Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy március 22-től Márkakereskedéseinkben a megszokott nyitvatartási időben állunk szíves rendelkezésükre:
H-P: 8.00-18.00, Szo: 10.00-13.00.
Márkaszervizeink munkanapokon 7.00-15.30
között tartanak nyitva.

Honda CR-V modellismertető 
ÁRLISTA LETÖLTÉSE

 
FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

ÚJ Honda CR-V

Lenyűgöző térkínálat

A CR-V modell áttervezésénél elsődleges szempont volt az alkalmazkodás és a kényelem. Fedezze fel az új, luxusszínvonalú belső teret, amely szokatlanul tágas érzetet és bőséges lábteret biztosít vezetője és utasai számára egyaránt. Ha pedig ennél is nagyobb helyre lenne szüksége – csomagok vagy bármely nagyobb tárgy szállítása esetén – a CR-V lesz a legjobb megoldás.

Esetleg többen szeretnének együtt utazni? Nem gond, hiszen az új CR-V továbbra is megtartja az erőfeszítés nélkül, egyetlen mozdulattal lehajtható hátsó ülését, és egyes benzines felszereltségi szinteken két további üléssel kiegészített harmadik üléssort kínál. Használaton kívül az üléseket szépen le lehet hajtani – eltűnnek a csomagtér padlójában.

ÚJ Honda CR-V

Nem marad észrevétlen az utakon

Sportos megjelenését többek között a széles kerékjárati ívek, a sportos rövid hátsó túlnyúlás, a nagyobb hasmagasság és a könnyűfém keréktárcsák biztosítják. Ez a megjelenés azonban nem társul nagy menetzajjal, ugyanis az aktív hűtőrács rendszer javítja az aerodinamikát, ezzel segítve hozzá az autót általános csendességéhez.

Ha már helyet foglalt az akár bőrbevonatú, akár szövetkárpit üléseken, és átjárja a biztonság és kényelem érzete, akkor érdemes a részletekre is figyelmet fordítani. Fedezze fel a praktikusan kialakított kezelőpaneleket és tároló rekeszeket.

Ilyen tulajdonságokkal a modell megjelenésére csak egy kifejezés létezhet: tekintélyt parancsoló.

Szorosabb kapcsolat

A Honda Connect információs és szórakoztató rendszer lehetővé teszi, hogy Ön vezetés közben is kapcsolatban maradjon barátaival vagy kedvenc zenéivel. Ehhez nincs más dolga, csak csatlakoztassa Bluetooth®-kompatibilis vagy USB-kapcsolatra képes okos telefonját és máris egy 7 hüvelykes érintőképernyőről kezelheti azt.

Maximumra járatott teljesítmény

Az új CR-V az eddigi talán legkifinomultabb futóművet kapta, azok közül, amiket Honda valaha kaphatott. Könnyebb és merevebb, mint elődei, ráadásul a vadonatúj felfüggesztéseknek és a Honda legkorszerűbb összkerékhajtás technológiájának köszönhetően – Valós Idejű Összkerékhajtás Intelligens Vezérléssel – ez a modell még jobb teljesítményt nyújt terepen, mint bármikor.

A gyorsan reagáló, üzemanyag-takarékos VTEC TURBO motor – legyen akár a 173 vagy a 193 lóerős változat – számos könnyű alkatrész felhasználásával készül, ami az innovatív, alacsony súrlódású technológiákkal kombinálva segít az üzemanyag-fogyasztás csökkentésében.

Az új CVT automata sebességváltó pedig a közvetlen és egyenletes érzetet nyújt a gyorsítások során. A Korai Visszaváltások Fékezésnél (Early Downshift During Braking) névre keresztelt vezetési segédlet felismeri a lassulást és motorféket biztosít lejtőn lefelé haladás közben. Ugyanez az egyedülálló Honda funkció azonban magas fordulatszámon tartja a motort, amikor Önnek csak egy-két pillanatra kell lelassítania, majd hirtelen fel kell gyorsítania, például előzés során.

ÚJ Honda CR-V

Az új CR-V mindent lát

A CR-V figyelmezteti Önt más közlekedők közvetlen közelségére; ez olyan, mintha egy hatodik érzék lenne.

Kitolatást Segítő Rendszer

A hátsó oldalsó radarérzékelők tolatás közben figyelmeztetik a vezetőt a közeledő járművekre.

Több látószögű tolatókamera

Hátrameneti fokozatban az alapesetben 130 fokos, széles, illetve felülnézetből 180 fokos látószögű nézet a hétcolos CONNECT képernyőn látható.

Holttérfigyelő Rendszer

A radartechnológia automatikusan érzékeli a járműveket a vezető holtterében, és az oldalsó visszapillantó tükörben megjelenített jelzéssel figyelmezteti a vezetőt.

ÚJ Honda CR-V

Fő a biztonság

Annak érdekében, hogy vezetés közben ne terelődjön el a figyelme, kezeljen mindent a többfunkciós kormánykerékről. Egy színes TFT kijelző biztosítja a vezető számára a lényeges információkat, közvetlenül előtte. Ezt Vezetői Információs Felületnek nevezzük, amely a fő adatokat közvetlenül a vezetőnek jeleníti meg. A Vezetői Információs Felületen könnyedén görgethet a kormánykerékre szerelt hüvelykujjpad vagy hangvezérlés segítségével, és számos különböző funkció közül választhat: SMS és e-mail megjelenítése, audió információk, telefonos kapcsolatok, összkerékhajtás státusz és még az autóval kapcsolatos információk is. A Vezetői Információs Felületen kívül a kormánykeréken lévő kezelőelemek lehetővé teszik további funkciók aktiválását, mint például a hangerő, az adaptív sebességtartó automatika és a sávtartó rendszer.

Ha mégis megtörténne a baj, Ön és utasai minden irányból védve lesznek. Ez egy egyedülálló karosszériakialakításnak köszönhető, melyet szerkezeti elemek összekapcsolásával hoztak létre, hogy az ütközési energiák egyenletesebben legyenek elosztva. Frontális ütközés esetén a motort átirányítja hátrafelé és lefelé, hogy elvezesse az utascella irányából. A neve "ütközési löket technológia" – egy nagyon okos elgondolás.

A még biztonságosabb vezetés érdekében:

Ütközés Erejét Mérséklő Fékrendszer

Észleli, ha egy jármű vagy egy gyalogos az autó útjába kerül, s azonnal figyelmezteti Önt az ütközés veszélyére, emellett csökkenti az autó sebességét, hogy minimalizálja az ütközés súlyosságát.

Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer

Vizuális és hangjelekkel figyelmezteti a vezetőt a kisodródásra, ha az autó irányjelzés nélkül hagyja el a forgalmi sávot.

Útpályaelhagyásra Figyelmeztető Rendszer

A szélvédőre erősített kamera folyamatosan figyeli az utat, s ha azt észleli, hogy az autó letér az útpályáról, az elektronikus szervokormány segítségével finom korrekciókkal visszairányítja sávjába. Bizonyos körülmények között a fékek bevetésére is képes.

Sávtartó Asszisztens

Segít a sáv közepén tartani az autót, így még pihentetőbbé és biztonságosabbá teszi a közlekedést autóúton és autópályán, mivel nincs szükség folyamatos kormányzásra és kevesebb energiát kíván a vezetés.

Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer

A rendszer automatikusan beazonosítja a közúti jelzőtáblákat, és megjeleníti őket Önnek a központi kijelzőn. Egyszerre két táblát képes megjeleníteni.

Intelligens Sebességhatároló

Az Adaptív Sebességrögzítő és a Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer képességeit kihasználva automatikusan mindig arra a sebességre állítja be az autót, ami az adott útszakaszon maximálisan megengedett.

Intelligens Adaptív Sebességrögzítő

Ez a rendszer képes megjósolni, hogy a szomszédos sávban haladó jármű bevág-e Ön elé vagy sem, és előrelátóan ennek megfelelően szabályozza a sebességet. Emellett képes tartani a megadott követési távolságot az elöl haladó autótól, így a vezetőnek nem kell folyton korrigálnia a sebességet.

Adaptív Sebességrögzítő Alacsonysebességű Követő Rendszerrel

Folyamatosan figyeli az elöl haladó járműtől számított követési távolságot, és automatikusan gyorsít, illetve fékez, ha mértéke eltér az előre meghatározottól. Ha az elöl haladó autó állóra fékez, a CR-V önműködően lassít, sőt meg is áll, Önnek még csak hozzá sem kell érnie a fékhez. Ha folytatni kívánja a műveletet, elég finoman rálépnie a gázpedálra. (csak a CVT váltóval felszerelt modelleknél)


*Állami támogatással csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.

Munkatársaink

Marton Eszter - értékesítési tanácsadó

Marton Eszter

értékesítési tanácsadó
Iván Krisztina - értékesítési tanácsadó

Iván Krisztina

értékesítési tanácsadó
Kriffel László - értékesítési vezető

Kriffel László

értékesítési vezető
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!