense rendszer révén az új Kona mostantól a legmodernebb aktív biztonsági és vezetőtámogató technológiákat kínálja, amelyek gondtalanabbá teszik az utazást.

1.0 T-GDi benzinmotor

1.0 T-GDi benzinmotor

Az 1,0 literes, 120 lóerős T-GDi benzinmotor hatfokozatú kézi vagy (most első ízben) hétfokozatú duplakuplungos sebességváltóval (DCT) társítható. A még kedvezőbb fogyasztás érdekében 48V mild hibrid változatban is elérhető, hatfokozatú intelligens manuális sebességváltóval. Max. teljesítmény: 120 LE, Max. forgatónyomaték: 200 Nm ( 7DCT)/ 172 Nm (6MT és 6iMT).
1.6 T-GDi benzinmotor

1.6 T-GDi benzinmotor

Ha jobban érdekli egy sportosabb hajtáslánc, a továbbfejlesztett 1,6 literes T-GDI benzinmotor 198 lóerőt bocsát rendelkezésére. A motorhoz finoman kapcsoló hétfokozatú duplakuplungos sebességváltó (DCT) csatlakozik; a hajtáslánc első- és összkerékhajtással egyaránt elérhető. Max. teljesítmény: 198 LE, Max. forgatónyomaték: 265 Nm.
1.6 dízelmotor

1.6 dízelmotor

Az 1,6 literes dízelmotor legnagyobb teljesítménye 136 LE. A motorhoz hatfokozatú intelligens manuális vagy hétfokozatú duplakuplungos (DCT) sebességváltót választhatunk. A dízelmotor alapkivitelben 48V mild hibrid rendszert alkalmaz. Az összkerékhajtás opcióként rendelhető, a 7DCT sebességváltóval társítva. Legnagyobb teljesítmény: 136 LE, Max. forgatónyomaték: 320 Nm (DCT váltó esetén).

Új sebességváltók, minden vezetési stílushoz

Az új Kona hatfokozatú kézi sebességváltóval, hétfokozatú duplakuplungos sebességváltóval (7DCT) vagy az új fejlesztésű hatfokozatú intelligens manuális sebességváltóval (iMT) szerelhető fel. Az iMT rendszer még tovább csökkenti a 48V mild hibrid hajtáslánc üzemanyag-fogyasztását.

Hatfokozatú kézi  sebességváltó

Hatfokozatú kézi sebességváltó

A finoman kapcsolható, hatfokozatú kézi sebességváltót gyors, pontos váltásokra tervezték. Így a vezetés élménye most még inkább élvezet, mint valaha.
Intelligens manuális sebességváltó

Intelligens manuális sebességváltó

A még takarékosabb üzem érdekében a mild hibrid modelleken az iMT a gázpedál felengedésekor szétválasztja az erőátvitelt és a motort. 

Élvonalbeli biztonsági és fejlett vezetőtámogató rendszerek

Mivel szerettei biztonságánál semmi sem fontosabb, az új Kona többet nyújt, mint valaha. Az élvonalbeli, fejlett vezetőtámogató funkciókat felvonultató Hyundai SmartSense rendszer révén az új Kona mostantól a legmodernebb aktív biztonsági és vezetőtámogató technológiákat kínálja, amelyek gondtalanabbá teszik az utazást.

Sávkövető rendszer (LFA)


Az új Kona Sávkövető rendszer (LFA) funkcióval is rendelkezik. Ez 0-200 km/óra sebességtartományban a forgalmi sáv középvonalában tartja a járművet, autópályán éppúgy, mint a városban. Érezze magát biztonságban a Kona társaságában utazásai során.

Aktív holttérfigyelő rendszer (BCA)


A hátsó lökhárító alsó felén elhelyezett, két radarral dolgozó rendszer figyelmezteti a vezetőt, ha hátsó holtterében mozgó járművet észlel. Amennyiben ilyen helyzetben a vezető működésbe hozza az irányjelzőt, a rendszer hangjelzéssel figyelmeztet a veszélyre, valamint automatikusan fékez, hogy elkerülje az ütközést.

Adaptív sebességtartó automatika Stop & Go funkcióval (SCC +S&G)

Még biztonságosabb, még pihentetőbb. Tartja az előre beállított távolságot az elöl haladó jármű mögött, automatikusan az előre meghatározott tempóra lassítva vagy gyorsítva. A meg-megtorpanó városi forgalomban a rendszer tartja a beállított távolságot.

További funkciók:

  • Aktív mögöttes keresztirányú forgalomfelügyelet (RCCA)
  • Intelligens sebességkorlátozó táblafelismerő rendszer (ISLA)

  • Elöl haladó jármű elindulására figyelmeztető jelzés (LVDA)
  • Ráfutásos balesetet megelőző rendszer (FCA)
Hyundai Új KONA


Mint minden Hyundai gépkocsi, az új Kona is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá.
Hyundai Új KONA


Az összes, Európában újonnan forgalomba helyezett, benzinmotoros Hyundai Kona teljesíti az EURO 6d károsanyag-kibocsátási normát.

Merész és összehasonlíthatatlan! Ez az új KONA!

Kérjen ajánlatot vagy további információért forduljon bizalommal értékesítő kollégáinkhoz!

Munkatársaink

Forgács Róbert - értékesítési tanácsadó

Forgács Róbert

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Kobzi Gergely - értékesítési tanácsadó

Kobzi Gergely

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Szabados Áron - junior értékesítési tanácsadó

Szabados Áron

junior értékesítési tanácsadó
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!