Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Honda Honda e modellismertetőÁRLISTA LETÖLTÉSE

FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS


A legújabb, teljes mértékben elektromos Honda e egy valóra vált álom: a minimalista dizájn, a dinamikus teljesítmény, a kifinomult kényelem és a jövőbe mutató technológiák egyedi ötvözete.

Design

Letisztult design és műszaki fejlettség jellemzi a Honda e modellt. A tükrök helyén például kamerarendszer található, így csökkent az autó szélessége és légellenállása, a vezető pedig még biztonságosabban közlekedhet. A süllyesztett, csak igény esetén kipattanó kilincs szintén jövőbe mutató, praktikus újítás, csakúgy mint a fényszóróba integrált kamera és radar is.

Honda e
Honda e

Egyetlen panelen találhatóak az elülső fényszórók, a radar és a többfunkciós kamera. Az egységes megjelenés érdekében hasonlóképpen hátul is egy helyre kerültek ezek az elemek. A 17 colos könnyűfém felnikhez speciális kialakítású fedőelem tartozik, amely megvédi őket a portól, így a Honda e hosszabb ideig képes megőrizni tiszta megjelenését.

Honda e
Honda e

Belső tér

A Honda e tágas belső terében azonnal megfeledkezhet a külvilág nyüzsgéséről. Ez a lounge-okra emlékeztető, nyugodt és derűs környezet levegős és világos kialakítással nyűgözi le az utazót. Különleges - ösztönösen kezelhető - dupla érintőképernyő fut végig a műszerfalon, ami intelligens alkalmazások, illetve szolgáltatások teljes sorát kínálja fel. A digitális környezet természetesen személyre szabható, így mindig az jelenik meg a kijelzőn, amit a vezető éppen szeretne.

Honda e

A bőrborítású kormánykerék, az automatikus klímaszabályozás, a fűthető első ülések és a hangulatvilágítás gondoskodik a kényelmes utazásról. Nincs középső konzol, így a tér még nagyobbnak tűnik. A hátsó üléstér bőséges lábteret nyújt az utasoknak: a kis méretű autók kategóriájában ez az egyik legtágasabb autó.

Honda e
Honda e

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

  • Parkolóradar (elöl és hátul) és tolatókamera
  • Adaptív Sebességrögzítő Alacsonysebességű Követőrendszerrel
  • Ütközés Erejét Mérsékelő Fékrendszer
  • Intelligens Sebességhatároló
  • Sávtartó Asszisztens
  • Útpályaelhagyásra Figyelmeztető Rendszer
  • Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer
  • Követett autó indulására figyelmeztető rendszer
  • Riasztórendszer és indításgátló
  • Intelligens nyitás és indítás

Egyéb előnyöket is tartogat a Honda e. Ilyen például a mindössze 8,6 méter átmérőjű fordulókör, ami a legszűkebb városi utcákban is egyszerű manőverezést biztosít, és nagy könnyebbséget jelent az Automata Parkolás funkció, hiszen a legkisebb helyekre is segít biztonságosan leparkolni az autót.

MŰSZAKI ADATOK

Honda e

> Teljesítmény: csavarja fel a maximumra, vagy válassza a pihentető utazás élményét. A Honda e két vezetési módot kínál. A Normál üzemmód tökéletes a nyugodt városi utakhoz (136 LE) , míg a Sport üzemmód esetén (154 LE) megnő az autó reakciókészsége, és a felfüggesztés is jobb kezelhetőséget nyújt, ami ideális a kanyarok dinamikus bevételéhez. Ráadásul az Egypedálos Kezelhetőségnek köszönhetően sok esetben egyetlen pedál is elég a vezetéséhez. Ha a pilóta rálép a gázra, emelkedik a sebesség, lelépve róla pedig megindul a fékezés - ilyen végtelenül egyszerű. Persze van hagyományos fékpedál is, ha szükség lenne rá. A 154 lóerős csúcsteljesítmény és a 315 Nm-es legnagyobb forgatónyomaték hihetetlenül dinamikussá teszi a Honda e-t, és precíz irányítása is gyerekjáték, hiszen négy független felfüggesztést kapott, súlypontja rendkívül alacsonyra került és 50:50 arányú tömegeloszlás jellemzi.

> Akkumulátor: az akkumulátor típusa: lítium-ion, összesített akkumulátorkapacitás pedig 35,5 kWh.

Honda e

> Hatótávolság és töltés: a Honda e hatótávolsága a 220 km-t is elérheti, így akár egy héten át is használható töltés nélkül városi környezetben. A töltő csatlakozóját könnyen elérhető helyre, a "motorháztető" középrészére tettük, és LED töltöttségjelzőt építettünk be mellé, így egy szempillantás alatt ellenőrizhető az akkumulátor állapota. A villámtöltővel (rapid) 30 perc alatt akár 80 %-ra tölthető az akkumulátor, tehát gyorsabban életre kelthető, mint egy okostelefon.

JÖVŐBE MUTATÓ TECHNOLÓGIA

A My Honda+ okostelefon-alkalmazással akár távolról is kommunikálhat autójával: nyomon követheti a töltési folyamatot, távolról felhúzhatja az ablakokat vagy felfűtheti az utasteret, így a leghidegebb napokon is meleg autóba ülhet be. Emellett digitális kulcsként is használható az applikáció, azaz nyitható és zárható vele az autó.

Honda e

A hangutasítással aktiválható Honda Személyi Asszisztens rendszerrel "természetes társalgást" folytathat a pilóta, fejlett algoritmusai pedig megtanulják, miként tehetnek olyan - internetalapú - ajánlásokat, amelyek valóban a járműtulajdonos egyéni elvárásaihoz igazodnak. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha a vezetőt az aktuális időjárás érdekli, esetleg töltőpontot, éttermet keres, vagy csak meghallgatná kedvenc számát, elég szólnia a személyi asszisztensnek, és máris segít.

Önt is elvarázsolta a jövő autója? Próbálja ki most vagy vásárolja meg 2,5 millió forinttal olcsóbban elektromos autóvásárlási támogatással!

A részletekről érdeklődjön értékesítőinknél!

TESZTVEZETÉSRE JELENTKEZÉS

* Kötelező mező

Munkatársaink

Marton Eszter - értékesítési tanácsadó

Marton Eszter

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4080
Kriffel László - értékesítési vezető

Kriffel László

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4080
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!