Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy március 22-től Márkakereskedéseinkben a megszokott nyitvatartási időben állunk szíves rendelkezésükre:
H-P: 8.00-18.00, Szo: 10.00-13.00.
Márkaszervizeink munkanapokon 7.00-15.30
között tartanak nyitva.

Honda Civic 4 ajtós
modellismertető 
ÁRLISTA LETÖLTÉSE

 
FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

TELJES ELHIVATOTTSÁG

Ön is az autó szerves részének érzi majd magát.

A letisztult, sport formaterv határozott vonalak és kifinomult ívek különleges összessége – kívül és belül egyaránt. Bent hatalmas, szellős tér, kényelmes ülésgarnitúra és kiváló minőségű kárpitozás fogadja az utasokat.

Honda Civic 4 ajtós
Honda Civic 4 ajtós

A TELJESÍTMÉNY HATALMA

Motorjaink legújabb nemzedéke életet visz az autózásba.

A továbbfejlesztett futóműrendszer menetkomfort, sportosság és kezelhetőség tökéletes harmóniáját hozza el az autózás szerelmeseinek. A vadonatúj 1.5 VTEC TURBO motor hatfokozatú kézi- vagy automatikus CVT-váltóval rendelhető.

ÁRAMLÓ FORMA

A lendületes, mélyen barázdált vonalak hihetetlen könnyedséggel szaladnak végig a karosszérián, hogy aztán egyetlen, lenyűgöző formává olvadjanak össze, s visszavonhatatlanul megigézzék a szemlélőt.

A négyajtós Civic markáns vonalai a motorháztetőtől egészen a csomagtérajtóig húzódnak, kortalan stílussal és könnyed eleganciával felruházva a modellt.

A 16 vagy 17 colos könnyűfém felnikkel rendelhető négyajtós Civic nem csak kifinomult és elegáns. Fejlett karosszéria páratlanul sportos műszaki alapokat takar. Engedje hát szabadjára, és élvezzen ki minden egyes kilométert!

A nagy erejű, LED-es fényszóró és a merész, krómozott hűtőrács fokozza a minőségérzetet és kifejezetten egyedivé teszi a modellt.

Honda Civic 4 ajtós
Honda Civic 4 ajtós

ÉRZÉS, AMI RABUL EJT

A lendületes, mélyen barázdált vonalak hihetetlen könnyedséggel szaladnak végig a karosszérián, hogy aztán egyetlen, lenyűgöző formává olvadjanak össze, s visszavonhatatlanul megigézzék a szemlélőt.

A négyajtós Civic utastere kiváló minőségű, kellemes tapintású anyagokból épül fel, és páratlanul kényelmes. Ülései finoman körülölelik a testet, a különleges műszerfal pedig egyből magára vonzza a tekintetet. Mindehhez elképesztően nagy helykínálat társul, így minden adott a gondtalan, élvezetes utazáshoz.

Úgy alakítottuk ki a vezetői környezetet, hogy az autózás a lehető legnagyobb élményt nyújtsa. Minden egyes részletet a tökéletes ergonómiára törekedve alakítottunk ki, a kezelőszerveket pedig úgy helyeztük el, hogy minden kézre essen.

MARADJON KAPCSOLATBAN!

A Honda Connect lehetőséget ad, hogy mindig kapcsolatban maradjon barátaival, kedvenc zenéivel és minden egyébbel, ami fontos az Ön számára.

Ha Bluetooth®-kompatibilis vagy USB-kapcsolatra képes okostelefont csatlakoztat a fedélzeti rendszerhez, a készüléken tárolt információkat és lejátszási listákat is elérheti. Emellett – az Apple CarPlay® és az Android Auto™ alkalmazásnak köszönhetően – a hétcolos érintőképernyőről vezérelheti a telefonját, azaz indíthat hívásokat, küldhet és fogadhat SMS-eket stb.

Az AHA™ alkalmazás segítségével mindig elérheti kedvenc zenéit, rádióállomásait, podcastjeit és hírcsatornáit. Ha az autó áll, a HDMI-csatlakozónak köszönhetően akár filmeket is nézhet.

Honda Civic 4 ajtós

Munkatársaink

Marton Eszter - értékesítési tanácsadó

Marton Eszter

értékesítési tanácsadó
Iván Krisztina - értékesítési tanácsadó

Iván Krisztina

értékesítési tanácsadó
Kriffel László - értékesítési vezető

Kriffel László

értékesítési vezető
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!