Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Hyundai Ioniq Hybrid
modellismertetőÁRLISTA LETÖLTÉSE

MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

 

Fedezze fel az új IONIQ Hybrid modellt, már 7 599 000 Ft-tól!
Megújult dizájnjával, világszínvonalú takarékosságával és ultramodern, fejlett vezetőtámogató és aktív biztonsági rendszereivel az új IONIQ Hybrid jobb, mint valaha. Mindezt anélkül, hogy akkumulátort kellene töltenie, változtatnia kellene vezetési szokásain, vagy akár a legcsekélyebb kompromisszumot meg kellene hoznia. Az ultramodern benzinmotor és az akkumulátorról táplált villanymotor dinamikus párosa kiemelkedően takarékos, mégis lenyűgöző teljesítményt kínál.

Kívül-belül megújult


 

Az IONIQ Plug-in letisztult, áramvonalas körvonalait egyedi formai részlettel tettük még vonzóbbá, kiemelve a modell kifinomult megjelenését. A dinamikus rácshálós hűtőmaszk harmonikusan illeszkedik a teljes LED-es fényszórókhoz és a LED-es nappali világításhoz, kifinomult első benyomást téve a szemlélőre.

Blue Link® csatlakoztatott jármű szolgáltatások.

A Blue Link® csatlakoztatott jármű szolgáltatások révén zökkenőmentes kapcsolódási funkciókat vehet igénybe a vadonatúj IONIQ Plug-in fedélzetén: utazását online hangfelismerés és funkciók széles választéka teszi kényelmesebbé és élvezetesebbé. A 10,25 colos AVN monitor mellé alapértelmezésben öt éven át érvényes, ingyenes előfizetés jár a Hyundai LIVE szolgáltatásaira. Hozzáférés valós idejű információkhoz: üzemanyag árak és töltőállomások, forgalmi információk, időjárás, érdeklődésre számot tartó helyek (POI), parkolási lehetőségek az utcán és parkolóházakban. A szolgáltatás Hyundai kereskedés-keresőt, valamint - ha a helyi törvények megengedik - traffipaxra figyelmeztető funkciót is tartalmaz.

Mi az a Hibrid?

Az új IONIQ Hybrid benzin- és villanymotorral egyaránt rendelkezik. A kettő együtt, egy nagyteljesítményű lítium-ion polimer akkumulátor támogatásával biztosít lenyűgöző üzemanyag-fogyasztást és csekély károsanyag-kibocsátást. Az IONIQ Hybrid zökkenőmentesen vált át a belső égésű és az elektromos motor között. A regeneratív fékrendszer elemeként a villanymotor a jármű lassításában is szerepet vállal, és eközben feltölti a villanymotort működtető akkumulátort.

 

Kecses kifinomultság

Az új IONIQ Hybrid lendületes formatervét egy sor új formai részlettel tettük még vonzóbbá. Alacsony légellenállás, maximális menetdinamika: mindössze 0,24-es közegellenállási együtthatójával az IONIQ Hybrid a jelenleg kapható egyik legáramvonalasabb autó a világon. A kecses kontúrok és az innovatív technológiák együtt minimálisra csökkentik a légellenállást, és ezzel együtt a károsanyag-kibocsátást is.

A valós idejű szolgáltatásokkal gyorsabban célba érhet

Az új IONIQ Hybrid gondoskodik arról, hogy Ön kipihenten és a lehető leggyorsabban célhoz érjen. A 10,25 colos AVN monitor mellé öt éven át érvényes, ingyenes előfizetés jár a Hyundai LIVE szolgáltatásaira. Valós idejű információk: üzemanyag árak és töltőállomások, forgalom, időjárás, érdekes úti célok (POI), parkolóhelyek utcán és parkolóházakban. A szolgáltatás Hyundai kereskedés-keresőt, valamint - ha a helyi törvények megengedik - traffipax figyelmeztetést is tartalmaz.

A hibrid teljesítmény csúcsa

Az új IONIQ Hybrid különlegesen hangolt, közvetlen befecskendezéses benzinmotorjához egy akkumulátorról táplált villanymotor társul: ez a dinamikus páros az üzemanyag-takarékosság új szintjét valósítja meg. A két erőforrás együtt kiemelkedő teljesítményre: 141 lóerőre és 265 Nm forgatónyomatékra képes. Ha ehhez hozzávesszük a sportos duplakuplungos sebességváltót és a nagy szilárdságú, kistömegű karosszériát, lenyűgöző vezetési élményben lesz részünk, amely bőséges forgatónyomatékkal és minimális üzemanyag-fogyasztással teszi élvezetessé az utazást.

Benzinmotor

Az egyedi hangolású 1,6 literes GDI belső égésű motor legnagyobb teljesítménye 105 LE, termikus hatásfoka a legjobb a kategóriában. A közvetlen benzinbefecskendezés az utolsó csepp energiát is kifacsarja az üzemanyagból.

Hatfokozatú duplakuplungos sebességváltó

Az IONIQ Hybrid innovatív duplakuplungos sebességváltója (DCT) finom vezethetőséggel teszi még élvezetesebbé az utazást. Az egyik kuplung a páratlan, a másik pedig a páros számú fokozatokat szolgálja ki, így gyorsabb kapcsolásokkal teszi dinamikusabbá a vezetés élményét.

Villanymotor

Élvezze az elektromos gyorsulást. A 43,5 lóerős villanymotor kiemelkedő forgatónyomatékot és csekély energiafogyasztást biztosít. Álló helyzetből pedig lenyűgözően gyorsít. Ráadásul az IONIQ Hybrid tisztán elektromos üzemben is képes közlekedni.

Lítium-ion polimer akkumulátor

Az 1,56 kWh kapacitású, nagyteljesítményű akkumulátor kiemelkedő töltési / kisütési jellemzőkkel bír, így az elektromos hajtásban és a fékenergia-visszanyerésben egyaránt remekel. Az ülések alá beépített akkumulátorok révén az IONIQ Hybrid kivételesen mély tömegközépponttal büszkélkedhet. Ez nagyban javítja a modell dinamizmusát, és hozzájárul az élvezetes vezethetőséghez.

Energiaáramlás

Az új IONIQ Hybrid hibrid hajtáslánca a pillanatnyi menethelyzettől függően zökkenőmentesen vált át a belső égésű és az elektromos motor között. A regeneratív fékrendszer a villanymotor segítségével lassítja az autót, és közben tölti az akkumulátort. Az akkumulátorban tárolt energia táplálja a villanymotort, amely gyorsítás során, emelkedőn vagy kis sebességű haladás esetén kapcsolódik be a hajtásba. Ezt az összetett energiaáramlást szemléltetik az alábbi animációk.

Kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás, csekélyebb károsanyag-kibocsátás: ECO-DAS

Az IONIQ Plug-in kiváló üzemanyag-fogyasztásához és csekély CO2-kibocsátásához a környezetbarát vezetési stílust támogató ECO-DAS rendszer is hozzájárul. Amikor Ön betáplál egy címet a navigációs rendszerbe, a prediktív energiagazdálkodási rendszer kielemzi az útvonalat, és a domborzati adatokat is figyelembe véve állítja össze az elektromos és benzinmotor használatának optimális megosztását. A vitorlázási segédlet tájékoztatja a vezetőt, ha hamarosan fékeznie kell, és ezzel hozzájárul az üzemanyag-fogyasztás csökkentéséhez.

Váltófülek és szabályozható regeneratív fékvezérlés

Az IONIQ Hybrid kormánykerékre szerelt, kettős szerepű váltófüleket kapott. Ezekkel Sport üzemmódban kézzel kapcsolhat a fokozatok között, még dinamikusabbá téve a vezetés élményét. ECO üzemmódban pedig velük szabályozható a regeneratív fékerő mértéke - azaz, hogy a villanymotor milyen erőteljesen lassítsa az autót, amikor Ön elveszi a lábát a gázpedálról.

eCall fokozott biztonság és védelem

Az IONIQ Hybrid automatikusan segítséget hív, ha balesetet szenvedett, és kinyíltak a légzsákok. Emellett az SOS gombot megnyomva Ön is kérhet vészhelyzeti segélynyújtást, a nap 24 órájában, az év bármely napján.

Korlátlan nyugalom és biztonság

Szériatartozék a nyugalom: az IONIQ Hybridre ugyanaz a teljes körű gyártói garancia vonatkozik, mint bármely más Hyundai gépkocsira. Emellett kiterjesztett garanciális konstrukció érvényes a nagyfeszültségű akkumulátorra.Munkatársaink

Forgács Róbert - értékesítési tanácsadó

Forgács Róbert

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Kobzi Gergely - értékesítési tanácsadó

Kobzi Gergely

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!