Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

Hyundai KONA Hibrid
modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

A legújabb KONA modell elektromos energia segítségével nyújtja meg az egységnyi üzemanyaggal megtehető távolságot. Mindezt anélkül, hogy Önnek töltenie kellene a jármű akkumulátorát, vagy változtatnia kellene vezetési szokásain. Csökkentse üzemanyag fogyasztását és károsanyag kibocsátását a vadonatúj KONA benzinmotorja és villanymotorja együttes erejével.

Lehengerlő teljesítmény

A magabiztos és egyedi, vadonatúj KONA Hybrid díjnyertes formaterve bevezetésekor egy csapásra sikeressé tette az eredeti KONA modellt.

  • Szépen megformált vonalak, stílusos élek - minden irányból magával ragadó jelenség.
  • Kéttónusú tetőlemez - a tíz karosszéria-árnyalat és a kétféle tetőszín révén összesen 27 kombináció valósítható meg.
ÚJ KIA CEED
ÚJ KIA CEED
A merész formaterv izmos, plasztikus idomai, a kecses LED-es fényforrások és a Hyundai erőteljes crossover DNS-ét kihangsúlyozó, egyedi stíluselemek lenyűgözik a szemlélőt Hátsó légterelő.A kecses hátsó légterelőben kapott helyet a beépített LED-es féklámpa. A cápauszony-antenna közvetlenül a légterelő előtt helyezkedik el.  

Mi az a hibrid?

A vadonatúj KONA Hybrid benzin- és villanymotorral egyaránt rendelkezik:ezt nevezzük párhuzamos full hibrid hajtásláncnak. A kettő együtt, egy nagyteljesítményű lítium-ion polimer akkumulátor támogatásával biztosít kiváló üzemanyag-fogyasztást és csekély károsanyag-kibocsátást. A hibrid hajtáslánc a pillanatnyi menethelyzettől függően zökkenőmentesen vált át a belső égésű és az elektromos motor között; olykor mindkettőt egyidejűleg működtetve. A regeneratív fékrendszer elemeként a villanymotor a jármű lassításában is szerepet vállal, és eközben feltölti Ön helyett az akkumulátort.

Kiemelkedő hibrid teljesítmény

A sportos szabadidőjármű különlegesen hangolt, közvetlen befecskendezéses benzinmotorjához egy akkumulátorról táplált villanymotor társul. A két erőforrás együtt kiemelkedő teljesítménye: 141 lóerőre és 265 Nm forgatónyomatékra képes. Ha ehhez hozzávesszük a hatfokozatú, sportos duplakuplungos sebességváltót, lenyűgöző vezetési élményben lesz részünk, amely bőséges forgatónyomatékkal és minimális üzemanyag-fogyasztással teszi élvezetessé az utazást.

ÚJ KIA CEED

Benzinmotor

Az egyedi hangolású 1,6 literes GDI belső égésű motor legnagyobb teljesítménye 105 LE, termikus hatásfoka a legjobb a kategóriában. A közvetlen benzinbefecskendezés az utolsó csepp energiát is kifacsarja az üzemanyagból

ÚJ KIA CEED

Villanymotor

Élvezze az elektromos gyorsulást. A 43,5 lóerős villanymotor kiemelkedő forgatónyomatékot és csekély energiafogyasztást biztosít. Emellett álló helyzetből lenyűgöző gyorsítóképességgel ruházza fel az autót

Hatfokozatú duplakuplungos sebességváltó

A KONA Hybrid innovatív duplakuplungos sebességváltója (DCT) természetes, sportos váltási érzettel teszi még inkább magával ragadóvá az utazást. A rendszer jobb gyorsítóképességet és azonnali gázreakciót biztosít; a kézi sebességváltók takarékosságát és robbanékonyságát kombinálja az automata váltók kényelmével.

Lítium-ion polimer akkumulátor

Az 1,56 kWh kapacitású, nagyteljesítményű akkumulátor kiemelkedő töltési / kisütési jellemzőkkel bír, így az elektromos hajtásban és a fékenergia-visszanyerésben egyaránt remekel. Az ülések alá beépített akkumulátoroknak köszönhetően a KONA Hybrid kivételesen alacsony tömegközépponttal büszkélkedhet. Ez nagyban javítja a modell dinamizmusát, és hozzájárul az élvezetes vezethetőséghez.

A vadonatúj KONA Hybrid hibrid hajtáslánca a pillanatnyi menethelyzettől függően zökkenőmentesen vált át a belső égésű és az elektromos motor között. A regeneratív fékrendszer a villanymotor segítségével lassítja az autót, és közben tölti az akkumulátort. Az akkumulátorban tárolt energia táplálja a villanymotort, amely gyorsítás során, emelkedőn vagy kis sebességű haladás esetén kapcsolódik be a hajtásba. Ezt az összetett energiaáramlást szemléltetik az alábbi animációk

Technológia

A KONA Hybrid a Hyundaitól elvárható, harmonikus kapcsolódási funkciók mellett olyan, az életet leegyszerűsítő, innovatív technológiákat kínál.

Bluelink kapcsolódás

Vezérelje a KONA Hybridet okostelefonjáról - vagy szóbeli utasításokkal. A Bluelink Connected Car csatlakoztatott szolgáltatások révén zökkenőmentes kapcsolódási funkciókat vehet igénybe a vadonatúj KONA Hybrid fedélzetén: utazását online hangfelismerés és funkciók széles választéka teszi kényelmesebbé és élvezetesebbé. A 10,25 colos AVN monitor mellé alapértelmezésben öt éven át érvényes, ingyenes előfizetés jár a Hyundai LIVE szolgáltatásaira.

  • Távolból reteszelhető, oldható központi zár ? Ne aggódjon, ha elfelejtette bezárni autóját: a KONA Hybrid emlékeztető üzenetet küld okostelefonjára. Ezután elég beírnia PIN kódját, és a Bluelink alkalmazásból máris bezárhatja vagy kinyithatja a KONA Hybrid központi zárját
  • Célállomás autóba küldése - Navigációs rendszerrel felszerelt KONA Hybrid modell esetén a Bluelink alkalmazással már azelőtt rákereshetúti céljára, hogy beszállna a gépkocsiba.
  • Távoli autókereső - Nem emlékszik, merre parkol? Nyissa meg a Bluelink alkalmazást, és a térkép útba igazítja
  • A Bluelink alkalmazás a Google Play Store-ból ésaz Apple App Store-ból egyaránt letölthető
ÚJ KIA CEED


ÚJ KIA CEED

Új digitális műszeregység.

A sebességmérő és az akkumulátor töltéséről, illetve kisütéséről tájékoztató hibrid műszer közelében közelében, optimális pozícióban helyezkedik el az opciós, 4,2 colos LCD monitor, amely olyan fontos információkat jelenít meg, mint az akkumulátor töltöttsége, az energiaáramlás, az aktív biztonsági funkciók állapota, a tankolásig megtehető távolság, az üzemanyag-fogyasztás, a navigációs utasítások, valamint a külső hőmérséklet.Kifinomult belsőtér

ÚJ KIA CEED

A vadonatúj KONA Hybrid belső terében kivételesen magas szintű kényelem várja; kiváló minőségű anyagok teremtenek kifinomult hangulatot. Az alapfelszerelés részét képezi az exkluzív Fehér beltéri színcsomag. A légbeömlők keretét és a váltószoknyát szegélyező fehér dekorrészletekhez a kilincseken, a kormánykerék küllőin és a légbeömlő rostélyokon megjelenő fényes fekete elemek társulnak. Az összhatást az ülések kontrasztos fehér öltései teszik még stílusosabbá.

 


ÚJ KIA CEED

Az opcióként elérhető, vadonatúj 10,25 colos audio-video navigációs (AVN) rendszer a megújult utastér dísze. A testre szabható, osztott képernyőn a Hyundai fejlett Bluelink? csatlakozási szolgáltatása, valamint a LIVE szolgáltatások is elérhetők (utóbbi 5 éven át ingyenes előfizetéssel.) Hozzáférés valós idejű információkhoz: üzemanyag töltőállomások, forgalmi információk, időjárás, érdeklődésre számot tartó helyek (POI), valamint parkolási lehetőségek az utcán és parkolóházakban. A szolgáltatás Hyundai kereskedés-keresőt, is tartalmaz.

 


ÚJ KIA CEED

Szintén alapfelszerelés a padlókonzolon elhelyezett, elektronikus rögzítőfék. A könnyen kezelhető nyomógombbal aktiválható, illetve oldható a rögzítőfék. Az így felszabadult helyen tárolórekeszt, valamint vezeték nélküli okostelefon töltőaljzatot alakítottak ki.


 


ÚJ KIA CEED

Hűvös napokon is melegen tartja a kezét. A fűthető kormánykerék fényes fekete betétekkel díszített küllőin ergonomikusan helyezkednek el a kezelőszervek, így menet közben biztonságosan tarthat kapcsolatot a külvilággal, és működtetheti a fedélzeti rendszereket

 


ÚJ KIA CEED

A KRELL prémium audiorendszere lenyűgöző hangzással gondoskodik a fergeteges és stílusos szórakozásról. A rendszer nyolc hangszóróból áll; kettő 20 mm-es magashangszóróból, négy darab, egyenként 160 mm-es mélyhangszóróból, egy 100 mm-es centerhangszóróból, valamint egy 200 mm-es mélynyomóból. A nyolccsatornás erősítő csatornánk 45W teljesítménnyel teremt maximális zenei élményt a fedélzeten.

 


ÚJ KIA CEED

Hűvösen elegáns? Vagy otthonosan meleg? Az első ülések három fokozatban állítható szellőzéssel és fűtéssel is rendelhetők, ami az időjárástól függetlenül kényelmes utazási élményt szavatol. A hátul utazók szintén részesülhetnek a fűthető ülések örömeiből.


Hyundai SmartSense

Az élvonalbeli, fejlett vezetőtámogató funkciókat felvonultató Hyundai SmartSense rendszer révén a vadonatúj KONA Hybrid a legmodernebb aktív biztonsági technológiákat kínálja, amelyek biztonságosabbá és egyben pihentetőbbé is teszik az utazást.

Aktív biztonsági technológia.

A vadonatúj KONA Hybrid figyelmezteti Önt a fenyegető veszélyekre, az ütközéseket elkerülő, automatikus fékvezérléstől kezdve a holttérben mozgó járművek észleléséig. Ráadásul a kis és nagy sebességnél egyaránt működőképes, sávelhagyást gátló rendszer aktív ellenkormányzással akadályozza meg, hogy Ön akaratlanul elhagyja a forgalmi sávot.

  • Automatikus távolságifény-vezérlés (HBA) az adaptív távolsági világítás funkció éjjel észleli a szemből érkező, illetve előttünk, velünk azonos irányban haladó gépkocsikat, és szükség esetén tompított világításra vált át. Amikor a rendszer nem észlel járművet, automatikusan visszakapcsolja a távolsági világítást.
  • Vezető éberség-felügyeleti riasztás (DAW) amennyiben a rendszer fáradtságra vagy figyelemelterelésre utaló viselkedést észlel, hangjelzéssel, valamint pihenőt javasló üzenettel figyelmezteti a vezetőt.
  • Intelligens sebességkorlátozás figyelmeztetés (ISLW) azonosítja a forgalmi jelzőtáblákat, és valós időben jeleníti meg az éppen aktuális sebességkorlátozásokat és előzési tilalmakat.

 Munkatársaink

Forgács Róbert

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 915 4096
Videochat
Elérhető
Forgács Róbert

Kobzi Gergely

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 480 6055
Videochat
Nem elérhető
Kobzi Gergely
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!