Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 31-től augusztus 21-éig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Augusztus 28-án már a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Hyundai Új i30 Fastback
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Egyedülálló elegancia. Felvillanyozó teljesítmény.

Az új i30 Fastback kecses, lendületes vonalainak köszönhetően három szóval tudnánk jellemezni: stílus; energia & technológia!

DESIGN

Merész, szépséges stíluskiáltvány - most még erőteljesebben.

Az új i30 Fastback kecses, lendületes vonalaival maga a megtestesült stílus; dinamikus gyorsulásával a megtestesült energia; a kategória fölé magasodó, intelligens technológiákkal a megtestesült kifinomultság.

Jellegzetes lökhárító és hűtőmaszk

Jellegzetes lökhárító és hűtőmaszk

Az i30 Fastback karizmatikus megjelenését a szélesebb és modernebb kiállása még hangsúlyosabbá teszi.  A hűtőmaszk 3D mintázata a modell lendületes dinamizmusát tükrözi.
Lenyűgöző fényszóró-kialakítás

Lenyűgöző fényszóró-kialakítás

A dinamikus új lámpatestek opcióként integrált, V alakú nappali világítással is felszerelhetők; illetve rendelhetők a legmodernebb LED-technológiát alkalmazó, keskenyebb fényszórók.
Diamond Cut könnyűfém keréktárcsák

Diamond Cut könnyűfém keréktárcsák

A keréktárcsák tökéletesen harmonizálnak az i30 Fastback ikonikus sziluettjével. Az exkluzív 18 colos könnyűfém keréktárcsák kiemelik a Fastback merész, elegáns sportosságát.
Prominens karaktervonal

Prominens karaktervonal

Az autó dinamikus profilját az a kecses karaktervonal uralja, amely a LED-es fényszóróktól kiindulva egészen a hátsó LED-es lámpatestekig húzódik.

BELSŐ TÉR

A Hyundai i30 Fastback-től megszokott, részletekbe menő gondosság érvényesül a megújult belső térben, amely látványában és tapintásában egyaránt élményszámba megy. Az új, fényűző kárpitok, az egyedi színválaszték és a legmodernebb multimédiás technológia utánozhatatlan vezetési élményt kínál. Adja át magát a kategóriában ismeretlen helykínálat és felszereltség élményének.

Hyundai Új i30 Fastback
Ragyogó 7 ”-os digitális kijelző

Ragyogó 7 ”-os digitális kijelző

A még magasabb színvonalú megjelenés érdekében a ragyogó új, 7”-os digitális kijelző alapvető vezetési információkat jelenít meg, ahol a legjobban láthatja: Ön előtt, középen. A képernyőt tetszés szerint módosíthatja, hogy az Ön számára fontos információkat mutassa.
Nagyobb érintőképernyő

Nagyobb érintőképernyő

A 10,25 colos érintőképernyőn keresztül könnyen hozzáférhet a fedélzeti funkciókhoz, a szórakoztató rendszerekhez, a navigációs berendezéshez és az okostelefonos alkalmazásokhoz.
Kifinomult légbeömlők

Kifinomult légbeömlők

A módosított befúvók tovább erősítik az elegáns utastér tágas, szellős hatását.  Élvezze az új i30 fastback által nyújtott kényelmet a mindennapokban.
Elcsúsztatható első kartámasz

Elcsúsztatható első kartámasz

A kényelmes kartámasz igény szerint előre-hátra mozgatható. Felhajtható fedele alatt tárolórekeszt találunk.

TECHNOLÓGIA

Az új i30 Fastback mindenekelőtt arra született, hogy lenyűgözze vezetőjét. Ugyanakkor bőségesen mért intelligens technológiáinak köszönhetően a modell nem csak szépséges, de nagy tudású is: a különösen takarékos 48 voltos mild hibrid hajtásláncoktól kezdve az első osztályú biztonsági és kapcsolódási funkciókig.

1.0 T-GDi benzinmotor

1.0 T-GDi benzinmotor

Az 1,0 literes, 120 lóerős T-GDi erőforrás hatfokozatú kézi vagy (opcióként) hétfokozatú duplakuplungos sebességváltóval (DCT) társítható. A motor takarékosabb, 48 voltos mild hibrid kivitelben is megrendelhető. Újdonságként jelenik meg a kínálatban a hatfokozatú intelligens manuális sebességváltó (iMT). Max. teljesítmény: 120 LE, Max. forgatónyomaték: 172 Nm
1.5 T-GDi 48V benzinmotor

1.5 T-GDi 48V benzinmotor

A kínálat csúcsát az új, 159 lóerős, 1,5 literes T-GDI benzinmotor testesíti meg, alapkiépítésben 48 voltos mild hibrid technológiával társítva. A motorhoz hatfokozatú intelligens manuális (iMT) vagy hétfokozatú duplakuplungos (DCT) sebességváltót választhatunk. Max. teljesítmény: 159 LE, Max. forgatónyomaték: 253 Nm
1.6 CRDi dízelmotor

1.6 CRDi dízelmotor

Az 1,6 literes dízelmotor 136 lóerős kivitele mostantól csak 48 voltos mild hibrid technológiával felszerelve elérhető. A motorhoz hatfokozatú intelligens manuális (iMT) vagy hétfokozatú duplakuplungos (DCT) sebességváltót választhatunk. Max. teljesítmény: 136 LE, Max. forgatónyomaték 320 Nm (DCT váltó esetén)
Hyundai Új i30 Fastback

Intelligens manuális sebességváltó (iMT)

A még takarékosabb üzem érdekében az iMT a gázpedál felengedésekor szétválasztja az erőátvitelt és a motort. A jármű vitorlázó üzemmódban fut.

7 fokozatú, duplakuplungos sebességváltó (DCT)

A hétfokozatú duplakuplungos sebességváltó a kézi sebességváltók takarékosságát és élvezetes vezethetőségét kombinálja az automata váltók kényelmével.

Hasznos funkciók egy helyen:

Valós idejű üzemanyagár-információ

Valós idejű üzemanyagár-információ

Találja meg a legközelebbi üzemanyagtöltő állomást vagy a legkedvezőbb üzemanyagárakat. A folyamatosan frissülő üzemanyag-információ ellátja Önt az aktuális árakra és töltőkutakra vonatkozó tájékoztatással.
Parkolás az utcán és parkolóházban

Parkolás az utcán és parkolóházban

Találjon parkolóhelyet gyorsabban, hatékonyabban és egyszerűbben. Ez a funkció segít megtalálni és összehasonlítani a parkolási lehetőségeket a parkolóházakban, a felszíni parkolókban, valamint az utcán. 
Időjárás előrejelzés

Időjárás előrejelzés

Szeretné tudni, milyen időjárással kell terveznie? A valós idejű időjárás szolgáltatás révén bármikor áttekintheti a tartózkodási helyére, úti céljára vagy kedvenc városaira vonatkozó, legfrissebb meteorológiai jelentéseket.
Traffipax figyelmeztetés

Traffipax figyelmeztetés

A teljes körű szolgáltatás a mobil és telepített sebességmérőkre egyaránt figyelmeztet*. Így Ön biztonságosan, magabiztosan és nyugodtan közlekedhet.
Találja meg az érdekes helyeket

Találja meg az érdekes helyeket

Minden eddiginél egyszerűbben kereshet rá úti célokra, érdekes helyekre, vagy a kettő kombinációjára. A szabadszavas keresésnek köszönhetően mindig megtalálja, amit keres.
Forgalom-információk

Forgalom-információk

Érjen célhoz gyorsabban. A Hyundai valós idejű forgalominformációs szolgáltatása a pillanatnyi állapotokat figyelembe véve megmutatja az ideális útvonalakat, valamint az érkezés várható időpontját.

TECHNOLÓGIA

A legmodernebb technológiával a fokozott biztonságért.

Intelligens távolsági fényszóró asszisztens (HBA)

Intelligens távolsági fényszóró asszisztens (HBA)

Minimális stressz, maximális látómező. A HBA nem csak a szemből érkező, de az Ön előtt haladó járműveket is észleli, és szükség esetén tompított világításra vált.
Ön előtt megállt autó elindulására figyelmeztető rendszer (LVDA)

Ön előtt megállt autó elindulására figyelmeztető rendszer (LVDA)

A városi forgalomban különösen hasznos, ötletes funkció figyelmezteti Önt, ha közlekedési lámpánál vagy dugóban elindul az Ön előtt várakozó jármű.
Sávelhagyást megelőző rendszer (LKA)

Sávelhagyást megelőző rendszer (LKA)

Amennyiben a jármű a vezető akarata ellenére elhagyja a sávot, a rendszer hang- és fényjelzéssel riasztja a vezetőt, majd a kormányzásba beavatkozva visszatéríti a járművet a helyes irányba.

További biztonsági funkciók:

  • Sávkövető rendszer (LFA)
  • Ráfutásos balesetet megelőző rendszer (FCA)
  • Holttérben történő ütközést megelőző aktív rendszer (BCA)


  • Mögöttes keresztirányú forgalomfelügyelet (RCCA)
  • Sebességkorlátozó tábla felismerő rendszer (ISLW)
  • Vezetői éberségfelügyelet (DAW)
Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia

Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia

Mint minden Hyundai gépkocsi, az új i30 is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá.
A jövőre felkészített motortechnológia

A jövőre felkészített motortechnológia

Az összes, Európában újonnan forgalomba helyezett, benzinmotoros Hyundai i30 modell már most teljesíti az EURO 6d károsanyag-kibocsátási normát.

A jövőre felkészített motortechnológia! Ez az új i30 fastback!

Felszereltségi szintekről érdeklődjön értékesítő kollégáinknál, vagy kérjen ajánlatot még ma!


Munkatársaink

Forgács Róbert - értékesítési tanácsadó

Forgács Róbert

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Kobzi Gergely - értékesítési tanácsadó

Kobzi Gergely

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!