Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy HONDA szalonunk 2021. január 11-től a Kunigunda útja 56 cím alatt található (Renault szalon mellett). Megértésüket köszönjük!

Honda Honda e modellismertető 
ÁRLISTA LETÖLTÉSE

 
FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS


A legújabb, teljes mértékben elektromos Honda e egy valóra vált álom: a minimalista dizájn, a dinamikus teljesítmény, a kifinomult kényelem és a jövőbe mutató technológiák egyedi ötvözete.

Design

Honda e

Letisztult design és műszaki fejlettség jellemzi a Honda e modellt. A tükrök helyén például kamerarendszer található, így csökkent az autó szélessége és légellenállása, a vezető pedig még biztonságosabban közlekedhet. A süllyesztett, csak igény esetén kipattanó kilincs szintén jövőbe mutató, praktikus újítás, csakúgy mint a fényszóróba integrált kamera és radar is.

Honda e
Honda e

Egyetlen panelen találhatóak az elülső fényszórók, a radar és a többfunkciós kamera. Az egységes megjelenés érdekében hasonlóképpen hátul is egy helyre kerültek ezek az elemek. A 17 colos könnyűfém felnikhez speciális kialakítású fedőelem tartozik, amely megvédi őket a portól, így a Honda e hosszabb ideig képes megőrizni tiszta megjelenését.

Honda e
Honda e

Belső tér

A Honda e tágas belső terében azonnal megfeledkezhet a külvilág nyüzsgéséről. Ez a lounge-okra emlékeztető, nyugodt és derűs környezet levegős és világos kialakítással nyűgözi le az utazót. Különleges - ösztönösen kezelhető - dupla érintőképernyő fut végig a műszerfalon, ami intelligens alkalmazások, illetve szolgáltatások teljes sorát kínálja fel. A digitális környezet természetesen személyre szabható, így mindig az jelenik meg a kijelzőn, amit a vezető éppen szeretne.

Honda e

A bőrborítású kormánykerék, az automatikus klímaszabályozás, a fűthető első ülések és a hangulatvilágítás gondoskodik a kényelmes utazásról. Nincs középső konzol, így a tér még nagyobbnak tűnik. A hátsó üléstér bőséges lábteret nyújt az utasoknak: a kis méretű autók kategóriájában ez az egyik legtágasabb autó.

Honda e
Honda e

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

  • Parkolóradar (elöl és hátul) és tolatókamera
  • Adaptív Sebességrögzítő Alacsonysebességű Követőrendszerrel
  • Ütközés Erejét Mérsékelő Fékrendszer
  • Intelligens Sebességhatároló
  • Sávtartó Asszisztens
  • Útpályaelhagyásra Figyelmeztető Rendszer
  • Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer
  • Követett autó indulására figyelmeztető rendszer
  • Riasztórendszer és indításgátló
  • Intelligens nyitás és indítás

Egyéb előnyöket is tartogat a Honda e. Ilyen például a mindössze 8,6 méter átmérőjű fordulókör, ami a legszűkebb városi utcákban is egyszerű manőverezést biztosít, és nagy könnyebbséget jelent az Automata Parkolás funkció, hiszen a legkisebb helyekre is segít biztonságosan leparkolni az autót.

MŰSZAKI ADATOK

Honda e

> Teljesítmény: csavarja fel a maximumra, vagy válassza a pihentető utazás élményét. A Honda e két vezetési módot kínál. A Normál üzemmód tökéletes a nyugodt városi utakhoz (136 LE) , míg a Sport üzemmód esetén (154 LE) megnő az autó reakciókészsége, és a felfüggesztés is jobb kezelhetőséget nyújt, ami ideális a kanyarok dinamikus bevételéhez. Ráadásul az Egypedálos Kezelhetőségnek köszönhetően sok esetben egyetlen pedál is elég a vezetéséhez. Ha a pilóta rálép a gázra, emelkedik a sebesség, lelépve róla pedig megindul a fékezés - ilyen végtelenül egyszerű. Persze van hagyományos fékpedál is, ha szükség lenne rá. A 154 lóerős csúcsteljesítmény és a 315 Nm-es legnagyobb forgatónyomaték hihetetlenül dinamikussá teszi a Honda e-t, és precíz irányítása is gyerekjáték, hiszen négy független felfüggesztést kapott, súlypontja rendkívül alacsonyra került és 50:50 arányú tömegeloszlás jellemzi.

> Akkumulátor: az akkumulátor típusa: lítium-ion, összesített akkumulátorkapacitás pedig 35,5 kWh.

Honda e

> Hatótávolság és töltés: a Honda e hatótávolsága a 220 km-t is elérheti, így akár egy héten át is használható töltés nélkül városi környezetben. A töltő csatlakozóját könnyen elérhető helyre, a "motorháztető" középrészére tettük, és LED töltöttségjelzőt építettünk be mellé, így egy szempillantás alatt ellenőrizhető az akkumulátor állapota. A villámtöltővel (rapid) 30 perc alatt akár 80 %-ra tölthető az akkumulátor, tehát gyorsabban életre kelthető, mint egy okostelefon.

JÖVŐBE MUTATÓ TECHNOLÓGIA

A My Honda+ okostelefon-alkalmazással akár távolról is kommunikálhat autójával: nyomon követheti a töltési folyamatot, távolról felhúzhatja az ablakokat vagy felfűtheti az utasteret, így a leghidegebb napokon is meleg autóba ülhet be. Emellett digitális kulcsként is használható az applikáció, azaz nyitható és zárható vele az autó.

Honda e

A hangutasítással aktiválható Honda Személyi Asszisztens rendszerrel "természetes társalgást" folytathat a pilóta, fejlett algoritmusai pedig megtanulják, miként tehetnek olyan - internetalapú - ajánlásokat, amelyek valóban a járműtulajdonos egyéni elvárásaihoz igazodnak. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha a vezetőt az aktuális időjárás érdekli, esetleg töltőpontot, éttermet keres, vagy csak meghallgatná kedvenc számát, elég szólnia a személyi asszisztensnek, és máris segít.

Önt is elvarázsolta a jövő autója? Próbálja ki most vagy vásárolja meg 2,5 millió forinttal olcsóbban elektromos autóvásárlási támogatással!

A részletekről érdeklődjön értékesítőinknél!

TESZTVEZETÉSRE JELENTKEZÉS

* Kötelező mező

Munkatársaink

Marton Eszter

értékesítési tanácsadó
Videochat
Elérhető
Marton Eszter

Iván Krisztina

értékesítési tanácsadó
Videochat
Elérhető
Iván Krisztina

Kriffel László

értékesítési vezető
Videochat
Nem elérhető
Kriffel László
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!