Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

Hyundai Új i30 modellismertető 
ÁRLISTA LETÖLTÉSE

 
FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

 
MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

A VADONATÚJ hyundai i 30

LÉPJ TOVÁBB MEGÉRKEZETT AZ AUTÓ, NEKÜNK.
Karakteres, időtlen formaterv
Továbbfejlesztett aktív biztonság
Fejlett kapcsolódási funkciók

ÍME, AZ AUTÓ, NEKÜNK!


Ritkán születik olyan autó, ami megjelenésében és hangulatában is pont olyan, mint amilyennek kívántuk volna. A vadonatúj Hyundai i30 ilyen autó, méghozzá a lehető legstílusosabb.


IDŐTÁLLÓ FORMATERV
A pontosan megmunkált felületek, az elkeskenyedő sziluett, a kifejező formai részletek kecses, egyszerű kifinomultságról tanúskodnak.

A vezető éberségének csökkenésére figyelő rendszer (DAA)
AA DAA a kormányszög, a kormányzási nyomaték, a jármű forgalmi sávon belüli helyzete és a menetidő ellenőrzése és elemzése révén képes felismerni, ha a vezető kezd fáradni, és ilyenkor hang- és fényjelzéssel figyelmeztet a potenciális veszélyre. A rendszer érzékenysége állítható.

Sebességkorlátozás információ (SLIF)
A SLIF az elülső kamerát, valamint a navigációs rendszertől kapott információkat együttesen felhasználva azonosítja a forgalmi jelzőtáblákat, és valós időben jeleníti meg az éppen aktuális sebességkorlátozásokat. Az információ a navigációs berendezés kijelzőjén és a Supervision műszeregységben egyaránt megjelenik.

 
 
 

KÜLSŐ


LÉPJ TOVÁBB STÍLUSOSAN!
A vadonatúj i30 időtlen dizájn-koncepciója a gondosan megmunkált, érzelmektől átitatott részletekben is tetten érhető.

LÉPJ TOVÁBB KÉNYELEMBEN!
A műszerfal és a belső tér megnyugtató egyszerűsége elegáns, minőségi, tágas tér hatását kelti. Minden nem illúzió: a vadonatúj i30 a kategória egyik legtágasabb képviselője.


Belső környezet A vadonatúj i30 modellhez három exkluzív belső színharmóniát dolgoztunk ki.


Automatikus vezérlésű klímaberendezés
A kétzónás, automatikus klímaszabályozás révén a két első utas külön-külön hőfokbeállítást alkalmazhat. Csak a kívánt hőmérsékletet kell beállítani és a rendszer gondoskodik a többiről.

Lebegő 8” érintőképernyő
A navigációs rendszerhez hét éves, ingyenes előfizetést kínálunk a LIVE szolgáltatásokra. A rendszer információi a 8” színes érintőképernyőn jelennek meg; a műszerfalból kiemelkedő kijelzőt a vezető és az első utas egyaránt tökéletesen leolvashatja.

7 fokozatú, duplakuplungos sebességváltó (DCT)
A különleges kialakítású 7-DCT sebességváltó még dinamikusabb vezethetőséget eredményez, optimalizált üzemanyag-fogyasztás mellett. A berendezés gyorsan, finoman és élvezetesen vált fokozatot. A vezető háromféle – normál, öko és sport – üzemmód közül választhat.

 
 
 

LÉPJEN FELJEBB ÉLVEZETESEN
A vadonatúj i30 új hajtáslánc-kínálatának tagjai nagyobb teljesítményt kínálnak,
szerényebb üzemanyag-fogyasztás mellett.


1.0 T-GDi


benzinmotor Az 1,0 T-GDi egy kisméretű, turbó benzinmotor, 120 LE és 171,1 Nm és 1.500-4.000 ford/perc teljesítménnyel, 6-sebességes kézi váltóval kombinálva.


1.4 T-GDi


benzinmotor A dinamikus, robbanékony vezethetőséget kínáló, új fejlesztésű 1.4 T-GDi erőforrás legnagyobb teljesítménye 140 lóerő; 242 Nm maximális Forgató-nyomatéka már 1500/perc fordulatszámon jelentkezik. A motor hatfokozatú kézi vagy hétfokozatú duplakuplungos sebességváltóval társítható.

 

1.6 CRDi


dízelmotor A lenyűgözően nyomatékos turbódízel erőforrás három teljesítményszinten rendelhető. A legerősebb kivitel 136 lóerős, a középső 110 lóerőt ad le, míg a takarékosságot szem előtt tartó vásárlók számára 95 lóerős kivitelben is elérhető. Mindhárom változat hatfokozatú kézi sebességváltóval rendelhető.


1.4 MPi


benzinmotor A benzines szívómotor legnagyobb teljesítménye 100 lóerő; maximális Forgató-nyomatéka 134 Nm (3500/percnél.) A motorhoz hatfokozatú kézi sebességváltó csatlakozik.


LÉPJ TOVÁBB MAGABIZTOSAN! Hiánytalan biztonsági alapfelszerelésével a vadonatúj i30 megnyugtatóan gondtalanná teszi az utazást.


Sávelhagyást gátló rendszer (LKAS) Az elöl elhelyezett radar- és kamera-alapú rendszerek az utat pásztázva érzékelik az előttünk haladó járműveket, illetve az úton átkelő gyalogosokat. Az AEB automatikus vészfékezéssel igyekszik elkerülni az ütközést, vagy csökkenteni annak súlyosságát. Az alapkivitelű AEB az előre tekintő kamerát alkalmazva érzékeli az elöl haladó járműveket, az opcióként megrendelhető radar pedig a gyalogosok észlelését is lehetővé teszi.

Elülső ütközésre figyelmeztető rendszer (FCWS) Az FCWS az előre tekintő kamera segítségével észleli, ha frontális ütközés veszélyes fenyeget, és figyelmezteti a veszélyre a sofőrt. Az AEB pedig automatikus vészfékezéssel igyekszik elkerülni az ütközést, vagy csökkenteni annak súlyosságát.

Sávelhagyást gátló rendszer (LKAS) A rendszer megakadályozza a vezető figyelemvesztése következtében előforduló, nem szándékos sávváltásokat, ezzel fokozva a jármű aktív biztonságát. Az LKAS rendszer hang- és grafikus jelzéssel figyelmezteti a vezetőt, majd szükség esetén korrekciós erőhatást gyakorol a kormányra.

 
 
 

LÉPJ TOVÁBB KÖNNYEDÉN!


Az elegáns nyugalmat sugárzó belső térrel összhangban a vadonatúj i30 fejlett vezetőtámogató rendszerei pihentetővé teszik az utazást.

  • Hátsó és első parkolástámogatásHátsó és első parkolástámogatás
  • Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia
  • Elektromos rögzítőfék
  • Navigációs rendszer
 
 Munkatársaink

Forgács Róbert

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 915 4096
Videochat
Elérhető
Forgács Róbert

Kobzi Gergely

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 480 6055
Videochat
Nem elérhető
Kobzi Gergely
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!