Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy december 14-én, szombaton szalonjaink: 8:00 - 18:00 óráig, szervizeink: 7:00 - 15:30 óráig tartanak nyitva.

Hyundai Új i20 modellismertető 
ÁRLISTA LETÖLTÉSE

 
MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

HYUNDAI ÚJ GENERÁCIÓS i20 MODELLJE

Arany kormánykerék Díj 2015
Egyedi külső formai megoldások
Európai piac igényeire szabva
Elsőosztályú praktikum
ElőzőKövetkező

AZ AUTÓ, AMELYTŐL GYORSABBAN VER A SZÍV


A Folyékony szobrászat 2.0 formatervezési filozófia ismét lélegzetelállító szépséget teremt.

FOLYÉKONY SZOBRÁSZAT 2.0
A Hyundai „Folyékony szobrászat 2.0" formatervezési filozófiáját dinamikus, elnyújtott lámpatestek és precíz felületi élkidolgozások teszik még erőteljesebbé.

 

 

Sík csomagtérpadlóAlig férnek be a nagyobb csomagok?
Az i20 sík padlójú csomagtartójával ez többé nem fordulhat elő. A hátsó ülések részben vagy teljesen ledönthetők, így Ön szabadon variálhatja a csomagok és utasai férőhelyét. Hajtsa le az üléseket, dobja be a táskákat, és már indulhat is (Comfort felszereltségi szinttől az alapfelszereltség része).

 

 

 

Praktikus térAnnyira célszerű és kényelmes - szinte elfelejti, hogy autóban ül. A komfortot és a praktikumot olyan megoldások hosszú sora fokozza, mint a műszeregységben található TFT LCD kijelző (LED felszereltségi szint esetén az alapfelszereltség része) - amely könnyen, egyértelműen leolvasható információkkal szolgál, vagy a felhasználóbarát távvezérlő gombok, amelyek segítségével ösztönösen, hüvelykujjával kezelhet számos szolgáltatást.

 

 

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDWS)
Soha többé nem kell attól félnie, hogy lesodródik az útról, hála az új generációs i20 sávelhagyásra figyelmeztető rendszerének (LDWS). A berendezés azonnali vizuális és hangjelzéssel figyelmezteti, amint a jármű az Ön akarata ellenére készül elhagyni a forgalmi sávot (Comfort felszereltségi szinttől az alapfelszereltség része).

Keréknyomás ellenőrző rendszer (TPMS)
A keréknyomás ellenőrző rendszer (TPMS) az indulástól az érkezésig folyamatosan tájékoztatja Önt az abroncsok állapotáról. Az aktuális adatokat érzékelők továbbítják a műszerfalra.

ELKÁPRÁZTATJA A SZEMET


A fényszóróktól a sportos ívű tetővonalig, az éles karaktervonaltól a kecses C-oszlopig le sem tudja venni róla tekintetét.

 
 
 

Sötétített ablaküvegek
A kényelmes és meghitt utazás érdekében a hátsó szélvédő, valamint a hátsó oldalablakok sötétített üvegből készültek.

Övvonal védőbetét
Az egyedi megjelenésű oldalsó betét tökéletesen harmonizál az első és hátsó lökhárítók karakterével, dinamikus és áramvonalas megjelenést kölcsönöz a járműnek, ugyanakkor megóvja az oldalelemeket a karcolódástól (LED és Panoráma felszereltség esetén az alapfelszereltség része).

Kerekek
Az i20 sportos kialakítású keréktárcsái kifinomult stílusról és első osztályú minőségről tanúskodnak. Akár a 15 colos acél keréktárcsákat választja, akár a 16 colos könnyűfém felnik mellett dönt (Comfort felszereltségi szinttől elérhető opció vagy széria), messzemenőkig elégedett lesz divatos, dinamikus megjelenésükkel.


ÉRZÉKI, ELŐZÉKENY KÖRNYEZET, AMELY CSAK ÖNRE VÁR Engedje, hogy magával ragadja a beltér hangulata, és soha többé nem akar majd kiszállni.


 

Belső színvilágA beltérben felhasznált, gondosan megválogatott anyagok a kategóriában egyedülálló, kiváló minőségű környezetet teremtenek. Tegye egyedivé a beltér hangulatát: válasszon a jellegzetes ’dekorcsomagok’ közül, és élvezze az új, ergonomikus kialakítású műszerfal nyújtotta kényelmes vezethetőséget. Az i20 a karosszériaszínek, beltéri burkolatok és kárpitok széles választékával kapható. A műszerfal és az ajtókárpitok az ülések színével harmonizáló, kiváló minőségű termoplasztikus poliolefinből (TPO) készülnek.

 
 
 
 • Pohártartók
 • Palacktartók az ajtókban
 • Középkonzol és könyöklő

SZERÉNY MÉRETEK, LENYŰGÖZŐ TELJESÍTMÉNY Váratlan meglepetés: élje át a hihetetlen teljesítmény élményét.


 • 1.4 CRDi dízelmotor
 • 1.1 CRDi dízelmotor
 • 1.25 MPi benzinmotor

Erőátvitel
A hatfokozatú kézi kapcsolású sebességváltó alapfelszereltség minden motornál, kivéve az ötfokozatú kézi váltóval szerelt, 1,25 literes benzinmotorokat.

McPherson első felfüggesztés
Az elöl alkalmazott McPherson rugóstagok merev és tartós konstrukciót alkotnak, ami kiemelkedő vezethetőséget és ütközési biztonságot nyújt.

SOKAT GONDOL A BIZTONSÁGRA? MEGTALÁLTA A VÁLASZT.


Semmi nem lehet fontosabb az Ön és családja biztonságánál. Az i20 a legmodernebb technológiákkal óvja utasait.

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDWS)
A szélvédő felső részén elhelyezett kamera felügyeli a sáv szélét jelző felfestéseket, és figyelmezteti a vezetőt, amennyiben a jármű előzetes irányjelzés nélkül kezdi elhagyni a forgalmi sávot (Comfort felszereltségi szinttől az alapfelszereltség része).

 
 

Menetstabilizáló elektronika (ESC) és járműstabilitás-szabályozás (VSM)
Az optimális fékteljesítményről menetstabilizáló elektronika (ESC) gondoskodik: a rendszer automatikusan, a motornyomaték és a menetkörülmények függvényében ideális mértékű fékerőt juttat minden egyes kerékre. A járműstabilitás-szabályozás (VSM) pedig a megcsúszással fenyegető helyzetekben segít megőrizni a jármű stabilitását és biztonságát.

 • Hat darab légzsák
 • Vészfékezési jelzőrendszer (ESS)
 • Motoros ablakemelők becsípődésgátló funkcióval

AZ i20 PONTOSAN TUDJA, MI AZ A KÉNYELEM Élje át a maximális praktikum és a kifinomult helykihasználás nyújtotta kényelmet.


 • Intelligens kulcs nyomógombos motorindítással
 • Audiorendszer (rádió / CD / MP3)
 • Mobiltelefon dokkoló berendezés
 • Csatlakoztatás (AUX és USB)
 • Kézzel, négy irányban állítható kormánykerék
 • Eső- és szürkületi érzékelő
 • Supervision műszeregység színes TFT LCD kijelzővel
 
 
 

Munkatársaink

Kobzi Gergely

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 480 6055

Bodor Ádám

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 324 9973
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!