Honda Civic 5 ajtós
modellismertető 
ÁRLISTA LETÖLTÉSE

 
FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

Honda ötajtós CIVIC

Merjen különbözni!

ADJON TERET ÉRZÉKEINEK!

Út a jövőbe

Az ötajtós Civic újragondolásával egy újabb kiemelkedő használati értékű, innovatív modell született.


A FEJLESZTÉS ÖNRE KONCENTRÁLT


A gondosan megtervezett karosszéria és a vadonatúj motorpaletta minden szempontból a legmagasabb színvonalat képviseli.

Újragondoltuk az ötajtós Civicet, s egy hasonlóképpen lenyűgöző modell született. Az ötajtós változat könnyebb és merevebb karosszériával, sportosabb, magával ragadó vezetői helyzettel és két vadonatúj, turbófeltöltéses erőforrással lép színre. Mindehhez széles és tágas utastér, átláthatóság és közvetlen viselkedés társul.

Sportos stílus
Ahogy egyre feljebb kapcsol a hatfokozatú manuális váltóval, érezni fogja, hogy a szabályozott légáramlás milyen stabil útfekvést garantál. Persze választhat folyamatosan változó áttételű automatikus váltót (CVT) is, sőt a villámgyors reakciókat biztosító Agile Handling Assist is ott szerepel a Civic felszereltségi listáján.


ERŐTELJES KISUGÁRZÁS


Az ötajtós Civic markáns, provokatív vonalvezetése az - elöl és hátul egyaránt rendkívül tágas - utastérben is visszaköszön.

 
 

Sportos kiállás

Erőteljes kisugárzásával az ötajtós Civic uralja az utcaképet, mit több, precíz irányíthatóságának köszönhetően az utakat is.

A vonalak minden elárulnak

Az ötajtós Civic agresszív formavilága aerodinamikai szempontból is előnyös.

Tökéletes megvilágítás

A LED-es nappali menetfény láthatóvá, egyszersmind felejthetetlenné teszi az ötajtós Civicet.

Válassza ki az ízlésének megfelelő kereket!

A Civic új, nagyobb és szélesebb kerekei, illetve abroncsai még inkább tekintélyt parancsolóvá teszik az összhatást. A modellhez 16 és 17 colos felnigarnitúra is választható.

Az Ön vezetői környezete

A letisztult, puha tapintású anyagokból összeállított műszerfal és a logikus elrendezésű, könnyen leolvasható műszeregység még magasabb szintre emeli a belsőtér minőségérzetét.

Bőséges mozgástér

A csomagtartó a kategória egyik legjobbja, befogadóképessége eléri a 478 litert. Így aztán bármit magával vihet az utazásokra...

 
 

A SZEMNEK ÉS A FÜLNEK


Az ötajtós Civic utasait a legfejlettebb menetbiztonsági eszközök óvják.

Az ötajtós Honda Civichez alapáron kínáljuk a Honda SENSING csomagot. Ez a legfrissebb menetbiztonsági eszközöket foglalja magában, olyan kifinomult műszaki csemegékkel védve a bent ülőket, mint az Ütközésmérsékelő Fékrendszer, a Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer vagy az Intelligens Adaptív Sebességrögzítő. Mindemellett a Honda SENSING kamerái és radarjai folyamatosan pásztázzák az autó környezetét, s a rendszer azonnal figyelmeztet, ha veszélyhelyzetet érzékel.

Tökéletes kapcsolat Az új Civic a legmodernebb szórakoztatóelektronikai és információs rendszerrel várja az utasokat. Az érintőképernyővel társított, digitális rádióadás (DAB) vételére is képes Honda CONNECT többek között az Apple Car Play® és az Android Auto™ szolgáltatásait is elérhetővé teszi, így a vezető mindig kapcsolatban lehet a számára fontos személyekkel, zenékkel, adatokkal stb.

 
 
 
 
 
 

Színválaszték:

Munkatársaink

Marton Eszter

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 579 8369

Iván Krisztina

junior értékesítő
Telefon:
+36 20 439 9933

Kriffel László

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 983 1528
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!