Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 31-től augusztus 21-éig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Augusztus 28-án már a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Honda Civic 5 ajtós
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

MEGÉRKEZETT AZ ÚJ 5 AJTÓS HONDA CIVIC

A Honda nem felejtette el sportos gyökereit, a márka egyik ikonikus modellje még vagányabb dizájnnal kapható 2020-tól.

DESIGN

Határozott vonalaival és kifinomult íveivel egyszerre sportos, letisztult és egyedi az új Civic. Nem kérdés, hogy a kifinomult, atletikus vonalak a kiemelkedő teljesítményre utalnak. Fontos újdonság az új, kis tömegű nagy merevségű karosszériaszerkezet, amellyel még fürgébbé és fordulékonyabbá vált az új modell.


A nyitható tetőablaknak köszönhetően szinte teljes a panoráma. Csak nyissa ki, és engedje be a külvilágot - így éjjel-nappal garantált az élmény!

BELSŐ TÉR

A Civic a letisztult, sportos külsején túl kényelmes utastérrel és kategóriaelső méretű belső térrel is büszkélkedhet. Meg fog lepődni, hogy mennyi minden elfér egy Honda Civic-ben!

Az új modell valódi segítséget jelent a mindennapokban, hiszen a kategória egyik legnagyobb csomagterét alakítottuk ki és variálhatóság terén is a legmagasabb szintre emeltük a modellt. A széles ötödik ajtó, a 60/40 arányban dönthető hátsó üléstámla és az egy kézzel is könnyedén kezelhető csomagtérroló jelentősen megkönnyíti a használatot, ezáltal a hétköznapokat és az utazásokat is.

A gondosan formázott, kiváló oldaltartású fűthető ülésekben helyet foglalva egyből kiderül, miért olyan különleges a Civic beltere. Élvezze a kellemes hangulatot, az igényes, puha tapintású anyagokat és a hétcolos érintőképernyővel társított Honda Connect infotainment rendszert!Széles, letisztult műszerfal, a kezelőszervek felhasználóbarát, egyszerű kiosztása jellemzi az új modellt. Elég egyetlen gombot megnyomnia a kormánykeréken, és mindent fontos adatot, értesítést, valamint üzenetet leolvashat a Vezetői Információs Kijelzőről.


Az automatikus rögzítőfék révén akkor sem gurul el az autó, ha lelép a fékpedálról és a kéziféket sem kell manuálisan behúznia. Amint rálép a gázpedálra, a rendszer kiold, Ön pedig folytathatja az utazást.


Az intelligens klímavezérlő folyamatosan figyeli a rendszer teljesítményleadását, és úgy szabályozza a légkondicionáló működését, hogy - a vezető és az utas oldalán is - mindig megfelelő legyen a hőmérséklet.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A Honda SENSING a járműipar egyik legfejlettebb menetbiztonsági csomagja, minden modern eszközt, illetve berendezést magában foglal, ami oltalmat nyújthat a vezető és az utasok számára.

Ütközés Erejét Mérsékelő Fékrendszer A rendszer észleli, ha valami (pl. egy gyalogos) a Civic útjába kerül, s azonnal figyelmezteti a vezetőt. Ha a sofőr nem reagál, a rendszer automatikusan csökkenti a jármű sebességét.

Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer Vizuális és hangjelekkel figyelmezteti a vezetőt, ha az autó irányjelzés nélkül hagyja el a forgalmi sávot.

Útpályaelhagyásra Figyelmeztető Rendszer A szélvédőre erősített kamera folyamatosan figyeli az utat, s ha azt észleli, hogy az autó letér az útpályáról, az elektronikus szervokormány segítségével visszairányítja a sávba. Bizonyos körülmények között arra is képes, hogy fékezéssel csökkentse a jármű sebességét.

Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer A rendszer automatikusan beazonosítja a -100 méteren belüli, útmenti, előzést tiltó és sebességkorlátozó - közúti jelzőtáblákat, és megjeleníti őket a központi kijelzőn. A képernyő

Intelligens Sebességhatároló A vezető által be- és kikapcsolható Intelligens Sebességhatároló az Adaptív Sebességrögzítő és a Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer képességeit kihasználva mindig arra a sebességre állítja be az autót, amit a legutóbbi tábla jelzett.

Intelligens Adaptív Sebességrögzítő Ez a rendszer képes megjósolni, hogy a szomszédos sávban haladó autó bevág-e a Civic elé vagy sem, és ennek fényében szabályozza a sebességet. Emellett képes a megadott távolságból követni az elöl haladó autót, így a vezetőnek nem kell folyton korrigálnia a tempót.

Adaptív Sebességrögzítő Alacsonysebességű Követőrendszerrel A rendszer folyamatosan figyeli a Civic előtt haladó járműhöz viszonyított távolságot, s automatikusan gyorsít, illetve fékez, ha mértéke eltér az előre meghatározottól. Ha a rendszer úgy érzékeli, hogy az elöl haladó autó teljesen lefékez, a Civic önműködően lassít, sőt meg is áll, Önnek még csak hozzá sem kell érnie a fékpedálhoz. Amint az autó előtt lévő jármű ismét elindul, a gázpedál érintésével ismét működésbe hozható a rendszer

Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer A rendszer automatikusan beazonosítja a -100 méteren belüli, útmenti, előzést tiltó és sebességkorlátozó - közúti jelzőtáblákat, és megjeleníti őket a központi kijelzőn. A képernyő

TELJESÍTMÉNY

A szuperhatékony motoroknak és a könnyű karosszériának köszönhetően páratlan irányíthatóságban lehet része. A legújabb Civic éppoly gyors, mint ahogy megjelenése alapján feltételeznénk. Két továbbfejlesztett benzinmotor közül választhat: az egyik egy erőteljes, 182 lőerős 1,5-es VTEC Turbo, a másik a hatékony, 126 lóerős 1,0-s VTEC Turbo benzinmotor. Bármelyik mellett teszi le voksát, biztos lehet benne, hogy kimagasló vezetési élményben lesz része.

Miután kiválasztotta az erőforrást, az átviteli erőegységen van a sor: a modell precíz, hatfokozatú manuális, illetve fokozatmentes, automatikus CVT váltóval rendelkezik.

FELSZERELTSÉGI CSOMAGOK

Sport Line

Válasszon két új modellváltozat közül - a gazdagon felszerelt Comfort Sport Line vagy a még több funkcióval rendelkező Executive Sport Line - közül.

  • 17 colos, Black könnyűfém felnik
  • Csomagtérajtó spoiler
  • Hátsó diffúzor elem
  • Oldalsó küszöbdekoráció
  • Piros műszercsoport világítás
  • Piros öltéssel ellátott ülések

A további felszereltségi szintekről tájékozódjon letölthető modellkatalógusunkból vagy kérjen információt értékesítő kollégáinktól!

Önt is lenyűgözte? Jöjjön el és próbálja ki márkakereskedésünkben!Munkatársaink

Marton Eszter - értékesítési tanácsadó

Marton Eszter

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4080
Kriffel László - értékesítési vezető

Kriffel László

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4080
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!