Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Hyundai NEXO modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

ÚTON EGY TISZTÁBB JÖVŐ FELÉ

A vadonatúj Hyundai NEXO nem csak a márka fejlett, környezetbarát gépkocsik fejlesztése iránti elkötelezettségének jelképe, hanem a vállalat üzemanyagcellás járművek (FCEV) piacán betöltött szerepét is erősíti. Ismerje meg közelebbről!

Hyundai NEXO

DESIGN

A vadonatúj NEXO egy merész lépés a szebb jövő felé. Az autó külső megjelenésében is ezt hivatott mutatni: annyira fennkölten futurisztikus és áramvonalas, amennyire az lehetséges. A NEXO kifinomult eleganciáját úgy optimalizálták, hogy a lehető legkevesebb üzemanyagot fogyassza. Ugyanezt biztosítja az autón alkalmazott, számos aerodinamikai megoldás. A NEXO az elismert ix35 Fuel Cell üzemanyagcellás modellénél (0,350) is kedvezőbb - 0,329-es - közegellenállási együtthatóval rendelkezik.
Hyundai NEXO
Hyundai NEXO
LÉGFÜGGÖNYÖK

LÉGFÜGGÖNYÖK

A kiváló aerodinamikai teljesítmény elérése érdekében alkalmazot légfüggönyök sportos bevezető nyílásai remekül néznek ki az autón, ráadásul optimális légáramlást biztosítanak a karosszéria oldalfala menén, valamint a kerekeknél.
KASZKÁD HŰTŐMASZK

KASZKÁD HŰTŐMASZK

A Hyundaira jellemző, jellegzetes kaszkád hűtőmaszkjának újragondolt változata tökéletesen harmonizál a NEXO kettős fényszóró-kialakításával és a kompozit lámpatesteivel.
KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK

KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK

A kimondottan a NEXO modell számára tervezett, stílusos 17" és 19" colos könnyűfém keréktárcsák aerodinamikailag optimalizált kialakítása miatt, a levegő gondtalanul áramolhat a tárcsa felszíne felett, miközben hűti a fékeket is.
LED-ES LÁMPATESTEK

LED-ES LÁMPATESTEK

Finoman ívelt, különleges kialakítású LED-es horizont helyzetjelző fények az orr teljes szélességében húzódnak, majd a két oldalon, finoman beleolvadnak a LED-es nappali világításba. Az egyedi kialakítású hátsó lámpatest, magában foglalja a féklámpát, a helyzetjelzőt és az irányjelzőket is.

BELSŐ TÉR

A NEXO rendkívül funkcionális és stílusos belső terét úgy alakították ki, hogy minden egyszerűen leolvasható és könnyen elérhető legyen. A Hyundai ebben a szellemben tervezte meg a hídként kialakított középkonzolt, amelyen biztonságosan és kényelmesen módosíthatók a beállítások, anélkül, hogy tekintetét le kellene vennie az útról.
MINT A MOZIBAN

MINT A MOZIBAN

A 12,3 széles formátumú kijelzőn jelennek meg a navigációs, energiafelhasználási és infotainment adatok, valamint a klímaberendezés kezelőszervei. A rendszer támogatja az Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkciókat.

HELYKÍNÁLAT

461 literes (VDA) csomagtartójával a NEXO bőséges helyet kínál a csomagok számára is. Az üléseket lehajtva pedig 1466 literes csomagtartót kapunk.
HELYKÍNÁLAT
 
KORMÁNYKERÉK

KORMÁNYKERÉK

A kezelőszervek ergonomikus elhelyezéseknek köszönhetően, Ön menet közben is biztonságosan múködtetheti a fedélzeti rendszereket. 
TÁROLÓREKESZEK

TÁROLÓREKESZEK

A NEXO hajtáslánca lehetővé tette, hogy a hagyományos sebességváltó kart elektronikus nyomógombokra cseréljék ki. A felszabadult helyre praktikus tárolási megoldást alakítottak ki továbbá a mobiltelefonok töltésére is lehetőség van.
MŰSZEREGYSÉG

MŰSZEREGYSÉG

A 7 colos, nagy fényerejű digitális műszeregység fontos információkat jelenít meg. A menetadatok és a hatótávolság mellett megmutatj például, hogy a vezetési stílus miként befolyásolja az energiafogyasztást.
ANYAGHASZNÁLAT

ANYAGHASZNÁLAT

A környezetbarát anyaghasználatnak köszönhetően, a NEXO fedélzetén minden, gyakran megérintett felületet UL-tanúsítvánnyal ellátott bioanyagok borítanak. Ilyen például a bambusz alapú tetőkárpit, műanyagok, burkolatok, héjak és padlószőnyegek.
 
Hyundai NEXO

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A fejlett, élvonalbeli vezetőtámogató rendszereket (ADAS) bemutató Hyundai Smart Sense csomag fokozott biztonságot és nyugalmat kínál Önnek, és utasai számára. Az új technológiák közül, érdemes kiemelni az automatikusan parkoló és sávkövető rendszereket.
HOLTTÉRFIGYELŐ

HOLTTÉRFIGYELŐ

A hátsó lökhárítón elhelyezett, két radarral és kamerákkal dolgozó rendszer figyelmezteti a vezetőt, ha a holtterében mozgó járművet észlel. A holttérfigyelő monitor, sávváltás kezdeményezésekor a műszeregységben megjeleníti az oldalsó, illetve a jármű mögötti területek képét.
RSPA

RSPA

Távirányításos intelligens parkolást segítő rendszerrel, (RSPA) a NEXO képes távvezérléssel leparkolni, vagy kiállni a parkolóból. Illetve a rendszer gombnyomásra képes önállóan betolatni a parkolóba.
SÁVKÖVETŐ RENDSZER

SÁVKÖVETŐ RENDSZER

A NEXO az első olyan Hyundai modell, amely sávkövető segédlet funkciót (LFA) használ. A rendszer 0-145 km/óra sebességtartományban a forgalmi sáv középvonalában tartja az autót, épp úgy a városban mint az autópályán.
FCA

FCA

A ráfutásos balesetet megelőző rendszer (FCA) képes automatikusan lefékezni, ha az utat pásztázó kamerák és radarok segítségével azt érzékeli, hogy az elöl haladó jármű hirtelen lassít. Ezen felül a rendszer gyalogosok észlelésére is képes.

TECHNOLÓGIA

A Hyundai ismét magasra tette a mércét az üzemanyagcellás járművek (FCEV) terén. A vállalat második sorozatgyártású üzemanyagcellás típusa a NEXO, a piacon jelenleg elérhető egyik legfejlettebb üzemanyagcellás rendszernek köszönhetően, a világ egyik legjobb hatótávolságát és menetteljesítményét kínálja a fogyasztónak. A rendszert s Hyundai teljes egészében házon belül fejlesztette ki.
ÉLVONALBELI ÜZEMANYAGCELLÁS TECHNOLÓGIA

ÉLVONALBELI ÜZEMANYAGCELLÁS TECHNOLÓGIA

A közlekedés jövőjébe enged bepillantást a forradalmian újszerű üzemanyagcellával felszerelt NEXO.

REGENERATÍV FÉKEZÉS

A NEXO modell a villanymotor segítségével lassít, és az eközben felszabaduló mozgási energiát elektromos energia formájában nyeri vissza, majd az akkumulátorban eltárolja, így gondoskodva annak töltöttségéről.
REGENERATÍV FÉKEZÉS
 
Hyundai NEXO

Az üzemanyagcellás hajtáslánc működése során, a rendszer először a három tartályban tárolt hidrogént az üzemanyagcella kötegbe vezeti. Illetve levegő áramlik be.
Hyundai NEXO

A hidrogén és a levegő reakciója áramot és vizet termel az üzemanyagcellában.
Hyundai NEXO

Az így keletkezett áram az elektromos motort ellátja energiával.
Hyundai NEXO

A NEXO egyetlen kibocsátása a reakció során keletkező víz. A hidrogén sokoldalúságának köszönhetően, a felhasználás során nulla kibocsátás keletkezik, illetve teljesen zéró emissziós utakat érhetünk el vele.

KAPCSOLAT

VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTÉS

VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTÉS

A vezeték nélküli töltőtálca (Qi szabvány) segítségével kábelek nélkül, könnyedén feltöltheti Qi-kompatibilis okostelefonját.
PRÉMIUM AUDIORENDSZER

PRÉMIUM AUDIORENDSZER

A KRELL audiorendszer kiváló hangzást biztosít az autóban. A külső erősítő és a nyolc hangszóró az autó minden utasát különleges zenei élményben fogja részesíteni.

A TISZTÁBB LEVEGŐÉRT
A NEXO modell, kizárólag tiszta vizet bocsát ki a működése során. Ráadásul még a levegőt is tisztítja menet közben. Mivel az üzemanyagcella üzemeléséhez tisztított levegőre van szükség, a NEXO légszűrője a legapróbb szemcséket is eltünteti a levegőből, majd a fel nem használt mennyiséget visszaengedi a légkörbe, amely így tisztábbá válik. Az autó érintőképernyőjén megjeleníthető a megtisztított levegő, illetve a ki nem bocsátott széndioxid mennyisége.

5 ÉV GARANCIA KILOMÉTER-KORLÁTOZÁS NÉLKÜL

Mint minden Hyundai gépjármű, úgy a NEXO modell is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az utazásokat, hogy autója miatt kellene aggódnia. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját - alapáron.

ÖNT IS LENYŰGÖZTE A HIDROGÉN ÜZEMANYAGCELLÁS NEXO MODELL?

Ne habozzon, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal és kérjen ajánlatot még ma!


Munkatársaink

Forgács Róbert - értékesítési tanácsadó

Forgács Róbert

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Kobzi Gergely - értékesítési tanácsadó

Kobzi Gergely

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Székely György - értékesítési vezető

Székely György

értékesítési vezető
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!