Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy március 22-től Márkakereskedéseinkben a megszokott nyitvatartási időben állunk szíves rendelkezésükre:
H-P: 8.00-18.00, Szo: 10.00-13.00.
Márkaszervizeink munkanapokon 7.00-15.30
között tartanak nyitva.

Honda HR-V modellismertető 
ÁRLISTA LETÖLTÉSE

 
FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

ÚJ Honda HR-V

Lehengerlő stílus

Kategóriájában egyedülálló SUV modellt alkotott a Honda, amely a sportkupék stíluselemit is tartalmazza. Meggyőző, izmos külseje már első látásra a sportosságot sugároz. A HR-V egyik erőssége a kinézete, ugyanis minden szögből határozott, jellegzetes és céltudatos látványt nyújt. Belső tere tágas, ülései körülölelik a benne helyet foglalót ezzel kényelmes testtartást és komfortot biztosítva. Az új Jazz modellből ismert mágikus ülésrendszer a HR-V-ben is megtalálható. Segítségével növelheti a csomagteret és bővítheti az autó használati módjait.

Maradjon kapcsolatban

A Honda Connect információs és szórakoztató rendszer lehetővé teszi, hogy Ön vezetés közben is kapcsolatban maradjon barátaival vagy kedvenc zenéivel. Ehhez nincs más dolga, csak csatlakoztassa Bluetooth®-kompatibilis vagy USB-kapcsolatra képes okos telefonját és máris egy 7 hüvelykes érintőképernyőről kezelheti azt.

ÚJ Honda HR-V
ÚJ Honda HR-V

Élvezetes és gazdaságos autózási élmény

Ugye Ön is álmodott már olyan autóról, amely erős teljesítménye ellenére fogyasztása és üzemeltetési költsége is alacsony? Jó hírünk van, hiszen az új HR-V rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal. Két erős motorral választható: a gyorsan reagáló 130 lóerős 1.5 i-VTEC benzinüzemű és a gazdaságos 120 lóerős 1.6 i-DTEC dízelüzemű. Mindkét változat elérhető az egyszerű, ám okos Alapjárat-leállítás (Start&Stop) és ECON funkcióval, amelyek maximalizálják a gazdaságosságot és a hatékonyságot. A HR-V elsőkerék-hajtású autó, amely pontos hatfokozatú manuális vagy hétfokozatú automatikus CVT-váltóval rendelhető. Ez utóbbi kormánykerékre szerelt kapcsolóival is könnyedén használható, amennyiben sportos vezetéshez van kedve.

Mindig elegendő erő

A folyamatos műszaki fejlesztés nem csak a jelenkor szülöttjeinek életét teszi könnyebbé, hanem a következő generációkét is. Imádunk olyan autókat gyártani, melyeket élmény vezetni – az új, reszponzív 1.5 VTEC TURBO motor, amely 2019 tavaszán fog megjelenni, pontosan ezt nyújtja: sportos teljesítményt minden körülmény között.

ÚJ Honda HR-V

Munkatársaink

Marton Eszter - értékesítési tanácsadó

Marton Eszter

értékesítési tanácsadó
Iván Krisztina - értékesítési tanácsadó

Iván Krisztina

értékesítési tanácsadó
Kriffel László - értékesítési vezető

Kriffel László

értékesítési vezető
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!